Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנחה על רכב בסקודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התכוונתי היום לקנות את האוקטביה החדשה הלכתי לאולם התצוגה בהנחה שאני הולך לקבל הנחה שלפחות 10 אלף ולסגור אז התחלנו לדבר על הדגמים והחלטתי ללכת על 1.4 ליטר הדגם המפואר יותר עכשיו הגיע הקטע של המחיר אחרי ויכוחים הם הסכימו לתת לי 2000 הנחה ואגרה.. אמרתי להם שלדעתי ההנחה הזאת מגוחכת והתכוונתי ללכת, מנהלת אולם התצוגה אומרת לי חכה רגע נראה מה אפשר לעשות , קיצר אחרי כמה דקות היא חוזרת אלי אומרת לי קיבלתי אישור לעשות לך הנחה נוספת! אני מפסוט כבר הוצאתי את הפנקס ציקים הייתי בטוח הנחה של עוד איזה 5 אלף לפחות פתואם היא אומרת לי 500 שקל. אמרתי לה תודה רבה והלכתי .

ועכשיו רציתי לשואל אותכם איך זה הגיוני שקונים רכב חדש שהמחירון שלו זה 148 אלף שקל ולא מקבלים איזה הנחה של לפחות 5 %? כאילו מה שאני קיבלתי שמה סך הכל זה אגרה ועוד 2500 שקל זה אפילו לא 2% הנחה...

למישהו יש הסבר???

פורסם
התכוונתי היום לקנות את האוקטביה החדשה הלכתי לאולם התצוגה בהנחה שאני הולך לקבל הנחה שלפחות 10 אלף ולסגור אז התחלנו לדבר על הדגמים והחלטתי ללכת על 1.4 ליטר הדגם המפואר יותר עכשיו הגיע הקטע של המחיר אחרי ויכוחים הם הסכימו לתת לי 2000 הנחה ואגרה.. אמרתי להם שלדעתי ההנחה הזאת מגוחכת והתכוונתי ללכת, מנהלת אולם התצוגה אומרת לי חכה רגע נראה מה אפשר לעשות , קיצר אחרי כמה דקות היא חוזרת אלי אומרת לי קיבלתי אישור לעשות לך הנחה נוספת! אני מפסוט כבר הוצאתי את הפנקס ציקים הייתי בטוח הנחה של עוד איזה 5 אלף לפחות פתואם היא אומרת לי 500 שקל. אמרתי לה תודה רבה והלכתי .

ועכשיו רציתי לשואל אותכם איך זה הגיוני שקונים רכב חדש שהמחירון שלו זה 148 אלף שקל ולא מקבלים איזה הנחה של לפחות 5 %? כאילו מה שאני קיבלתי שמה סך הכל זה אגרה ועוד 2500 שקל זה אפילו לא 2% הנחה...

למישהו יש הסבר???

אם להיות בוטה אז אומר ש"הפריירים רק מתחלפים".

אבל לעצם העניין:

אכן אתה צודק בדרישה שלך להנחה, ואגב היא לדעתי באמת לא מוגזמת.

מה שאני יכול לומר לך (מנסיון) תמתין למבצע מכירות ואז סביר להניח שתקבל 10,000 ש"ח הנחה ואפילו צ'ופרים נוספים.

בדיוק מקרה דומה קרה לי עם פג'ו. היגעתי עם פנקס צ'קים ביד ורציתי להזמין 508. בקשתי הנחה ואשת המכירות צחקה לי בפנים ואמרה שהם לא מורידים גרוש כי הרכב מאוד מבוקש.

קמתי והלכתי ולא חזרתי.

בהצלחה

פורסם

אני לא מבין את זה, אתם קונים הנחות או מכוניות?

בכלל מרגיזה אותי כל תרבות השוק בכל דבר כאן בארץ. לא עדיף שלכל דבר יהיה מחיר וזהו? לא אחד מקבל מחיר X והשני מקבל מחיר Y.

פורסם

את האוקטביה שרצית כבר מכרו למישהו דקה אחרי שיצאת מהסוכנות אז למה שיתנו לך הנחה ?

בתור אחד שעוסק שמכירות אז לקוח שמעניין אותו רק המחיר לא מעניין אותי מהסיבה שהוא לא נאמן ומחפש רק הנחות לכן חבל לי להשקיע באחד כזה שלא לדבר על כך שרובם יוצאים הנודניקים הכי גדולים בסגנון אכלו לי שתו לי תמיד מתלוננים ולא מעריכים כלום , לקוח רציני אני דואג לתת לו מחיר הכי טוב גם בלי שיבקש.

