Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש קצת מוזר בסל"ד 3000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בטח שיש משהו בפנים, זה הפלטות של הדוד.

אם הוא דופק ואתה שומע רעש כאילו חלק שבור בפנים או רעש של אורז, סימן שהדוד מתפורר ואז צריך להחליף.

נשמע שהוא לא פתר את הבעייה שלך.

איזה חלק בדיוק הוחלף? הדוד האמצעי או הצינור הגמיש?

איזה מנוע זה? יש VTEC? אולי הוא נכנס לפעולה בטווח הסל"ד שציינת וזה הרעש שאתה שומע?

קשה לתאר את הרעש דרך המקלדת.

אם תוכל להקליט את הרעש שאתה שומע זה יהיה טוב.

תראה את הסרטון הבא:

http://www.youtube.com/watch?v=VTIip_ayXc0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ב 0:26

האם זה דומה לרעש שאתה שומע?

כן! דומה נורא!

המנוע לא VTEC, והוא החליף רק את החלק האחרון (כמובן שזה לא החלק חח), והרעש המ-ד-ו-י-ק מופיע ב0:53.

שיחקת אותה עם הסרטון!

Honda Civic 93' Manual Transmission

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה רעש תקין של הונדה סיויק עם דוד זרימה חופשית

אתה יכול לנסוע בשלום

כן? אתה באמת חושב ככה? כי אולי כל הזמן הייתי נוסע עם מוזיקה ולא הייתי שם לב, אבל דווקא אתמול פתאום כן.

אין לי ממיר קטליטי, אם זה משנה, והיום כשהרימו את הרכב על ליפט בפעם הראשונה ראיתי פשוט צינור אחד ארוך לאורך כל הרכב, בלי פתאום "בליטה" (כמו למשל ממיר), רק צינור ארוך מהמנוע עד לאגזוז.

פורסם

לא יודע איך בנויה מערכת האגזוז בסיויק שלך אך אני מאמין שהיה שם דוד אמצעי והורידו אותו

אין צורך בממיר ברכבים מתחת לשנת 94

לגבי טסט לא יודע אם זה יעבור ככה, עניין של מזל

פורסם
לא יודע איך בנויה מערכת האגזוז בסיויק שלך אך אני מאמין שהיה שם דוד אמצעי והורידו אותו

אין צורך בממיר ברכבים מתחת לשנת 94

לגבי טסט לא יודע אם זה יעבור ככה, עניין של מזל

זה קצת פחות משנה לי עכשיו, יש טסט לעוד חצי שנה, מקסימום אחרכך אני אראה כבר מה עושים.

אני מקווה שזה באמת הרעש הרגיל שמגיע, לרכב גם יש פילטר פתוח אני חושב (או שזה אינבוקס), לכן גם רעש היניקה, אבל ה"תזז" נראה לי בסדר גמור, בכ"מ, "הרווחתי" אגזוז חדש מה שאומר נשימה קצת יותר טובה למנוע.

• תוכן חדש...