Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לנקות קצת את הראש.

האמת שהתלבטתי בין פראג ובין כרתים. אבל חוף ים וישראלים יש גם כאן, תחבורה ציבורית זמינה וזולה יותר בפראג, ובשילוב טיסה ארוכה יותר (יש לי פטיש למכונות מעופפות) הכריע את הכף.

הכיוון - דיל זנותי של טיסה ומלון במחיר של פלאפל וטרופית ענבים. ואז לטייל הרבה ברגל. המטרה ליהנות מהנוף, עם כמה שפחות להוציא כסף. הבנתי שיש מטרוניות שמגיעות לכל מקום והן פועלות עד חצות, הבנתי שהמוניות יקרות ולכן רצוי לא לנסוע בהן, וזהו בערך.

המלון יהיה כנראה במרחק 15 דקות מהמקומות המרכזיים. או! מה זה אומר?

במילים אחרות - לאן כדאי ללכת שם?

מראש, אני לא טיפוס של מועדונים, פאבים (או פאביות, המכונית הזו לא עושה לי את זה), אלא יותר של היסטוריה ו/או התרגשות של ילדה קטנה עם קוקיות למראה של נוף בתים או נוף גבעות, או כל דבר שגורם לחשוב שזה יכול היה להיות אחלה של גלויה.

תודה למגיבים.

אללה ייקום דמכם.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאחרונה ממש חזרתי מפראג.

ה50 סנט שלי:

1. שב במטרו וצפה בבנות פראג היפות.

2. תסתובב בעיר וצפה בבנות פראג היפות על רקע העתיקות.

3. שכור רכב, זרוק את האצבע על מפת צ׳כיה וסע לשם.

מומלץ לשלב בין ההמלצות .

תהנה

פורסם

אני יכול לתת לך שלושה טיפים לפראג אפילו שלא הייתי:

1. תלך הרבה.

2. שתה הרבה בירה.

3. תעשה כל מה שהאישה אומרת.

עכשיו בכנות, יש עוד משהו שאתה צריך לדעת?

אה כן, בקצה של השטראסה יש מצודה עתיקה, וגם בהתחלה שלה. לפני הרחוב הראשי יש מזרקה עם פסל שזורקים בה מטבעות, ובסמטה הקטנה שיוצאת מהכיכר יש אחלה מסעדה שלפני ארבע שנים היה בה יופי של דג מלוח.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני מתנצל על הציניות, זה כמו שתן - פועל יוצא של וויסקי.

אני מזמין את מי שיודע לענות ברצינות, והולך לשבת בפינה בחושך.

ר. פרסקי

פורסם

לא לפספס תאטרון אור שחור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל, זה תיאתרון שחור. אין אור שחור.

יאשה, פשוט צא והסתובב בעיר העתיקה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

המקומות שאתה צריך להיות בהם (לא בהכרח לפי הסדר הזה):

1. גשר קארל.

2. קתדרלת סנט ויטוס (מצודת פראג).

3. כיכר העיר העתיקה.

4. שדרות ואצלב (אם אתה הולך בלי בת זוג ואתה מחפש להשתעשע זה האזור שלך).

5. הבניין המרקד.

6. הרובע היהודי.

7. הקיר של ג'ון לנון.

8. הצגה של אגם הברבורים (את זה דווקא פספסתי).

אמנם אמרת שאתה לא בחור של פאבים אבל בצ'כיה יש אלפי סוגי בירות, רובן זולות וכדאי לך להתנסות לפחות בחלק מהם.

כמו כן, הייתי ממליץ על טיול רגלי ברחבי העיר, היא מדהימה ברמות שקשה לתאר, ממש כאילו שלפו אותה מציור.

פורסם

טירת פראג (ובתוכה כנסיית סיינט ויטוס) גשר קארל, כנסיית גבירתנו לפני טין (נמצאת לא רחוק מהשעון המפורסם). אם בא לך יש גם אתרי מורשת יהודית, הייתי ולא נפלתי. בפראג יש מיליון פאבים עם אוכל סותם עורקים, לאן שתכנס תוכל לאכול לא רע. עיר יפהפיה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לגבי מלון, אשתי היתה כמה ימים במקום שלטענתה מאוד מאוד נחמד - מלונית די זולה באווירה כפרית עם אגם קטן צמוד, אבל במרחק נסיעה קצר ממרכז פראג. http://www.hostelspartakiada.cz/cs/hostel-praha-vokovice

אם אתה רוצה נוף - שכור רכב (זול יחסית בצ'כיה, ויש תמיד דילים טובים ב- rentalcars.com) שעה נסיעה צפונה מפראג בכביש מהיר (או שעה וחצי דרך כל מיני כפרים קטנים ודרכים כפריות) ואתה באזור המכונה שוויצריה הצ'כית, ולא סתם נקרא כך. הכבישים מצוינים והאוויר נקי ורענן. נוף הרים, נחלים וכו' כמה שתרצה.

נ.ב. בפראג, אני חושב שתמצא עניין במוזיאון הטכני http://www.ntm.cz/en

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
ספריאל, זה תיאתרון שחור. אין אור שחור.

יאשה, פשוט צא והסתובב בעיר העתיקה.

רואים שלא יצא לכם לפגוש את יאשה. יש לו תיאטרון שחור משלו, 27 אינץ'.

פורסם

תיזהר מכייסים! יש בכל מקום,וכולם ששים לחבק כל אחד שהם לא מכירים..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
רואים שלא יצא לכם לפגוש את יאשה. יש לו תיאטרון שחור משלו, 27 אינץ'.

שמר, יאשה ביקש הצעות לבילוי בשבילו, לא בשביל בנות פראג הענוגות.

ואני רוצה לראות את הכייס שידחוף לשם יד!

ר. פרסקי

• תוכן חדש...