Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוכל להשיג את מוצרי MAX PROTECT גם בארץ.. אם תחפש היטב.

או שאתה כבר יודע את זה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד שאלה למורה:

נניח ואני מדלל את ה-Paste, האם להשתמש בראש ספריי רגיל (סטייל מנקה חלונות) או בראש ספריי מקציף (סטייל מסיר אבנית)?

פורסם
תוכל להשיג את מוצרי MAX PROTECT גם בארץ.. אם תחפש היטב.

או שאתה כבר יודע את זה.

אוהו דימה, לונג טיים.

תמיר, איך זה מחליף את הסונקס ? הרי לכל אחד פעולה שונה לא ? (יש לי IRON אבל אין לי חומר לג'אנטים, אפשר להשתמש IRON כחומר לג'אנטים ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אוהו דימה, לונג טיים.

תמיר, איך זה מחליף את הסונקס ? הרי לכל אחד פעולה שונה לא ? (יש לי IRON אבל אין לי חומר לג'אנטים, אפשר להשתמש IRON כחומר לג'אנטים ?

הסונקס והאיירוןאיקס זהים כמעט לגמרי ראיתי לא פעם שבחו"ל משתמשים בסונקס גם על צבע הרכב.

לשניהם אותו חומר פעיל.

אז לשאלתך כן אתה יכול להשתמש באיירוןאיקס לג'אנטים תראה בעצמך ביוטיוב כמה עושים את זה.

ליאור אני משתמש בזה עם ספרי רגיל, יש לי גם ראש מקציף של מגוויארס אבל פחות אהבתי אותו אחרי ההתלהבות הראשונית. הוא ממוקד מידי. אם הוא היה מרסס קצף על שטח גדול זה היה טוב

פורסם

מצטער מראש, אני לאחרונה קורא המון פה על הIRON X, עד היום הייתי בטוח שזה תכשיר לגאנטים, עכשיו אני מבין שזה גם לשאר האוטו.

מישהו יכול להאיר את עיני לגבי השימושים של תכשיר זה?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סורי על ההקפצה.

תמיר, אתה עדין ממשיך להשתמש בשיטה של דילול הiron x?

בדיוק קיבלתי את הpaste שלי ורציתי לדעת אם אחרי תקופה אתה עדיין ממליץ על זה.

או שגילית מינון חדש לדילול.

"יאללה בירי".

פורסם

לא שטפתי את הרכב שלי קרוב לחודש , אני מחכה למעמד לטלפון שלי שמתחבר לTRIPOD ואז אצלם ווידאו של החומר.

והאמת השתמשתי בו רק פעם אחת , נראה שזה עשה את העבודה.

• תוכן חדש...