Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מישהו יודע מה הפרוצדורה של הוספת בעלים נוספים לרכב? קניתי היום בבוקר רכב ושכחתי לציין לפקידה בדואר להוסיף את אמא שלי בתור בעלים נוספים.

האם ניתן להוסיף אותה כבעלים נוספים בלי להוריד יד לרכב? אני מקבל תשובות שונות.

אם כן, מישהו יוכל להסביר לי איך אנינעושה את זה?

ממש תודה לכל העוזרים,

ליאב

פורסם

למה קריטי להוסיף את אמא? אני מניח שיש ביניכם אמון מספק, אתה לא תגנוב את רכושה. קרוב לודאי שגם מבחינת הביטוח זה לא משנה הרבה, אלא אם יש לה אפשרות לרכוש ביטוח באיה הסדר מיוחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן. בגלל ביטוח.

הדבר תקף גם עבור מישהו רווק שרוצה להוסיף את אמא שלו?

ומה לגבי זה שעשיתי היום בבוקר את ההעברה ודיברתי עם משרד התחבורה אחרי כמה שעות,והסברתי להן ששכחתי להוסיף אותה.

אי אפשר לעשות בנוגע לזה משהו?

פורסם

אלה ההוראות

הוספת שותף כמו הורים אחים ילדים, וכו, מתבצע כמו כל העברת בעלות בתשלום ורישום נוסף במספר הבעלים לרכב, בסניפי הדואר בלבד.

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=489:havarat-balut-a4&catid=65:havarat-bahalut-c&Itemid=92

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש נוהל ביטול העברת בעלות לצורך תיקון טעות.

אתה יכול לנסות לגשת למשרד הרישוי בהקדם! ולבקש לתקן את הטעות כך שהבעלים יהיו אתה ואמך יחד.

אני לא יודע אם הם יקבלו זאת כטעות או לא ויפעלו על פי הנוהל (הם יעדיפו שלא כנראה) אבל אם אתה רוצה אתה יכול לנסות...

פורסם

האפשרות היחידה היא בין בני זוג נשואים (בעל ואשה) ואז נרשמת אותה בעלות

כל שאר המקרים - יד נוספת. אני ניסיתי להשאיר אותה יד ביני לבין אבי. לא הסכימו

פורסם

אוסיף ואומר כי נתקלתי לסיטואציה כמו שלך.

אמא שלי עובדת מדינה והביטוח יותר זול במידה והרכב שלי רשום על שמה - או בשותפות איתה.

עשיתי טעות ורשמתי את הרכב על שמי בלבד, מאחר ולא ידעתי כי היא יכולה לספק לי הנחה של 50%!! דרך עובדי מדינה.

הוספתי יד ברישיון אך חסכתי במחיר הביטוח, זו הייתה הדרך היחידה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...