Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני קנייה של המכשיר ואם למישהו פה יש אותו, או ניסה, או שמע אותו

ויכול לתת לי פרטים עליו אני אודה לו.

PIONEER STAGE 4

פורסם

מכשיר מעולה, גולת הכותרת אצלו זה הקרוס ארבעה חלקים שזה היכולת להפעיל סט שלושה חלקים וסאב בצורה אקטיבית.

מהם שאר הרכיבים אצלך?

SCANSPEAK

פורסם

מכשיר ברמה גבוהה של פיוניר מסידרת ה-PRS רמה אחת לפני ספינת הדגל Pioneer_ODR_RS‑D7RII

לא בטוח שאתה צריך מכשיר יקר שכזה ,יתכן שתסתפק ב-DEH-80PRS

שהוא מכשיר הכניסה מאותה סידרה טוב מאוד ובמחיר נמוך בהרבה.

מעבר לתשבוחות ישנם גם ביקורות שליליות על ה-99 שהפאנל שלו רגיש למגע בתפעול ידני

מה שגורם לנעילה\איפוס של המכשיר.

פורסם

כן זה בדיוק מה שרציתי לשאול כי יש לי הזדמנות לרכוש אותו במחיר מעולה והמוכר אמר לי שעדיף להשתמש בשלט

דרך אגב פיוניר ODR זה ספינת הדגל לא?

אני כרגע עם פיוניר סדרה 9 .

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

פורסם

כן זה בדיוק מה שרציתי לשאול כי יש לי הזדמנות לרכוש אותו במחיר מעולה והמוכר אמר לי שעדיף להשתמש בשלט

דרך אגב פיוניר ODR זה ספינת הדגל לא?

אני כרגע עם פיוניר סדרה 9 .

פורסם

.

מעניין מה זה "מחיר מעולה" בשבילך? חול הוא מתומחר בין 1050-1200 דולר לפני מיסים ומשלוח לארץ.

ואכן עדיף להשתמש בשלט עקב עדינותו של הפאנל.

וכבר שאלוך מהם רכיביך הנוספים?

• תוכן חדש...