Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמורה טובה עבור 40,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בימים האחרונים החלטתי לחזור שוב למאבק במציאת רכב לעצמי אחרי שעזרתי לכל העולם ואישתו. טוב לכל מי שיכלתי לעזור בכל אופן.

יש לי התלבטות עצומה בין הרכבים מאזדה לנטיב 323 שנתון 2004 לבין פלקסוואגן פאסאט שנתון 04 גם בעיקר בגלל אהבה ומשיכה ישנה שלי לצורה שלה החיצונית ואהבתי התמידית למנוע המגרגר הזה שלהם ושל הסקודות.

בכל אופן אני מחפש רכב שכדי לי לחפש שיעניק לי תמורה גדולה משו זול יחסית שאהנה מהרכב 3-4 שנים והוא יהיה נוח אמין כמה שיותר הטיחותי כי אני לפעמים שוכח שאני לא טייס. וחסכונית בדלק . מתכנן לכחת הלוואה מהבנק סדר גודל 30-35 אלף לקנית הרכב זה הכסף גם שיהיה לי לרכב. אז התלבטות בין פךקסוואן פאסאט 2004,מזדה לנטיס 323-2004, ניסן אלמרה 2006, הענדה סיויק 2005, מזדה 3 2005, קורולה 2006-7. ופוקוס 2005 אשמח לעזרה מי שיוכל לכוון אותי למכוניות שיתאימו יותר לדרישות שלי. תודה לכולם.

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

עם הנסועה שלך לא גבוהה ממליץ על מאליבו מודל 2006-2007 תמורה מלאה לכסף ורכב רמה אחת או אפילו יותר מהמשפחתיות הרגילות.

פורסם

אין לי מושג כמה הנסועה שלי תהיה הכל תלוי בזמן ומקום מחייה אבל מאמין שאגיע ל 10,000 בשנה. הלוואי והיתי יכול להרשות לעצמי את המאליבו הבעיה שהיא אוכלת 1/6-1/7 ... פרוש שהיא זוללת. ותן אחת כזאת לידיים שלי היא בכלל תהיה טנק

פורסם

אני קניתי את שלי עם מערכת גז וזה הרכב השני שלי במשפחה שמונע על גז הרכס הראשון אצלי כבר כ 7 שנים נוסע על גז ואין שום בעיות.המאליבו באמת אוכלת 1:7 בעיר עם מזגן אבל בכביש כמו משפחתית סטנדרטית אבל ההנאה והתמורה לפי דכתי שווב את המחיר שאתה משלם על הדלק.

פורסם

תמורה טובה אתה יכול למצוא בסובארו אימפרזה. מסתבר שלדגם GX עם מנוע 2 ליטר והנעה כפולה אין שוק בכלל.

צריכת הדלק לא כל כך טובה אבל מחיר הקניה יפצה על כך אם מדובר על קילומטרז' ממוצע ומטה.

חבר שלי מכר אחת יד שניה שנת 04 עם 130 אלף ק"מ ב... 17.5 אלף שקל.

כל המתעניינים היו בדואים :p

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
עם הנסועה שלך לא גבוהה ממליץ על מאליבו מודל 2006-2007 תמורה מלאה לכסף ורכב רמה אחת או אפילו יותר מהמשפחתיות הרגילות.

אין לי מושג כמה הנסועה שלי תהיה הכל תלוי בזמן ומקום מחייה אבל מאמין שאגיע ל 10,000 בשנה. הלוואי והיתי יכול להרשות לעצמי את המאליבו הבעיה שהיא אוכלת 1/6-1/7 ... פרוש שהיא זוללת. ותן אחת כזאת לידיים שלי היא בכלל תהיה טנק

ראשית אני מצטרף בחום להמלצה על מאליבו.

יש לי מאליבו 2005 ,שנותנת תמורה מצויינת לסכום מבחינת נוחות כוח ובטיחות.

בעניין הדלק, אין דבר כזה 1:6. רק אם תלחץ כל היום על הגז. ובכלל, רכבים אמריקאיים לא נועדו לגז ברקס כל היום, זה רכב שאם אתה מגיע במהירות 80 קמ״ש, 500 מטר לפני רמזור תעזוב את הגז ועדיין לא תאבד מהירות.

לעניין הדלק, בתוך העיר 1:7.5 מחוץ לעיר תמצא גם1:11.

לדעתי הקניה הטובה ביותר.

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

אם כבר מעדיף את המאליבו שנתון 2010 לפחות יותר פאר.

עוד דעות רבותיי.

• תוכן חדש...