Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לאחר שעשיתי שידרוג למערכת החשמל של הרכב.

שכולל מצבר XS 5100 וBIG 3

הדבר האחרון שנשאר זה אלטרנטור.

התקציב שלי עד 400 $

השמח להמלצות .

פורסם

סהר,

אנטי לא חושב שיש נסיון עתיר בארץ בתחום האלטרנטורים, בטח לא כאלו שהתנסו עם כמה וכמה אלטרנטורים של חברות גדולות שיכולים להגיד מנסיון אישי על זה.

מכמן מציעה בד"כ היצע טוב להונדות, אבל כל חברה מהחברות הידועות לך תהיה טובה: mechman, singer, dc power, ושאר הגדולות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אלטרנטור שמוציא כ200 אמפר להונדה יעלה לך לא פחות מ470 דטלר כולל משלוח. תוסיף על זה 48 אחוז מיסים ומכס כמובן, אתה כבר על כ740 דולר מחיר סופי. וזה עוד מחיר מבין הזולים. (מייק סינגר).

תמשיך לחסוך ותמתח את התקציב עוד הרבה. אין לך יותר מידי אופציות כרגע.

פורסם

אני דווקא סולד ממכמן בגלל המחיר.

מייק סינגר נותן את אותו המוצר בפחות כסף עם אחריות לכל החיים.

שלל של רכבים בעלי תארים בתחרויות עולמיות משתמשים באלטרנטורים שלו.

החברות שבכלל הייתי מתרחק מהם הם דיסי פאוור ואיראגי. שניהם גרועים בשירות לקוחות וזמן ההמתנה שלהם ארוך באופן בלתי סביר.

סהר - הייתי בכבר עכשיו שולח לו אימייל בקשר להצעת מחיר וזמן בניה. אם תספיק בזמן שהוריך בארה״ב באמת מצאת לך מציאה ושדרוג שיבנה לך תשתית חזקה גם לתוכניות עתידיות.

פורסם

בקיצור לאחר בדיקה מחיר אצל מכמן ומייק.

מבחינת אחריות ממכמן שנתיים , ומייק לכול החיים .

למייק אני יתקשר היום והשאל אותו מה האפשריות שלי .

כמובן שאני חושב ללכת על מכמן בגלל הרכבה ומשלוח מהיר פחות משבוע .

ומייק צריך לפחות 3 שבועות ,

מה אתם אומרים?

מכמן -2 סוגים של אלטרנטור 170/240

170 amp

300 rpm turn on

500 rpm - 120 amps

800 rpm - 150 amp

1200 rpm – 170 amps

$449

240 amp

500 rpm turn on

650 rpm - 100 amps

800 rpm - 140 amps

1500 rpm - 240 amps

$549

Those vehicles have a pretty low idle speed, and a relatively small crank pulley, so I generally recommend either the 170 amp or the 240 amp S series unit if you want really good output below 800 engine RPM. Both units are pretty much indestructible, even in hot climates. All the S series units feature our twin heavy duty internal rectifiers, oversize charge post, billet aluminum overdrive pulley, hairpin stator, and 12 massive diodes. We include a 2 year warranty, and a 1/0 gauge cable connection with every unit. The price also includes the necessary vehicle specific adapter bracket and plug-n-play wiring harness. Because the drive belt on those cars is so narrow, you may experience some belt slip with the 240 amp unit when it is under a heavy load. We offer a 320 amp unit, but it will pretty much slip the belt all the time.

מייק

Your alternator is PCM controlled for voltage but you may either do a one wire bypass design or a external regulator (this sometimes can trip your battery light on since your going around the computer) Lead time is between 2-3 weeks to do the build.

The 1 wire bypass allows you to set voltage between 12-15V and is a 39 option to add

The external regulator adjusts from 12-20V and is a 139 option to add (has knob you can run into the vehicle for voltage adjustment)

The upgraded unit that I offer for your vehicle is a 160A (175A peak). This alternator is a direct bolt on design for your vehicle and would plug in just like the factory alternator.

I include my overdrive pulley to boost the idle output (this will spin the alternator faster at low RPMS to boost idle output by around 30 to 40A more then the stock will). The total price on this unit shipped w/ my lifetime warranty on labor is 449 (shipped anywhere in the states).

All units come w/ a lifetime warranty that covers any repair labor (parts are at company cost) You can add a powder coating option on any order for an additional 48.

1

• תוכן חדש...