Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני גר באזור עליות ומורדות קשות. כניסה ויציאה מהחניה של הבית תוך כדי עליות תלולות .ברשותי קאיה ידנית 1400 .

לא מעניין אותי מהירות סופית וגם לא תאוצת 0-100 .

חשוב לי במיוחד לגרום לאוטו לקבל בהילוך ראשון כבר מהקמ"ש הראשון (איך שעוזבים את המצמד)יותר כוח וסחיבה ע"ח כל נקודה אחרת בגרף הכוח והסחיבה.

( פשוט האוטו נכבה לפעמים כשהוא עמוס כאילו חסר לו כוח להשתלט על העליה)מוכן לשלם את המחיר הכספי לשדרוג התוכנה או כל משהו אחר שיעזור.

יש פתרון אמיתי שעובד ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תוכנה לא תעזור לך. זה רכב אטמוספרי.

לדעתי, אם זה מאד מפריע לך תמכור ותעבור לטורבו-דיזל. זו האופציה הכי יעילה וכלכלית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
( פשוט האוטו נכבה לפעמים כשהוא עמוס כאילו חסר לו כוח להשתלט על העליה)

יש פתרון אמיתי שעובד ?

גבר, הרכב לא אמור להיכבות לך בעליה אם הוא תקין.

קאיה ריו, גם 1.4, הוא אחלה רכב ויש לו מספיק כוח למה שהוא מיועד עבורו (109 כ"ס אם אני זוכר..).

רוצה שיפור שיסגור לך את הפינה? תחליף כבר קלאץ' ותלמד לבצע זינוק בעליה... ואני רציני לגמרי

• תוכן חדש...