לגבי ה508 בפיגו לא עושים בד"כ הנחות וזו המדיניות לא משנה מה תעשה, רכשנו מלובנסקי מספר רכבים במשך השנים וחוץ מבימי מכירה שלהם לא היה ניתן לקבל הנחות. יותר מזה רכשנו בזמנו 308 בתקופת ימי המכירות יום למחרת רצינו עוד אחת ולא הסכימו לתת באותו מחיר.

פורסם

לא ברור לי על מה הפליאה - בסקודה אין הנחות, לא ידעת ?

חכה לימי מכירות, אבל גם אז לא תקבל הנחות מי יודע מה ...

לי על פביה סטיישן שכמעט ולא קונים אותן בשוק פרטי, גם נתנו איזה 2000 שקל ואגרת רשוי והכי חשוב - איטוראן לשנה חינם !

אפשר להתווכח לגבי איבזור שנותנת סןכנות משנה, אבל מחיר הרכב כמעט ולא ניתן למו"מ.

פורסם
אני לא מבין את זה, אתם קונים הנחות או מכוניות?

בכלל מרגיזה אותי כל תרבות השוק בכל דבר כאן בארץ. לא עדיף שלכל דבר יהיה מחיר וזהו? לא אחד מקבל מחיר X והשני מקבל מחיר Y.

מן הסתם קונים מוצר ולא הנחה. אבל אם החלטת מהו המוצר שאתה מעוניין המטרה לקנות אותו במחיר הנמוך ביותר האפשרי. הנקודה היא שהמחיר במדינתנו הקטנה הוא מאוד דינמי.

הראיה לכך הינה שחברות הליסינג מקבלות הנחות ענק על חשבון הצרכן הקטן.

אם אפשר להשיג מחיר נמוך למה לא????

אם זה מרגיז אותך אז תתרגז ותשלם את המחיר הגבוה בשקט.

פורסם

בקיצור, תניח בצד את ההנחה שיש הנחה (לפחות לא בצ'מפיון).

יש יבואנים שזה ממש לא מזיז להם לצערנו. מצד שני - גם הגישה שצריכה להיות הנחה בכל מקרה - איננה במקומה.

alfa 156 2.5.

פורסם
את האוקטביה שרצית כבר מכרו למישהו דקה אחרי שיצאת מהסוכנות אז למה שיתנו לך הנחה ?

בתור אחד שעוסק שמכירות אז לקוח שמעניין אותו רק המחיר לא מעניין אותי מהסיבה שהוא לא נאמן ומחפש רק הנחות לכן חבל לי להשקיע באחד כזה שלא לדבר על כך שרובם יוצאים הנודניקים הכי גדולים בסגנון אכלו לי שתו לי תמיד מתלוננים ולא מעריכים כלום , לקוח רציני אני דואג לתת לו מחיר הכי טוב גם בלי שיבקש.

לגבי ה508 בפיגו לא עושים בד"כ הנחות וזו המדיניות לא משנה מה תעשה, רכשנו מלובנסקי מספר רכבים במשך השנים וחוץ מבימי מכירה שלהם לא היה ניתן לקבל הנחות. יותר מזה רכשנו בזמנו 308 בתקופת ימי המכירות יום למחרת רצינו עוד אחת ולא הסכימו לתת באותו מחיר.

אתה טועה ובגדול.

בתור לקוח, הגישה שלך ממש לא נכונה. אם אתה מתייחס ללקוח בתור נודניק אז תשנה עיסוק.

בראיה של איש מכירות טוב כל לקוח הוא רציני (גם אם הוא "נודניק", בסופו של יום הכסף אצל הלקוח).

לגבי תימחור הרכבים החדשים, ימי המכירות רק מוכיחים עד כמה היבואנים מרווחים על הלקוח.

אין רכב שלא יכול להימכר בהנחה. הכל שיקול של היבואן.

דוגמא לכך היא טויוטה. שנים הם לא נתנו הנחות כי כל העדר קנה במחיר מלא.

שהם היבחינו שהמכירות ירדו מייד הם נתנו הנחות וצו'פרים (מע' מולטימדיה וכן').

אז שלא ימכרו לך לוקשים.......

פורסם
בקיצור, תניח בצד את ההנחה שיש הנחה (לפחות לא בצ'מפיון).

