Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבנת דוח בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קיבלתי את טופס הבדיקה הבא (מצורף כתמונה) עבור רכב שאני שוקל לרכוש.

מה המשמעות של פגיעה בעמוד בעלת משמעות גבוהה? הבוחן אמר שאין סימני ריתוך והלחמות ואין סכנה בטיחותית, אבל אני לא מבין בנושא כלל...

האם תוכלו לסייע לי בלהבין מה משמעות ההערות ליד הסעיף "שלדת מרכב" ?

מרכב ושלדה זה לא אותו דבר?

אני לא מצליח להבין אם יש או אין פגיעה בשלדה...

תודה רבה רבה!

Carfotum_photo.jpg

פורסם

לדעתי תעבור הלאה לרכב הבא (את זה יהייה לך קשה למכור כי עבר תאונה לא ממש מינורית).

אני מקווה שזו בדיקה של ליסינג...? (ואז טוב שנחסכה העלות).

alfa 156 2.5.

פורסם

זו בדיקה שעשיתי לרכב שהיה בליסינג...

פגיעה בעמוד זה פגיעה בשילדה? הבוחן ציין שזה ירידת ערך של הרכב..

השאלה האם להתרחק לגמרי או כדאי להתמקח על מחיר?

תודה!

פורסם

לדעתי זו פגיעה בשלדה.

כמובן שיש ירידת ערך שיש לקחת בחשבון בקנייה ובמכירה עתידית.

אני לא הייתי קונה רכב (שאינו נדיר ומיוחד) עם הערות לשלדה שנרשמו במשמעות גבוהה (ראיתי שהבוחן אמר לך שאין סכנה בטיחותית. מצד שני - על הכתב הוא לא היה מעז להעלות את זה. לך תדע...).

מה מחיר הרכב שנדרש (ומה מחיר המחירון שלו)?

alfa 156 2.5.

פורסם
מחיר המחירון 70K

המחיר המבוקש היה בסביבות 65-63K

רכבים רבים ללא פגיעות כמו ברכב הזה (ויש לו הרבה, בלי עין הרע, כולל בגג!) נמכרים בהנחה דומה ואף גבוהה יותר.

ההנחה כאן לא משקפת את הסיכון. כפי שציין חולגי, זה לא רכב מיוחד.

אם בכל זאת תחליטי לרכוש את הרכב, לעניות דעתי ההנחה צריכה להיות משמעותית הרבה יותר. טיבן של פגיעות גוף שהן לא נעלמות (אפילו לאחר תיקון) ומכאן שתתקשי למכור לקונה עתידי ותאלצי להוריד את המחיר בצורה משמעותית.

פורסם

משהו מסריח מאוד ברכב הזה,צבע גג לא מקורי,עמודים צבועים עם סימנים של חומר פחחים. רוב האוטו היה דפיקות והוחלפו חלקים.

שנת 2010 10000 קילומטר? כנראה שהרכב ממש נאנס וקרה לו משהו קצת חמור.

לשם השוואה קניתי קיה פורטה 2010 78000 קילומטר מהשכרה וכל מה שהעלתה הבדיקה זה פגוש קדמי שהוחלף וכנף שתוקנה.

אם אני מצאתי רכב שמור ועוד מהשכרה אז גם אתה תמצא.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אותי מעניין האם הרכב הזה כרגע נמצא אצל חברת ליסינג? אתה קונה מהם? הם הציעו לך את הרכב הזה ? והכי מעניין מי זאת החברה הזאת שמוכרת רכב כזה ללקוח .

פורסם

לי זה נשמע כמו רכב שהוגדר כאובדן להלכה, תוקן וחזר לכביש.

הורדת המחיר מגוחכת ולא ריאלית. אני גם בכלל לא בטוח שהמחירון עומד על 70,000 שקל לפיאסטה בת 3 :roll:

נשמע לי שנפלת על מגרש של סוחרים מאעכרים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לי זה נשמע כמו רכב שהוגדר כאובדן להלכה, תוקן וחזר לכביש.

הורדת המחיר מגוחכת ולא ריאלית. אני גם בכלל לא בטוח שהמחירון עומד על 70,000 שקל לפיאסטה בת 3 :roll:

נשמע לי שנפלת על מגרש של סוחרים מאעכרים.

איתמר

+1

להתרחק כמו מאש. יותר מדי דברים לא מסתדרים פה.

פגיעת עמודים+קדימה ושתי דפנות קדמיות+עמודים...ומצד שני 10000 ק"מ? ובדיקה נקיה בלי כסתח"ים רגילים?

נראה חשוד, בכל מקרה ההפחתה שהוצעה מגוכחת. תבקש לראות דו"ח שמאי+תיקון ותראה עד כמה התאונה רצינית.

מצד שני, חבל לך על הזמן, תמשיך הלאה לרכב נורמלי.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

תודה על כל התגובות!

אכן מדובר בחברת ליסינג מכובדת - אלבר...

וכמו שאמרו לפני - במחשבה שניה פשוט אחפש רכב אחר.

אותי מפתיעה העובדה שהסתירו ממני בהתחלה את התאונה וכמה הרכב לא ״נקי״.

בשורה התחתונה - כשיש ספק - אין ספק!

פורסם

מוזר לי שאלבר מוכרים רכבים כאלה.. זה כבר לא פעם ראשונה ולא שניה ששמם עולה בהקשר של מכירת רכבים לאחר תאונה משמעותית. עושה רושם שהם באמתהולכים לכיוון של החברה עם הלוגו הכתום.

מעניין אותי לראות את דוח הטיפולים של הרכב בהתאם לקילומטראז. ההרגשה היא שה 10K האלו היו עד לתאונה והוא כבר שוכב הרבה זמן במגרשי החברה...

בכל מקרה אם את רוצה את הרכב בקש לראות דוח שמאי+דוח טיפולים כולל התיקונים שנעשו לאחר התאונה. בדוח השמאי אמור להיכלל גם אחוז ירידת הערך שנקבעה (ואין ספק שנקבעה).

• תוכן חדש...