Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOYO\FALKEN מספר שאלות..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לרכב צמיגים ספציפים של אחת מהחברות הללו.

לכן הייתי רוצה לדעת אם קיים בארץ הדגם:

TOYO PROXSES4 או PROXSES T1

במידה 195\50\R15

או

FALKEN דגם GRB 451

כמובן במידה 195 50 R15

כל חוות דעת תתקבל בברכה

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מחפש לרכב צמיגים ספציפים של אחת מהחברות הללו.

לכן הייתי רוצה לדעת אם קיים בארץ הדגם:

TOYO PROXSES4 או PROXSES T1

במידה 195\50\R15

או

FALKEN דגם GRB 451

כמובן במידה 195 50 R15

כל חוות דעת תתקבל בברכה

לא ידוע על הפאלקן אבל בהחלט ה TOYO TS1 קיימים בארץ מניסיון שרציתי לקנות אותם, הם הבחלט צמיגים סופר ספורטיביים, הם מאוד מאוד יקרים !!!.

תתקשר לפנצריה "צמיגי הגיסים" בהרצליה, יש להם מחירים טובים לפי מיטב ידיעתי ואני חושב שיש להם את הצמיג שאתה מבקש אבל לא בטוח.

לפני כמה זמן הייתי ברחוב ריב"ל בתל אביב ויש שם פנצ'ריה שחכתי את שמה ואכן היו לו את הצמיגים שאתה מחפש, אבל במחירים מטורפים.

אני ירדתי מה TOYO TS1 ואני קונה עכשיו

dunlop sp01

רביעייה ב 2600

הם לא יורדים בהרבה מה TS1 והם הרבה יותר זולים.

פורסם
לא ידוע על הפאלקן אבל בהחלט ה TOYO TS1 קיימים בארץ מניסיון שרציתי לקנות אותם, הם הבחלט צמיגים סופר ספורטיביים, הם מאוד מאוד יקרים !!!.

תתקשר לפנצריה "צמיגי הגיסים" בהרצליה, יש להם מחירים טובים לפי מיטב ידיעתי ואני חושב שיש להם את הצמיג שאתה מבקש אבל לא בטוח.

לפני כמה זמן הייתי ברחוב ריב"ל בתל אביב ויש שם פנצ'ריה שחכתי את שמה ואכן היו לו את הצמיגים שאתה מחפש, אבל במחירים מטורפים.

dunlop sp01

רביעייה ב 2600

הם לא יורדים בהרבה מה TS1 והם הרבה יותר זולים.

אז הרייני להביא לידיעתך שבעוד 100 ש"ח אתה מביא את הפרוקסס T1 .

בעבר כבר המלצתי על פנצ'ריה מאוד זולה ואמינה

אם תהיה מעוניין צור קשר בפרטי.

חוץ מזה במחיר די טוב יש לי אפשרות ללכת על דנלופ SP9000.

עכשיו נחזור לעיניין...

בת'רד שפתחתי שאלתי אם מישהו מכיר יבוא לארץ של הפרוקסס4 או T1 במידה שציינתי

או של הפלקן GRB.

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

למה נחזור לעניין ???

לא סטינו בכלל.

המידה שאני מדבר אליה היא

195/45R15

מידה אחת מתחת לשלך ....

ככה שזה כן בעניין.

בכול מקרה ה

Sp01

הוא ברמה של ה

9000

בכול מקרה אני לא מעוניין ב פרוקסס בגלל שהם נשחקים מהר מאוד ... 25K בערך ..

פורסם

Dudu, I must point out something to you here, you're saying Toyo T1, which is an older model of the Toyos and not in production for a few years now, if it is a T1, I would stay away from it because it is from an old production date and the rubber is far from being fresh, and that makes a big big difference

.The Toyos that are currently in production are T1-S and T1-R, both of them are great tires and are better than the Dunlops in my opinion

To check the production date of a tire, look for a four digit number on the sidewall, this tells you the number of the week in the first two numbers and the year in the last two numbers, and I would stay away from anything that was made more than a year ago for sure and 6 months if possible

.Moti

פורסם

dkiller כתב:

dunlop sp01

רביעייה ב 2600

לפני חודש בערך קניתי רביעית צמיגים במידה 195/50 R15. עשיתי סקר שוק די רציני ו"צמיגי הגיסים" היו יקרים משמעותית בכל הדגמים והמידות שבדקתי (למען ההגינות לא בדקתי על טויו פרוקסס אצלם).

יחד עם זה, מצאתי מקום שמוכר רביעית SP9000 ב-1800 ש"ח בערך וטויו פרוקסס ב-2000 ש"ח +-.

בכל אופן 2600 ש"ח לרביעיה זה הרבה כסף, אפשר במחיר הזה לקנות מישלין פיילוט SX ועוד צמיגים נוספים.

www.tirerack.com הוא אתר מוצלח למדי שסוקר מגוון גדול של צמיגים.

