Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

מצתרף לשאלה... אצלי אסטרה טורבו 2013, מישהו ישב מאחורה אם מסטיק על הנעל והשאיר לי את המסטיק על הרצפה של הרכב :evil::twisted:

האם יש דרך להסיר את הבעיה?

אופל אסטרה כחול שמיים 1.4 טורבו

מגאן II 2006, מפונקת, אבל(כבר לא)שלי :lol:נמכרה

פורסם

להקפיא את המקום עם קרח ואז קל להסיר

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יש למכירה ספריי אוויר דחוס,

אם הפוכים את המיכל ולוחצים זה יוצא אוויר קפוא,

תוך שניות אתה מקפיא את האיזור.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

לשים את האוטו בפריזר

הפיתרון של להקפיא אף פעם לא הצליח לי כשהיה מדובר במסטיק על בגד. פיתרון יעיל ומוכח היה לרסס K500 (אפשר גם 300 או 600 :-P) על הבגד.

אם אתה מעוניין לעשות זאת גם על רכבך- ייתכן מאוד שזה יעזור. אני לא יודע כיצד צבע הרכב יגיב לחומר.

לבחור עם האסטרה אני ממליץ בפה מלא לנסות.

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני אישית אשמח אם תוכלו שניכם להעלות תמונות.

גם הקיה וגם האופל, אני לא אוהב לתת תשובות על סמך תיאור, לפעמים מתארים דברים לא נכון רק כי לא יודעים איך להסביר או אנשים לא יודעים למה הכוונה, מבלי לפגוע חס וחלילה באף אחד, פשוט אני אוהב לראות לפני שאני ממליץ לבנאדם לשלוח את הרכב לפוליש מלא, או שבעצם פלסטלינה בגרושים מאייבי תפתור את הבעיה.

פורסם
moh2jouwy2dz.jpg

myhhnwr2tymm.jpg

זה מסטיק ? שריטות ? או ציורי מסטיק ?

אני אישית הייתי הולך על הקטע של לחמם את זה (מסטיק מתחמם בקלות) ואז להוריד את זה עם תנועת מריחה, פשוט למרוח אותו ככה שיימרח על האצבע שלך וירד מהמכסה מנוע (לא בטוח שהסברתי טוב אבל אני חושב שהבנת את כוונתי, אם לא הבנת אני אסביר שוב).

לא הייתי הולך על הקטע של ההקפאה מחשש שכשתוריד את החתיכה הקפואה של המסטיק תרד איתה גם השכבת צבע שאליה הוא נדבר / השכבת לקה ברמה של שבר שממש ייראה לעין...

פורסם

פלסטלינה תוריד את זה ברגע.

מסטיק עם בדים אפשר להוריד עם בנזין לבן , עולה 20 שקל בסופרפראם , זה להספיג צמר גפן , לשפשף מעט את המסטיק ואז הוא פשוט יתפורר ויעלם.

• תוכן חדש...