Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז יש לי התלבטות לבין שני שמפואים, הראשון הוא Meguiars ultimate wash&wax והשני הוא Sonax wash&wax

האם מישהוא התנסה עם השמפו הספציפי של Sonax ?

פורסם

מעניין, בזמנו היתה לי אותה התלבטות בין שני השמפואים האלה בדיוק.

רציתי לרכוש מאוטוסטור את השמפו של sonax ולמחרת התקשר אלי משה ואמר לי שהסונקס נגמר ( :-( ) שיש לו מוצר באותו סגנון ובאותה רמה שזה ה מגווירס wash and wax .

יכול להמליץ לך על מגווירס בתור שמפו סביר וטוב, לצערי אין לי נסיון עם סונקס.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

חשבתי אולי ללכת בכלל על ה ONR Wash&Wax הירוק, יש המלצות?

הכל זו התלבטות עם איזה חומרים לשטוף את הרכב שלי שעבר Opti Coat..

פורסם

אז זהו שאין לי נסיון עם ONR בכלל :wink:

איך הוא עם שיטת שני הדליים ? ולגבי החוזקה שלו, האם הוא לא פוגע בשכבת ווקס שנמצאת על הרכב?

פורסם

הוא יותר טוב מכל שמפו אחר שיצא לי להשתמש בו, בכל שיטה שתבחר.

אין לו יכולת לפגוע בשכבת ווקס/אוטם.

זה באמת מוצר שאני לא אחליף בשום מוצר אחר

"יאללה בירי".

פורסם

בכיף, אל תשכח שהוא ישמש אותך גם כנוזל סיכוך לפלסטלינה ולקוויק דיטיילר.

ועם כל זה יקח לנוזל המוווון זמן להגמר

עוד טיפ קטן, גלון של מים מזוקקים ופקק מהחומר בתור נוזל לשטיפת חלונות לרכב.

כיף גדול

"יאללה בירי".

פורסם

השאלה אם הONR עם ה"ווקס" גם מתאים כקוויק דיטיילר ולמנקה חלונות

אתה מתכוון למיכל של השפריצרים? אני בקושי משתמש בהם גם ככה, אבל בהחלט אנסה כשיגמר :wink:

לגבי השמפו, חישבתי ש2 רחיצות בחודש ל-3 רכבים שיש בבית לפי כמות של 30ml שמפו בתוך דלי של 7 ליטר מים

אמור להספיק לכמעט שנה 8)

פורסם
השאלה אם הONR עם ה"ווקס" גם מתאים כקוויק דיטיילר ולמנקה חלונות

אתה מתכוון למיכל של השפריצרים? אני בקושי משתמש בהם גם ככה, אבל בהחלט אנסה כשיגמר :wink:

לגבי השמפו, חישבתי ש2 רחיצות בחודש ל-3 רכבים שיש בבית לפי כמות של 30ml שמפו בתוך דלי של 7 ליטר מים

אמור להספיק לכמעט שנה 8)

אשמח לשמוע רשמים אחרי שימוש ראשון

"יאללה בירי".

פורסם

עדכון: אין לאוטוסטור את הWash&Wax ולכן הוזמן הONR הרגיל הכחול...אכזבה.. יקח עוד זמן עד שיגיע., מחפש פתרון אחר לווקס קל

• תוכן חדש...