ד"א, אני הלכתי על הקומהו אקסטא סופרה ואחרי כמה "סטייג'ים" בנס הרים אני בהחלט מרוצה (עלו 1500 ש"ח).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אז ככה.. זה שהם מידה אחת מתחת לא אומר שיש את המידה שלי גם ביבוא לארץ.

ולדוגמא הצמיג שאתה מתכוון לקנות לא מיוצר במידה שאני מחפש..ובדקתי את זה לפני כמה רגעים.

למוטי מיאטה, קודם כל תודה על כל הטיפים.

הדגם המדובר הוא אכן פרוקסס T1S.פשוט קראתי לא T1..

ביעניין התאריך אני מסכים איתך מאוד! אין ספק,גם אני לא הייתי קונה מתאריך ישן.

עכשיו שאלתי היתה אם משהו יודע אם יש יבוא של הפרוקסס4

או של הפלקן GRB במידה הזו 195 50 15?

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

אני ניסיתי את ה FALKEN ZE-326 , במידה 185\55\14 - צמיג מעולה , אולי קצת חלש על רטוב ... אבל כמה ימים של רטוב מול ימים של יבש יש לנו כאן ? :wink:

כרגע הנבלה נועלת במידה 195\50\15 את ה DUNLOP SP-8000 , שהוא חביב .

רבעייה של הנ"ל עלתה 1400 ש"ח .

אצל אנטון .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

שלום לך דוד 172 אני הבעלים הגאה של רבעית TOYO הם מאוד מומלצים אני יכול להמליץ לך על פנצרית בנחמין במסמיה יש להם אחלה מחירים :type:

פורסם
dkiller כתב:

לפני חודש בערך קניתי רביעית צמיגים במידה 195/50 R15. עשיתי סקר שוק די רציני ו"צמיגי הגיסים" היו יקרים משמעותית בכל הדגמים והמידות שבדקתי (למען ההגינות לא בדקתי על טויו פרוקסס אצלם).

יחד עם זה, מצאתי מקום שמוכר רביעית SP9000 ב-1800 ש"ח בערך וטויו פרוקסס ב-2000 ש"ח +-.

בכל אופן 2600 ש"ח לרביעיה זה הרבה כסף, אפשר במחיר הזה לקנות מישלין פיילוט SX ועוד צמיגים נוספים.

www.tirerack.com הוא אתר מוצלח למדי שסוקר מגוון גדול של צמיגים.

ד"א, אני הלכתי על הקומהו אקסטא סופרה ואחרי כמה "סטייג'ים" בנס הרים אני בהחלט מרוצה (עלו 1500 ש"ח).

קודם כול האתר מעולה.

תודה רבה על העצות , באמת קנית במחיר טוב, ב 1800 SP9000 זה פצצה ..

אתה אומר באנטון זה המחיר של ה SP9000 ?? אם כן אז מחר אני יתקשר ויברר אם זה עדיין במחיר הזה.

פורסם
קודם כול האתר מעולה.

תודה רבה על העצות , באמת קנית במחיר טוב, ב 1800 SP9000 זה פצצה ..

אתה אומר באנטון זה המחיר של ה SP9000 ?? אם כן אז מחר אני יתקשר ויברר אם זה עדיין במחיר הזה.

באנטון אם המחיר נמוך חד וחלק תאריך יצור ישן!

מניסיון!!!

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

עשית מישמש מההודעה שלי ושל הערס עם ה-205 הכחולה (קוויקי).

אני לא דיברתי על אנטון.

אם אתה רוצה לברר מחיר עדכני, דבר עם נאדר מצמיגי N.A ברמת החייל, מופיעים בדפי זהב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

If you're looking at different tires at TireRack.com, you have a good chance to see some really good tires, Kumho for example, have the Kumho MX which is a great tire! I was just instructing a guy with a BMW M3 at the race track and his M3 had MX's on it, I thought they were really good for street tires (they are not race tires), quite impressive grip

The Kumho Ecsta 712, in comparison, is nowhere near as good, actually I drove a few cars that had it and seriously disliked it, I don't consider it to be a true high performance tire at all

Goodyear offers in the website the Goodyear F1 GS-D3 which is a great tire too but might be a little too expensive for some

But the best tires you can get for a street car are the Falken Azenis Sport, I think that they are marketed in Europe under a different name but you can see a picture here and find the name of the model according to it -

.The Toyo T1-S will be my second choice after the Falkens

.Moti

פורסם
עשית מישמש מההודעה שלי ושל הערס עם ה-205 הכחולה (קוויקי).

אני לא דיברתי על אנטון.

אם אתה רוצה לברר מחיר עדכני, דבר עם נאדר מצמיגי N.A ברמת החייל, מופיעים בדפי זהב.

חחחח... נכון לא שמתי לב מרוב התרגשות מהמחירים .. :)

אז אני ידבר עם זה מרמת החייל לברר מחירים.

אני מקווה שיהיה במידה שלי, כי הבנתי שהמידה שלי דיי נדירה בגלל השילוב של 195 עם חתך 45 .. לא יודע למה.

• תוכן חדש...