יש יבואנים שזה ממש לא מזיז להם לצערנו. מצד שני - גם הגישה שצריכה להיות הנחה בכל מקרה - איננה במקומה.

צ'מפיון נותנים הנחות בימי מכירות מרוכזים.

אבל, אם תלך לסוכנויות משנה של צ'מפיון תגלה פתאום שהם נותנים הנחות גם שלא בימי מכירות.

צריך להיות אסרטיבי וולחוץ - אני מדבר מתוך ניסיון אישי.

פורסם
לא ברור לי על מה הפליאה - בסקודה אין הנחות, לא ידעת ?

חכה לימי מכירות, אבל גם אז לא תקבל הנחות מי יודע מה ...

לי על פביה סטיישן שכמעט ולא קונים אותן בשוק פרטי, גם נתנו איזה 2000 שקל ואגרת רשוי והכי חשוב - איטוראן לשנה חינם !

אפשר להתווכח לגבי איבזור שנותנת סןכנות משנה, אבל מחיר הרכב כמעט ולא ניתן למו"מ.

בסקודה הצלחתי לקבל 12,000 ש"ח הנחה שלא ביום מכירות.

פורסם

לפני שנתיים וחצי רציתי לקנות את סקודה יטי או קיה סיד.

הלכתי לסניף סקודה בבאר-שבע. המחיר באותה תקופה היה 134900 ש"ח לגרסה הכי פשוטה. רציתי לקבל הנחה ולכן התכוונתי לשלם את כל הסכום בתשלום אחד (= תשלום במזומן). שאלתי את הנציגה - מה ההנחה שאקבל על תשלום במזומן ? התשובה הייתה - 1000 ש"ח ואיתוראן בחינם לשנה. קמתי והלכתי לסניף של קיה.

המחיר של קיה סיד EX היה 119000 ש"ח. על תשלום במזומן קיבלתי הנחה של 4000 ש"ח ותוספות/מתנות על סכום של 3500 ש"ח.

פורסם
צ'מפיון נותנים הנחות בימי מכירות מרוכזים.

אבל, אם תלך לסוכנויות משנה של צ'מפיון תגלה פתאום שהם נותנים הנחות גם שלא בימי מכירות.

צריך להיות אסרטיבי וולחוץ - אני מדבר מתוך ניסיון אישי.

בימי מכירות מרוכזים - הם גם מודיעים על מבצעים וכיו"ב ולא על זה מדובר.

בדרך כלל, לפי מה שמספרים פה, ב"ימים רגילים" - אין בצ'מפיון הנחות (ברוב המכריע של המקרים) ממחיר המחירון.

גם לא בסוכנויות משנה (לפחות מנסיוני).

alfa 156 2.5.

פורסם
בימי מכירות מרוכזים - הם גם מודיעים על מבצעים וכיו"ב ולא על זה מדובר.

בדרך כלל, לפי מה שמספרים פה, ב"ימים רגילים" - אין בצ'מפיון הנחות (ברוב המכריע של המקרים) ממחיר המחירון.

גם לא בסוכנויות משנה (לפחות מנסיוני).

אתה צודק!! בד"כ אין הנחות אצל צ'מפיון מוטורס.

אבל.......

אני יכול לומר לך, מנסיוני, (כאשר רציתי לרכוש רכב) בסוכנות (לא של צ'מפיון מוטורס, אלא סוכן שלהם - סוכנות משנה), עבור הפאסט רצו לתת לי הנחה של 10,000 ש"ח!!! + צ'ופרים נוספים כמו 2 טיפולים ראשונים חינם (הטבה של עוד כ-1500 ש"ח).

פורסם

כשמדובר בשילוב של צ'מפיון + הנחה - בוודאי היתה לזה סיבה טובה. ואם לא - (אז גם) אשריך !

בזמנו, לי לא רצו להוריד שקל באחת מסוכנויות המשנה שלהם.

תוכל לפרסם בבקשה את שם הסוכנות ומיקומה ?

alfa 156 2.5.

פורסם
כשמדובר בשילוב של צ'מפיון + הנחה - בוודאי היתה לזה סיבה טובה. ואם לא - (אז גם) אשריך !

בזמנו, לי לא רצו להוריד שקל באחת מסוכנויות המשנה שלהם.

תוכל לפרסם בבקשה את שם הסוכנות ומיקומה ?

בזמנו ביררתי עם הסוכן שלהם בת"א - פליקס.

הם גם היו מאוד נחמדים ומאוד אדיבים.

• תוכן חדש...