Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צעד (גדול) אחד אחורה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי בבקשה איך ולמה מחירו של R1 חדש עלה ב5000(!!!) ש"ח בתוך חודש אחד???

מה שוב פעם העלייה של היורו???:shock:

או שמישהו כאן החליט לשווק את האופנוע עם אגזוזי אקרפוביץ' או בולם אחורי אוהלינס (לבחירת הלקוח)???

מבחינתי זה עוד צעד גדול אחורה מלהתחדש ולהחליף לדגם החדש:?.

לי יש אופנוע מודל 2003. כדי להחליף אופנוע בטרייד או לא בטרייד, אני צריך להכין בסביבות 25,000 ש"ח. ל מ ה ????

למה , כשבחו"ל ההבדל בין הדגמים הוא לא יותר מכמה מאות דולרים בודדות???

מה? שוב פעם היורו??

לדעתי (ולכיסי) המעקב וההתחדשות אחרי דגמים חדשים הפכו לבלתי אפשריים עד בלתי אפשריים בעליל...

אני אקח אותו עם האוהלינס, תודה... לא, לא מקדימה...מאחורה.....כן כמו שאתם מכניסים לנו עם כל עלייה של 0.001% של היורו.

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

כמטרו יודעים שהם ימכרו כל כמות שימאהה תשחרר להם אז הם חוגגים עלינו (עליך).

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
כמטרו יודעים שהם ימכרו כל כמות שימאהה תשחרר להם אז הם חוגגים עלינו (עליך).

הפרייארים לא מתים...

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
מישהו מוכן להסביר לי בבקשה איך ולמה מחירו של R1 חדש עלה ב5000(!!!) ש"ח בתוך חודש אחד???

או שמישהו כאן החליט לשווק את האופנוע עם אגזוזי אקרפוביץ' או בולם אחורי אוהלינס (לבחירת הלקוח)???

לי יש אופנוע מודל 2003. כדי להחליף אופנוע בטרייד או לא בטרייד, אני צריך להכין בסביבות 25,000 ש"ח. ל מ ה ????

מה? שוב פעם היורו??

לדעתי (ולכיסי) המעקב וההתחדשות אחרי דגמים חדשים הפכו לבלתי אפשריים עד בלתי אפשריים בעליל...

אני אקח אותו עם האוהלינס, תודה... לא, לא מקדימה...מאחורה.....כן כמו שאתם מכניסים לנו עם כל עלייה של 0.001% של היורו.

מטרו...

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

מה? שוב פעם היורו??

למה מה המחיר היום ? עבר את ה120,000 ?

דרך אגב בסוף שבוע אני באילת אולי ניפגש לקפה :-)

פורסם

מה? שוב פעם היורו??

לא מדויק, במצב של טריד-אין תמיד הלקוח מפסיד.

אם תיכנס לסוכנוץ מקומית (שיקגו) אין מצב שישלמו לך יותר מ6K$ על 2003, זאת אומרת הבדל של 3-4K$ לחדש.

בעל העסק לא יחזיר לך את מלוא הכסף, כי גם הוא צריך לעשות אלפיה על הענין.

אתה בתור "עסקן" אמור להבין את זה.

רוצה למזער את הנזק תמכור בשוק הפרטי.

פורסם
לא מדויק, במצב של טריד-אין תמיד הלקוח מפסיד.

אם תיכנס לסוכנוץ מקומית (שיקגו) אין מצב שישלמו לך יותר מ6K$ על 2003, זאת אומרת הבדל של 3-4K$ לחדש.

בעל העסק לא יחזיר לך את מלוא הכסף, כי גם הוא צריך לעשות אלפיה על הענין.

אתה בתור "עסקן" אמור להבין את זה.

רוצה למזער את הנזק תמכור בשוק הפרטי.

מה שאתה אומר זה נכון. הטענה שלי היא לא על זה.

באותה סוכנות מקומית (שיקגו) המחיר של האופנוע לא עולה כל כמה ימים/שבועות/חודש.

שם נקבע מחיר השוק (ריטייל) והדילרים יכולים מקסימום למכור בפחות מהריטייל. המחיר נשאר תמיד אותו דבר עד שנכנס דגם חדש. (אני מדבר על אופנועים חדשים)

מחיר האופנוע עלה כאן ב5000 שח בתוך חודש אחד (ואפילו יותר מזה מרגע שהופיע לראשונה באולם התצוגה) בעודו נח לו באולם או במחסן.

כאן, יש התערבות מעצבנת של מטבע נוסף שתכלס לא אמור לעניין אותנו הצרכנים הישראלים.

בארה"ב הדילר קונה בדולרים ומוכר בדולרים.

בישראל היבואן קונה ביורו ומוכר בשקלים.

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם
מה שאתה אומר זה נכון. הטענה שלי היא לא על זה.

באותה סוכנות מקומית (שיקגו) המחיר של האופנוע לא עולה כל כמה ימים/שבועות/חודש.

שם נקבע מחיר השוק (ריטייל) והדילרים יכולים מקסימום למכור בפחות מהריטייל. המחיר נשאר תמיד אותו דבר עד שנכנס דגם חדש. (אני מדבר על אופנועים חדשים)

מחיר האופנוע עלה כאן ב5000 שח בתוך חודש אחד (ואפילו יותר מזה מרגע שהופיע לראשונה באולם התצוגה) בעודו נח לו באולם או במחסן.

כאן, יש התערבות מעצבנת של מטבע נוסף שתכלס לא אמור לעניין אותנו הצרכנים הישראלים.

בארה"ב הדילר קונה בדולרים ומוכר בדולרים.

בישראל היבואן קונה ביורו ומוכר בשקלים.

צודק, חוסר הבנה :-)

פשוט דיברת על ההבדל בדגמים וטריד-אין

פורסם

ועוד הבדל קטן ש929 הזכיר אותו.

בארה"ב הסוכנים השונים הם עצמאיים שסיכנו את כספם ורכשו מלאי, אף אחד לא יכול להגיד להם לייקר את המחיר ולהתקע עם המלאי.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
ועוד הבדל קטן ש929 הזכיר אותו.

בארה"ב הסוכנים השונים הם עצמאיים שסיכנו את כספם ורכשו מלאי, אף אחד לא יכול להגיד להם לייקר את המחיר ולהתקע עם המלאי.

מה שיותר עצוב, אין תחרות.

אני את הקטום קניתי מחנות ממדינה אחרת, בישראל יש רק יבואן אחד, אין תחרות.

פורסם
מה שיותר עצוב, אין תחרות.

אני את הקטום קניתי מחנות ממדינה אחרת, בישראל יש רק יבואן אחד, אין תחרות.

זו בדיוק המלכודת.

אתה לא רוצה לקנות מאיתנו?? סבבה. לא יהיה לך אופנוע.

פורסם
שאלת תם- יבוא אישי יכול להשתלם במקרה כזה?

לא בדקתי את זה לעומק, אבל מאנשים שעשו את זה או לפחות ניסו - זה כאב ראש לא קטן.

• תוכן חדש...