Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה שנתונים 2000-2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש רכב בתקציב של עד 7-8K

לאחר הרבה קריאה באינטרנט החלטתי ללכת על הפורד פיאסטה(גם בעקבות להמלצות שלכם),

אתמול הלכתי להסתכל על רכב פיאסטה 2002 למכירה בעל 138K ק"מ, טסט בעוד 3 חודשים ונמכר ב10.5K ש"ח, נראה די מוזנח חיצונית, עבר תאונה קלה לאחרונה והוחלף בעקבות כך רדיאטור, יד 4 שנמכר חודשיים לאחר קנייה בעקבות טיסה לחו"ל. (בחורה שנראית אמינה)

קישור למודעה:

yad2.co.il/Cars/CarDetails.php?CarID=61612a5fed4983f883208762d0e0321586c

(משום מה נוצר רווח, זה צריך להיות מחובר)

אמנם, נורא חושש לקנות רכב עם קילומטרז' גבוה על-מנת שלא אצטרך להחליף מנוע תקופה קצרה לאחר מכן.

רציתי לשאול אם הרכבים האלה עדין נחשבים מאוד אמינים או שזה הגיל שהם מתחילים לעשות המון בעיות?

בחתימה של יניב. ח רשום "פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט..."

אפשר לשאול מה כוונתך?

תודה רבה רבה מראש על העזרה בהחלטה,

גרשון.

פורסם

רכב מאוד אמין ומאוד זול לאחזקה, היו בבעלותי שתי פיאסטות אחד מודל 1995 שירתה אותי נאמנה 8 שנים ועשתה 280000 ק"מ והמנוע עבד כמו שעון שוויצרי. והפיאסטה הזאת הוחלפה בפיאסטה מודל 2002 ששירתה אותי 3 שנים וכשמכרתי אותנ היה 142000על השעון והמנוע ולא היו שום בעיות ממש נהנתי מהרכב. הרכב הזה נותן תמורה מלאה לכסף אבל 10.5k זה קצת יקר.

מבחינת אמינות של המנוע אין לך מה לחשוש בדגמים האלה המנוע הוא מדגם endura בלי טיימינג. אומנם מנוע לא הכי חזק אבל נחשב לאחד האמינים של פורד. ועוד משהו קטן שהוא ערך מוסף דגמי הפיאסטה שיוצרו בין השנים 2000-2002 מיוצרים בגרמניה זה מצוין ברשיון רכב .

שיהיה בהצלחה

פורסם

קודם כל, תודה רבה על התשובה! אתמקד רק ברכב הזה.

האם ייתכן שגם מנועים מרכב שהיה בהשכרה יחזיקו מעל ל200?

מה המחיר שצריכה לעלות פיאסטה 2002 עם קילומטרז של 140k?

אני רואה שיש כאלה שדורשים 8 ויש כאלה שדורשים 12...

האם צריך לחשוד שהן נמכרות יד שלישית ורביעית או שזה מקובל להחליף אותן כמו גרעינים?

תודה רבה,

גרשון.

פורסם

אחלה אוטו. הייתה לי FIESTA YOUTH 1997 שרתה אותי נאמנה 4 שנים. אפס תקלות פרט לטרמוסטט פעמיים (50 שקל כ"א).

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

תודה רבה.

קניתי היום פיאסטה 2002 שגמעה 140k ב8k.

אמנם, עם כמה בעיות קטנות שחייבים לסדר. מקווה שלא יהיו הפתעות מעבר ;)

פורסם

אני יד 4.

אני מאמין שהבעיות "הקטנות" האלה יתסכמו ב1000-1500 במוסך. אז אפשר להסתכל על זה כקנייה של9-9.5

פורסם
תודה רבה.

קניתי היום פיאסטה 2002 שגמעה 140k ב8k.

אמנם, עם כמה בעיות קטנות שחייבים לסדר. מקווה שלא יהיו הפתעות מעבר ;)

סתם שאלה - זה מד ק"מ עם 5 ספרות או 6?

אם זה עם 5, איך אתה יודע שהספרה החסרה היא לא 2, ולאו דווקא 1?

• תוכן חדש...