Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החזר על מוצר פגום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הסיפור הוא כזה, חבר של משפחה הגיע ארצה מארה"ב וקניתי כמה דברים שם שנשלחו אליו

והוא הביא לי אותם אתמול כשהוא הגיע.

לצערי אחד המוצרים קצת פגום, כלומר שמיש אבל יש בו פגם בלוגו שהוא מתקלף, וזה מפריע לי.

פניתי לחנות ממנה רכשתי ואומרים לי שאני צריך לשלוח את זה אליהם לצורך החלפה, העניין הוא שהם לא מוכנים

לכסות משלוח שלי אלייהם + משלוח שלהם בחזרה כי היעד המקורי הוא ארה"ב ולא ישראל.

מה אפשר לעשות?

ניתן לפנות לחברת האשראי או משהו?

פורסם

לקחת סיכון ועכשיו אתה מתחרט? חברת האשראי תגלגל אותך מעזריאלי ויספרו גם את מספר המדרגות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לא...

הם בסדר, זה הסיכון שלקחתה בשביל לקבל מחיר טוב.

ואל תציק להם אחרת גם הם לא ימכרו יותר לישראלים.

אז עכשיו אני אמור לשתוק בגלל ישראלים אחרים? אתה ממש מצחיק.

זה מוצר שלא מגיע בקופסא אלא בשקית והם בודקים לפני שהם שולחים שהכל בסדר.

הם ידעו שזה ככה ושלחו בכל מקרה.

אני את הפיצוי אקבל

פורסם
אז עכשיו אני אמור לשתוק בגלל ישראלים אחרים? אתה ממש מצחיק.

לא בגלל ישראלים אחרים, כדי שהם לא יחשבו שגם אתה ישראלי כזה, ומזה יסיקו שכל הישראלים כאלה,

ויפסיקו להתעסק ולשלוח לארץ (כמו הרבה אחרים שלמדו על בשרם לצערנו).

so far so good so what

פורסם

חלאס כבר לדאוג שלא ימכרו/ישלחו לארץ.

להציק... בן אדם קיבל מוצר פגום ורוצה להחליף אותו.

נכון הם לא אמורים לממן לו את המשלוח של המוצר אליהם וחזרה. אם זה היה בארה"ב אני משוכנע שהם כן היו לוקחים את כל העלות עליהם.

פותח השרשור פשוט התבאס שקיבל מוצר לא תקין שככל הנראה לא עבר בדיקה לפני שנשלח, קורה.

לי לפני כמה שנים היה לי מקרה עם מוצר שקניתי באינטרנט מחנות בארה"ב, עלות 40$ כולל משלוח בUPS.

לאחר שימוש של תשע חודשים במוצר, חלק במוצר נשבר באשמתי (יש אחריות לשנה).

פניתי לחברה ורציתי לקנות מהם את החלק השבור בלבד.

הם לאומת זאת שלחו לי על חשבונם מוצר חדש בלי בקשה להחזיר את הישן. זה שירות.

היה לי אותו הדבר עם נורות לרכב שקניתי מהחנות .powerbulbs הנורות נשרפו לאחר עשרה חודשים. לאחר שיחה עם החנות ולפי התקנון שלהם, שלחתי להם את הנורות וקיבלתי שתיים חדשות תקינות במסגרת האחריות.

אין כל רע לברר מה האפשרויות העומדות במקרה של אי תקינות של המוצר אבל זה ממש רחוק "מלהציק לחנות".

פורסם

זה המחיר של רכישת מוצר בארץ שהמוצר לא נשלח אליה.

אני אכלתי אותה באמזון עם שעון של אלפי דולרים.

להבא, או שתיקח סיכון או שתקנה בארץ!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני אוסיף עוד קטנה בעניין.

רציתי לקנות SSD ספציפי למחשב, כשהוא רק יצא הוא לא נמכר בארץ אבל המקבילים שלו שכן נמכרו עלו מעל 2000 ש"ח.

ביקשתי מהמשפחה שיביאו לי אחד כזה כשהם באים לבקר בארץ (1200 ש"ח בארה"ב באותו הזמן), אבל בגלל שידעתי שהמוצר לא זול, דאגתי לבדוק עם היצרן לגבי האחריות.

היצרן הודיע לי שיש אחריות בינלאומית ואין בעיה לממש אותה בארץ גם אם המוצר נקנה בארה"ב. עד היום אני שומר את המייל הזה עם החשבונית של המוצר עד שתסתיים האחריות.

מצד שני, הזמנתי גם מארז חיצוני לדיסק הקשיח מאמזון כאשר גם אותו המשפחה הביאו איתם. המארז הזה ללא אחריות בינלאומית וכשהוא התקלקל בפעם הראשונה שהפעלתי אותו הלכו לי 25 דולר ולא חיפשתי אצל מי לממש את האחריות כי זה סיכון שלקחתי בידיעה שאני יכול להפסיד 25 דולר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

המוכר שולח לישראל באופן כללי או שלא?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

גם אם המכור שולח לארץ, והמוצא הספציפי הזה נשלח לכתובת אחרת.

האחריות של המוכר היא עד לנקודת המשלוח המקורית, היא לעיתים גם לא כוללת את דמי המשלוח! (הקונה משלם על חשבונו את המשלוח חזור).

אם המוצר תקין וקצת שרוט, עזוב לא שווה להתעסק בזה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא מבין מה אתה רוצה.

המוכר לא שולח לישראל. הוא שולח לארצות הברית בלבד. אתה החלטת לרכוש ולבקש ממישהו שישלח/יביא לך לישראל.

המוכר מוכן לתת לך שירות. תחזיר לו את המוצר, והוא יתן לך אחד אחר, אבל ישלח אותו לארצות הברית. תבקש ממי ששלחת לו פעם קודמת שישלח לך לארץ. למה שהמוכר ישלח לך לארץ?

ואם היית מבקש שיביאו לך אותו לזימבבואה? או לקוטב הצפוני?

לפנות לחברת האשראי תהיה התנהגות נבזית מאין כמותה.

פורסם

מדובר על שרוולי ברכיים לאימונים והם תקינים רק שבאחד מהם הלוגו מתקלף וזה מפריע לי נטו כי זה חדש וגם סתם כי זה פוגע במראה.

בנוסף לזה, זו חנות שכן שולחת לארץ רק ששלחתי את זה לארהב בשביל לחסוך דמי משלוח (40$).

פניתי אליהם ונראה מה יהיה.

פורסם

אז תוסיף להם את ה 40$ וסגור את העניין, אתה הרי לא מצפה שהם יממנו את ה 40$ האלה מכיסם?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא מבין מה אתה רוצה.

המוכר לא שולח לישראל. הוא שולח לארצות הברית בלבד. אתה החלטת לרכוש ולבקש ממישהו שישלח/יביא לך לישראל.

המוכר מוכן לתת לך שירות. תחזיר לו את המוצר, והוא יתן לך אחד אחר, אבל ישלח אותו לארצות הברית. תבקש ממי ששלחת לו פעם קודמת שישלח לך לארץ. למה שהמוכר ישלח לך לארץ?

ואם היית מבקש שיביאו לך אותו לזימבבואה? או לקוטב הצפוני?

לפנות לחברת האשראי תהיה התנהגות נבזית מאין כמותה.

+1 :mm_yeah:

:-D

• תוכן חדש...