Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה להזמין אינטרקולר דרך הebay.

האם זה יעבור במכס ואם כן על איזה מומלץ יש כאלה שנמכרים ב 250/400$

ומשהו נוסף הבנתי שצריך לפרק את הקורה של הרכב מקדימה קדי להרקיב את האינטרקולר

קצת מלחיץ אני חושב יש אפשרות לקנות עם קורה חדשה שתתהים לו ?

הרכב המדובר subaru wrx 2003

פורסם

היי ארז, אני לפני כחודש הזמנתי אינטרקולר חזית בעלות 70דולר ועוד 70 דולר משלוח, ביקשתי

מהמוכר לכתוב aluminum rod ( צינור אלומניום) וכך הוא עשה.

האינטרקולר עבר ללא בעיות ולאחר שבועיים כבר היה אצלי, צנרת מתאימה הזמנתי ממוכר אחר ( סין)

גם כאן ביקשתי מהמוכר לכתוב צינור אלומיניום וכך הוא עשה, 112 דולר לצנרת מתאימה, ועוד 70 דולר

משלוח, שלא כמו הקולר הצינורות נתפסו במכס ותמורת 460 שקלים עמילות הדואר של ישראל שחררה

את החבילה וגם הביאה לי אותה עד לבית .

כל זה מהרגע שנתפס ועד ששחררו לקח 3 ימי עבודה,יש להם שירות מצויין והם מבטיחים תוך 3 ימי עסקים.

את הקולר הרכבתי כמובן לבד,סה״כ בגולף זה לשים 2 ברגים בפח חזית וזה לא כל כך נורא , אם כי בwrx

נדמה לי שמוציאים לגמרי את הקורה או שלא הבנתי נכון אל תתפוס אותי במילה.

לסיכום: הקולר והצנרת כולל מיסים ועמילות מכס יצא סביב 1500 שקל ( בשבילי היה מאוד משתלם) , אגב גם על

התקנה בארץ דרשו הסדנאות בין 700-1500 שקלים להתקנה וזה מה שגרם לי לחשוב למה לא לחסוך את זה אם יש לי

ידיים טובות .

בהצלחה בכל דרך שתבחר ואם אתה צריך עזרה שלך הודעה בפרטי ואסביר לך הכל טלפונית.:-)

גולף GTI כי חיים פעם אחת:twisted:

פורסם

נשמע מעניין.

איך האיכות של הצנרת והאינטרקולר כולל הריתוכים?

יש לך תמונות מתהליך ההתקנה או לינקים למוצר?

פורסם

סליחה על השגיאות לא ניתן לערוך את העודהQUOTE=erezs17;4043877]שלום אני רוצה להזמין אינטרקולר דרך הebay.

האם זה יעבור במכס ואם כן על איזה מומלץ יש כאלה שנמכרים ב 250/400$

ומשהו נוסף הבנתי שצריך לפרק את הקורה של הרכב מקדימה כדי להרכיב את האינטרקולר

קצת מלחיץ אני חושב יש אפשרות לקנות עם קורה חדשה שתתאים לו ?

הרכב המדובר subaru wrx 2003

• תוכן חדש...