Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון עכבר לוג'יטק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התחילה לי בעיה נורא מעצבנת בעכבר האלחוטי שלי מסוג logitech performance MX

34786591c.gif

משום מה הלחצן השמאלי של העכבר התחיל לזייף,

בכל לחיצה ארוכה (לצורך סימון שטח מסויים או סתם לחיצה ארוכה) הכפתור כאילו לא יציב, לפעמים הלחיצה סתם משתחררת, או משתחררת ונלחצת מחדש... בקיצור - זה הפך לממש מעצבן בימים האחרונים.

ועושה רושם כאילו מדובר בבעיית לחצן,

אבל ייתכן מצב שגם מדובר בבעיית שידור/קליטה למחשב.

על פניו - לא שיניתי כלום, החיישן האלחוטי נמצא כ50-60 ס"מ מהעכבר (לא זז ממקומו בשנתיים-שלוש האחרונות).

האם זה אומר להתחיל לחפש עכבר חלופי? או שניתן עוד להציל אותו איכשהו?

עריכה:

עכשיו שאני חושב על זה - גם הגלילה הפכה לטיפה לא יציבה (לפעמים קופצת למעלה/למטה הרבה בדף).

בברכה!

יונתן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לי יש בעיה דומה בעכבר לוג'יטק VX Revulution שמעולם לא ניסיתי לפתור. זה התחיל עוד בתקופת האחריות ופשוט לא עשיתי עם זה כלום. כרגע כבר יש לי Corsair M60.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

יש לי עכבר כזה כבר 3 שנים והיתה לי את אותה בעיה. הזמנתי מאיביי לחצנים חלופיים והחלפתי אותם. זה דורש פירוק של העכבר והלחמת הלחצנים.

אפשר למצוא ברשת מדריכים איך לעשות את זה.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם
יש לי עכבר כזה כבר 3 שנים והיתה לי את אותה בעיה. הזמנתי מאיביי לחצנים חלופיים והחלפתי אותם. זה דורש פירוק של העכבר והלחמת הלחצנים.

אפשר למצוא ברשת מדריכים איך לעשות את זה.

ניסיתי לחפש עכשיו באיביי, ולא מצאתי כפתורים (רק כמה חלקי חילוף אחרים)

איך חיפשת את הכפתורים?

בברכה!

יונתן.

פורסם

אצלי בMX Revolution זה קרה. הפתרון היה החלפת הכפתורים. אצלי היה מדובר בכפתורים של יצרן בשם OMRON.

על הדרך גם החלפתי לו סוללה. וסליידרים (מה שנוגע בשולחן מלמטה, גם כך אצלי הם נפגעו כשפתחתי אותו - מתחתיהם יש ברגים).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אצלי בMX Revolution זה קרה. הפתרון היה החלפת הכפתורים. אצלי היה מדובר בכפתורים של יצרן בשם OMRON.

על הדרך גם החלפתי לו סוללה. וסליידרים (מה שנוגע בשולחן מלמטה, גם כך אצלי הם נפגעו כשפתחתי אותו - מתחתיהם יש ברגים).

http://www.ebay.com/itm/2x-Omron-B3F-4050-push-button-Tactile-Switch-q-/320720935026?pt=US_Other_Cell_Phone_Accessories&hash=item4aac751872

כאלה?

יש לך אולי לינק לדגם המדוייק שקנית?

בברכה!

יונתן.

פורסם

נתקלתי עכשיו בתגובה של עובד לוג'יטק לשעבר בפורום של החברה,

http://forums.logitech.com/t5/Mice-and-Pointing-Devices/Performance-MX-mouse-double-clicking/m-p/709722/highlight/true#M36353

הנה הציטוט של התגובה שלו:

Hello iwantevenmore,

This can be caused by static energy trapped inside the capacitors in the mouse. To drain this static energy, please plug the Unifying receiver into a different USB port and follow this procedure:

1. Shut off the mouse and remove the batteries.

2. Press all the buttons repeatedly for 30 seconds. This will drain all the static energy that may be trapped in the mouse.

3. Put the batteries back in the mouse and turn it on.

4. Wait a few seconds for it to re-connect and test the buttons.

If this does not fix your issue, please contact the customer support team in your region for more assistance, including a possible warranty replacement.

ניסיתי את זה - ואכן הורגש שינוי, נראה אם יחזיק לאורך זמן.

בברכה!

יונתן.

פורסם

איזה קטע... מעניין מאוד.

קרה לי גם בלוג׳יטק G500 פעם אחת ויצרתי איתם קשר, שלחו שליח של UPS עד הבית עם עכבר חדש.

כאן מתחיל הכיף- זה קורה לי עכשיו שוב, בדיוק אותה בעיה שאתה מתאר. נראה לי שהיצרן פשוט לא יודע לייצר לחצנים נורמליים \:

פורסם
איזה קטע... מעניין מאוד.

קרה לי גם בלוג׳יטק G500 פעם אחת ויצרתי איתם קשר, שלחו שליח של UPS עד הבית עם עכבר חדש.

כאן מתחיל הכיף- זה קורה לי עכשיו שוב, בדיוק אותה בעיה שאתה מתאר. נראה לי שהיצרן פשוט לא יודע לייצר לחצנים נורמליים \:

מר Z,

תנסה את השיטה שפרסמתי בפוסט מעליך,

מעניין אותי אם זה עובד עבור כל העכברים (או לפחות במקרה שלך).

חייב לציין - שמאתמול, לא הורגשו כלל בעיות כפתורים אצלי, אולי זה אכן הפתרון.

בברכה!

יונתן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מר Z,

תנסה את השיטה שפרסמתי בפוסט מעליך,

מעניין אותי אם זה עובד עבור כל העכברים (או לפחות במקרה שלך).

חייב לציין - שמאתמול, לא הורגשו כלל בעיות כפתורים אצלי, אולי זה אכן הפתרון.

תודה, ניסיתי, אבל זה לא עובד.

מיום ליום זה רק מחמיר ובינתיים אני משתמש באיזה עכבר אלחוטי.

חושב ליצור איתם קשר שוב ולבקש עכבר חדש.

• תוכן חדש...