Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פוליש אגרסיבי יחד עם פד חיתוך , תחילה במהירות בינונית-גבוהה(4-5) ולאחר מכן מהירות מקסימלית(6) וסיום עם מהירות בינונית.

פוליש עדין עם פד פוליש , מהירות בינונית (4-4.5) עם הפעלת משקל מזערית על המכונה.

(המהירויות מתאימות למכונות כמו Porter Cable , DASPRO, Meguaris וכד'. לא רוטוריות ולא Flex)

איזה משקל מפעילים בזמן פוליש אגרסיבי?

פורסם

קשה לי לענות לך על זה , משקל שיגרום לפד להסתובב לא מהר מידי ולא לאט מידי.

משהו שאפשר לתפוס תוך כדי עבודה.

אפשר לחפש סירטוני הדרכה ביוטיוב ולראות את מהירות הסיבוב כשהם מבצעים Correction.

פורסם
איזה משקל מפעילים בזמן פוליש אגרסיבי?

גש למשקל דיגיטלי ולחץ עליו עד שתגיע ל4.5 ק'ג, נסה לזכור את התחושה הזאת. זה בערך המשקל שתצטרך להפעיל על המכונה. אחרי כמה פעמים כבר תלמד להרגיש את המכונה ואת הכוח שצריך להפעיל.

פורסם
אין פה מה להסתבך, אם עשית פוליש ולאחריו נוצרו סווירלס, עשית משהו לא נכון.

לגבי כל הסיבובים שנוצרים על הרכב בעיקבות עבודת הפוליש עם מכונה !

הסיבה היא התאמה של סוג הפוליש לצבע הרכב והתיישנותו?

פד פרווה או ספוג לפוליש ?

ואחד הדברים החשובים יש ללטש את הצבע עם מכונה מהירות בין 1400 ל1800 rpm

עד לניקיון מלא ואחיד של הפוליש לאחר מכן ניגוב עם מגבת המיקרופייבר .

השלב הבא, והוא נותן את האפקט המלא זה שלב הביניים שיעשה עם מכונה פד ספוג חובה.

והחומר חייב להיות מחומרי ההברקה גלייז או HD או סיל בי תלוי בסוג הצבע.

ושוב קטע קטע כאשר החומר עדיין רטוב עד להעלמותו, וכמובן מגבת המיקרופייבר.

לאחר מכן יש למרוח את הווקס הרצוי לתת לו להתייבש ולנגבו ידנית עם מגבת המיקרופייבר.

החשוב הוא תנסה את מוצריינו ARDEX אתה תהייה מרוצה.

בהצלחה.

פורסם

פוליש בהתאם לצבע הרכב? מוזר ליטשתי רכבים בכל צבעי הקשת עם פולישים של מנזרנה ואוטו פינס ללא בעיות מיוחדות

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

היום עבדתי על אוטו של ידידה טובה אבל השתמשתי בחומר אחר ובפד אחר ממה שהשתמשתי בפתיחת השרשור הזה, שברולט אבאו 2004 או 2005 לא זוכר בדיוק, כל האוטו SWIRLS ברמה קשה. האוטו עבר פלסטלינה של 3M, פוליש גס של מגוואריס באריזה מסחרית, וכמובן שכבות הגנה...

לפני:

yhxjmybmz2ju.jpg

וזה אחרי פוליש ולפני שכבות ההגנה:

zmxzviidnrug.jpg

השתמשתי בפד חיתוך של מגוואריס (הפד בצבע בורדו). עדיין קיימית קצת SWIRLS אבל אני חושב שיש שיפור ניכר לעומת מה שהיה ולאט לאט אני אשפר עוד את העבודה שלי (סה"כ חובבן, בכלל מגיע מתחום המחשבים) בעזרתם של חברי הפורום היקרים וקרדיט על העזרה מגיע גם לתמיר FR:wink:.

פורסם

איתמר העבודה שלך טובה אך לא מושלמת, האם אתה משתמש בפוליש עדין לפיניש ?, באיזה מקור אור אתה משתמש בעבודה ?

לדעתי אם תשתמש גם באיזה גלייז (גלייז גלייז, לא פוליש עדין של ארדקס) התוצאה תהיה אפילו טובה יותר.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני מודע לכך שהעבודה לא מושלמת בגלל זה אני לאט לאט מנסה להשתפר (כמו היום למשל, שהשאלתי ממנה את הרכב שלה והיא לא שילמה שקל והייתה מודעת לזה שהאוטו עובר ניסוי ;) ) לצערי אין לי תאורה נורמאלית אז אני משתמש בתאורת רחוב מעפנה, צריך להיות לי פרוג'קטור אני רק צריך לחפש אותו בבית.

לגביי פוליש פיניש אני כן משתמש בתמונה כאן זה ישר אחרי פוליש גס.

פורסם

אם אתה עושה אחרי פוליש עדין זה אמור לשפר את הדבר הזה בדיוק, אני הייתי משקיע בפרוז'קטור או שניים.

(דרך אגב זה אחד השיקולים שלי בקניית מכונת פוליש, אני יודע שכרגע אין לי איך לראות את טיב העבודה ולכן אני מעדיף לחכות עוד קצת ולקנות גם את זה, וגם אין לי חשמל כרגע בחניה אבל את זה אפשר לסדר בשניה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...