Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל מה להזמין מטען לרכב מאיביי?

יש מדי פעם בתחנות דלק מבצעים והמטענים עולים באיזור ה20 ש"ח במבצע. (או באיזור ה28-30 ש"ח לא במבצע)

לדעתי זה מיותר מדי לחכות חודש למטען בשביל לחסוך 5 שקל.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
בשביל מה להזמין מטען לרכב מאיביי?

יש מדי פעם בתחנות דלק מבצעים והמטענים עולים באיזור ה20 ש"ח במבצע. (או באיזור ה28-30 ש"ח לא במבצע)

לדעתי זה מיותר מדי לחכות חודש למטען בשביל לחסוך 5 שקל.

זה לא עולה ככה, בארץ גנבים, ומטען לרכב לא יעלה 20 שקל, אולי לשקע חשמל בבית אתה מתבלבל? (וגם לשקע לא 20)

אני הזמנתי מהאיביי לגלקסי 4 שלי, גם ככה אני לא ממהר, מתי כבר יוצא לי להטעין את הגלקסי ברכב?

וזה רק למקרה שעומדת להגמר לי הסוללה ואני בחוץ עם הרכב.

הינה תזמין את זה

http://www.ebay.com/itm/Car-Charger-Adapter-For-Samsung-Samsung-Galaxy-S-III-3-I9300-I747-S4-I9500-/251319968514?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item3a83d66302

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

לא ממליץ לך לקנות מטענים מאיביי, מניסיון כולם מיוצרים בסין ואין עליהם בקרת איכות. המטענים שנמכרים בארץ מחויבים לעבור מכון התקנים הישראלי ואז להימכר. וחוץ מזה שיצא לך אותו מחיר כמו באיביי כולל משלוח. תחסוך אולי 5 שקל אבל יישרף לך האוטו או הטלפון.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
לא ממליץ לך לקנות מטענים מאיביי, מניסיון כולם מיוצרים בסין ואין עליהם בקרת איכות. המטענים שנמכרים בארץ מחויבים לעבור מכון התקנים הישראלי ואז להימכר. וחוץ מזה שיצא לך אותו מחיר כמו באיביי כולל משלוח. תחסוך אולי 5 שקל אבל יישרף לך האוטו או הטלפון.

אתה מדבר שטויות, לא ישרף לו שום אוטו וזה לא רווח של 5 שקל, זה רווח של מינימום 20 שקל מינימום!

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

טוב בהצלחה.

אני לא יודע מה הקמצנות לקנות מטען לאוטו ב30 שקל ולקבל שנה אחריות.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

צריך לקנות מטען אחד כזה מאיביי, ומטען אחד בארץ,

ואז לפתוח אותם ולראות מה ההבדלים בבניה שלהם.

כי 7 שקל למטען כולל משלוח זה מחיר מעולה. שווה אפילו להזמין כמה למקרה שאחד יפסיק לעבוד.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תוכן חדש...