Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון החדשה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא עבר שבוע מאז שפרסמתי את השרשור הכל כך בועט על הGTI שנחתה בישראל, ועכשיו תורה של הלאון החדשה כמו שניתן לראות בתמונות לא יצא לצלם את הרכב בבונדד אז הוא צולם בדרכו להרצליה פיתוח לסוכנות, כמו שניתן לראות יש את גרסת ה-3 ד'ל ברמת גימור FR והשנייה שמגיעה עם טאסות בצבע אפור' מקווה שבקרוב יהיה תמונות יותר ברורות וטובות שלה זהו לבינתיים שתהיה לכולם שנה טובה וחג שמח.

לאון 1.jpg

לאון 2.jpg

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

הדבר היחיד שביאס אותי זה שהחזירו את הידיות של הדלתות מאחורה ללמטה, כרגע אני עם לאון 2012 לא רואה את עצמי מחליף אותה, אולי בעתיד.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

הנה עוד כמה תמונות מסוכנות נהדרת של כל רכבי VAG בברלין.

לומר את האמת, הלאון רכב יפייפה חיצונית, העיצוב הפנימי גם נהדר, רק חבל שפתח המזגן המשולש ישר זווית שתקוע שם הורס את כל העיצוב לדעתי, וגם איכות החומרים טיפהה נמוכה מהמצופה

IMG_4193.jpg

IMG_4195.jpg

IMG_4194.jpg

IMG_4196.jpg

Polo 2012

פורסם

אם ניקח A3, גולף ואוקטביה חדשות. העיצוב של הסיאט לוקח בענק!

שיחקו אותה :mm_yeah:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מהמם מהמם אבל איפה התמונות של הלאון?

כל מה שאני רואה זו איביזה גדולה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מקווה שאצלם יהיה היצע דגמים עשיר יותר, בניגוד לגולף ולאוקטביה שההיצע נהיה דליל יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

למה לעזעזל המראות צד ממוקמות ככה , הן נראות לא קשורות לרכב , מלבד זה העיצוב יפה סה"כ , כמו שאמר אקסודוס דיי מזכיר את האיביזה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...