Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מאיטליה: פרארי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני חדש פה.

הייתי באיטליה לא מזמן וצילמתי קצת מכוניות יפות

בשיחה קצרה עם הנהג הבנתי שהוא אינו בעל הרכב, והזמן שהוא יושב מאחרי ההגה הינו פחות ממספר שעות.

מסתבר שהרכב שכור ליממה. להבא, יש לכם מושג כלשהו עם כמה יורו בכיס צריך להסתובב באיטליה כדי לקבל את החלום הזה ליממה? מקווה שתאהבו את התמונות.

j3inyditwd2m.jpg

c4mjwjnzmlqd.jpg

פורסם
אין עוד תמונות ? בשביל זה פתחת דיון ? :shock:

החסרונות בטיול מאורגן - בקושי היה זמן ללכת לשירותים.

ובכלל, לא היה לי נעים לרוקן את הזיכרון על הרכב כשהנהג עומד מנגד.

"העיקר זאת לא הכמות אלא האיכות" :]

פורסם

השערה שלי שכדי להסתובב ברכב זה ליום שלם הנהג נפרד ממעל 2000 יורו ונדרש לשם כך לתת 2 כרטיסי אשראי עם לימיט גבוה כערבון.

אחלה הגשמת חלום רק שבהתחשב בכך שהתמונות נראות ככאלה שצולמו באיזור עירוני- קצת בזבוז כסף והייתי מעדיף לשלם את הכמה מאות יורו (אירו למתעקשים) כדי לחוות איזה 10-20 דקות של נהיגה מהירה ומהנה יותר.

אבל כמובן כל אחד והשיקולים\עומק כיס שלו, אני בטוח שהושכר נהנה מאוד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בשאנז אליזה משכירים פרארי(לא זוכר איזה) ולמבורגיני גייארדו ספיידר לסיבוב שופוני של 15 דקות ב-90 יורו. מבלי לרדת לפריפריק(שגם ככה מלא במצלמות), מבלי להרחיק לכיוון יער בולון.

חויה מעוקרת, אם תשאלו אותי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לכן מידת ההנאה תלויה מאוד במיקום, כשאני שכרתי לפני כמה שנים באיטליה (כחצי שעה מצטבר על 458 וקליפורניה) יצאנו לכבישים קרובים שיותר פתוחים ואז יכולתי להרגיש ולהנות יותר מהחוויה.

אגב, גם מאוד תלוי באיזה יום, אני שכרתי ביום ראשון כמדומני ואותו בחור נחמד מטעם הסוכנות שהצטרף אלי אמר לי שזה טוב שעשיתי זאת היום כיוון שבמהלך השבוע הכבישים בסביבה עמוסים יותר בתנועה וקשה באמת להנות מהרכב.

אבל, עבור מי שלא נהג\נסע ברכב מהסגמנט הזה מעולם זו עדיין תיהיה חוויה שנוגעת במקומות שאנחנו אוהבים.

הבן שלי כל כך התרגש\התלהב\שמח מסיבוב שקימבנתי לנו על פרארי קליפורניה, והוא כולה אפרוח שהיה באותה עת בן שנתיים ו-4 שאין ספק שכל חובב רכב יתלהב מחוויה כזאת.

פורסם

אתמול ראיתי פרארי בנסיעה בפעם הראשונה בחיי. בהתחלה היא הוסתרה ע"י שני אוטובוסים שעמדו במפרץ התחנה ושאר הדברים הלא חשובים שאופיניים לרחוב סואן. ואז...

נהמה אדירה, מרעידה ומרטיטה פילחה את השאון. באסית מאד. הייתי בטוח שמדובר באופנוע כבד במיוחד, אבל לפני שהבנתי שזו נהמה עמוקה מכדי שתיווצר ע"י נפח מנוע של אופנוע, כבד ככל שיהיה, היא הופיעה במלוא הדרה: 458 אדומה, נוצצת. על רקע הרחוב הישראלי המצולק והמטולא, היא נדמתה לנזם זהב באף חזיר.

הנהג נתן מכת גז כשנעמד בצומת, סתם כדי לתת ל-V8 המופלא למתוח את שריריו. הוא יצטרך אותם על מנת לזנק אל הרמזור הבא. :wink:

בכל אופן, מדהים. הופתעתי לראות שהפרארי "גדולה ומנופחת" הרבה יותר משתיארתי: הן במימדיה, הן ברעש שהיא מפיקה. אני רגיל לצפות ב-F355, חלום ילדותי. על ה-F355 נאמר שהיא צווחת. ה-458 נוהמת. בהשוואה לשלוש דורות אחורה, ה-458 נראית ונשמעת כמו איזה behemoth.

:idea:
פורסם

דווקא פרארי בהחלט נחשבת לצווחנית לא קטנה כולל ה-458 שלמען האמת אין לה קול ממש באסי, יש לה סאונד שבמצערת פתוח חותך את האוזן.....

הפרארי היחידה (פחות או יותר) מהעשור האחרון שניתן לומר עליה שיש לה סאונד יחסית "באסי" זו הסקודריה שיש לה פרפר במערכת פליטה שמעל סל"ד מסויים משתחרר והופך את הצווחה של המנוע למעט יותר עמוקה.

בכלל, האיטלקיות ידועות כצווחניות (המכוניות, כן?), הן כולן תחת מצערת פתוחה נשמעות כמו אופנוע 600 ספורטיבי בהאצה.

