Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומט, חסכוני, עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי טיפה מעל לשנתיים מאז הרכישה (טעות ענקית של אבא שלי) וקרוב ל-300,000 ק"מ, המיצובישי כריזמה 2002 היקרה מראה סימני גסיסה.

אתמול המנוע לפתע נכבה באמצע נסיעה, לא היה סטרטר אך הרכב הצליח להניע עם כבלים ומד חום המנוע תכף וניפץ את הזכוכית שמפרידה בינינו. עד שהרכב הגיע הביתה הוא הספיק להכבות פעם נוספת והיום נלקח למוסך שם המוסכניק זיהה בועות ברדיאטור ובעיות באיטום של המנוע והמליץ להפטר מהרכב לפני שיהיה מאוחר מידי.

אני בצבא והאחים כבר עזבו את הבית לכן אנחנו צריכים רכב קטן (אבל לא פנדה.. משהו שגם אני ארגיש בנוח לנהוג עליו), חסכוני (למרות שאפילו האמר חסכוני ליד המיצובישי) ועד 30,000 ש"ח. הבעיה היא שקצת קשה עם הכסף לכן אנחנו מחפשים משהו שיהיה אפשר לשלם 1000 שקלים בחודש עד לתשלום המלא (מה שפוסל את האפשרות לקנות מאיש פרטי).

אז אני אסכם את הבקשה - קטן (לא מאוד), חסכוני (גם 1:14 חסכוני בשבילנו), עד 30,000 ש"ח עם אפשרות תשלומים הכי נוחה שאפשר. השימוש העיקרי באוטו יהיו נסיעות פנים (בתוך באר שבע) אבל שגם ידע לקחת אותנו ולהחזיר לחופשה בצפון מידי פעם.

מודה מראש לעוזרים, יובל.

פורסם

אכן צריך לעשות ראש מנוע...

לבסוף אבא שלי הלך היום לחברת טרייד אין שקנתה את הכריזמה ב9000 והוא מביא מאותה חברה דהייטסו סיריון 2008 100,000 ק״מ. אני רציתי לחכות לתשובות מהפורום ולכן אמרתי לו לא לקנות (גם למיטה הבנתי הפסיקו לייבא דהייטסו לארץ מה שיכול ליצור בעיות פה ושם) אבל הוא כרגיל ישר סגר עסקה (כמובן לאחר נסיעה ובדיקה במוסך.), הרכב מחר יעבור טסט ע״י החברה.

אשמח לשמוע ביקורת על האוטו.

• תוכן חדש...