רוצה סאונד באסי?

AMG.

ואכן, ה-355 נחשבת ל"דור קודם" כשמסתכלים על הפרופורציות החיצוניות, ה-355 קטנה יחסית, ה-360 כבר גדולה יותר, ה-430 בערך אותם מימדים של ה-360 וה-458 מעט גדולה יותר.

פורסם

^

או V8 אמריקאי.

למרות זאת, לדעתי השילוב הטוב ביותר הוא אצל מזראטי (או ליתר דיוק, דעתם על איך מנוע V8 של פרארי אמור להשמע), גם בריטון וגם צרחות וכל זה עם סלסולים, פיצוצים וליטרים של אופי (וזה רק הסאונד).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מזראטי אכן נשמעת מצויין אבל לומר את האמת?

לעיתים זה כבר מעיק כשאתה רוצה לשייט בנינוחות והמערכת פליטה חופרת את המוח (ומניסיון, בשלב מסיון במזראטי זה קצת מעיק).

בכוונה ציינתי את AMG כי בשיוט רגוע- בינוני יש נוכחות מאוד חזקה של הגרגור העמוק של ה-V8 ובלחיצה חזקה המנוע מתחיל לצעוק.

פורסם

המערכת במזראטי ניתנת לכיבוי. גם בביקורת מצולמת נשמע שהמכונית יכולה לעבר למוד "קרוזרית" ולהיעשות נינוחה למדי. לא כך בפועל?

אני מסכים שצליל המזראטי למיניהן הוא המופלא ביותר ששמעתי עד כה. הוא ססגוני ומלא "אופי" ומהווה ניגוד חד לאבולוציה השלילית שעבר צליל ה-V8 של פרארי (ה-F355 עדיין נשמעת הכי טוב לאזני).

למען האמת, המזארטי'ז לא רק נשמעות טוב יותר, הן גם הרבה יותר "מחונכות" ופחות פראיות בהתנהלותן ומציעות שפע של פרקטיקה ופאר מופגן יותר. אולי אני "מאבד" את זה, אבל קרוב לוודאי שעל מזבח הנינוחות של מזראטי הייתי מוכן להקריב את הביצועים חסרי הפשרות וה-pride of ownership של פרארי, באם הייתי מועמד בפני בחירה כמובן.. :-P

אני מזדקן. :|

פורסם
אתמול ראיתי פרארי בנסיעה בפעם הראשונה בחיי. בהתחלה היא הוסתרה ע"י שני אוטובוסים שעמדו במפרץ התחנה ושאר הדברים הלא חשובים שאופיניים לרחוב סואן. ואז...

נהמה אדירה, מרעידה ומרטיטה פילחה את השאון. באסית מאד. הייתי בטוח שמדובר באופנוע כבד במיוחד, אבל לפני שהבנתי שזו נהמה עמוקה מכדי שתיווצר ע"י נפח מנוע של אופנוע, כבד ככל שיהיה, היא הופיעה במלוא הדרה: 458 אדומה, נוצצת. על רקע הרחוב הישראלי המצולק והמטולא, היא נדמתה לנזם זהב באף חזיר.

הנהג נתן מכת גז כשנעמד בצומת, סתם כדי לתת ל-V8 המופלא למתוח את שריריו. הוא יצטרך אותם על מנת לזנק אל הרמזור הבא. :wink:

בכל אופן, מדהים. הופתעתי לראות שהפרארי "גדולה ומנופחת" הרבה יותר משתיארתי: הן במימדיה, הן ברעש שהיא מפיקה. אני רגיל לצפות ב-F355, חלום ילדותי. על ה-F355 נאמר שהיא צווחת. ה-458 נוהמת. בהשוואה לשלוש דורות אחורה, ה-458 נראית ונשמעת כמו איזה behemoth.

הפרארי הזאת במקרה התרסקה היום?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

זהו אכן אותו דגם ואותו הצבע. אבל למרות שהרכב מאד מאד נדיר, הצבע האדום נפוץ ביחס לדגם ולכן הסיכוי נמוך שזו אותה אחת שנצפתה על ידי בצפון (התאונה אירעה בדרום).

אבל הכל יכול להיות..

פורסם

בגז' קטן - לא פרקטי. בטח שותה מלא דלק.

רק שני מקומות למחיר כזה?

או במילים אחרות: לבן זה לא הצבע שלה.

אני מסכים שצליל המזראטי למיניהן הוא המופלא ביותר ששמעתי עד כה.

מסכים! ממש אוהב את הסאונד שלה.

בכל אופן במקום כלשהו על הפודיום הייתי מוצא מקום קל למנוע שברולט אמריקאי 350 בעל סאונד ייחודי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
המערכת במזראטי ניתנת לכיבוי. גם בביקורת מצולמת נשמע שהמכונית יכולה לעבר למוד "קרוזרית" ולהיעשות נינוחה למדי. לא כך בפועל?

אין מצב כבוי, יש מצב נורמלי ויש מצב ספורט שבו יש פרפר במערכת פליטה שמוסט ומשחרר את מלוא הסאונד, גם במצב רגיל יש סאונד מוחשי, במצב ספורט זה כבר בולמים על קוליים....

מכונית מאוד וורסטילית אבל בדגמים מסויימים לעיתים ווקאלית מדי (למשל בגראן טוריסמו).

• תוכן חדש...