Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים במידה 205/45/17

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הגיע הרגע להחליף רביעיית צמיגים לרכב שלי (פונטו איבו ספורטינג). הצמיג המקורי שהגיע עם הרכב היה ברידג'סטון פוטנזה שכרגע אני לא יכול להרשות לעצמי בתור חדש.

הוצעה לי רביעיה של גודייר איגל f1 אסימטריק ב750 ש"ח ליחידה. סכום שמהווה את הגבול העליון של התקציב.

יש אלטרנטיבה אחרת אולי זולה יותר ? איך הגודייר בתור צמיג שלא אמור לעבוד קשה ב90 % מהזמן?

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

הרכב שלי נועל PIRELI P7 כבר קרוב לשנה והצמיג פשוט מדהים לדעתי, שקט ואוחז ועלה כ-550 לצמיג אחרי הנחה.

במקור 600 לצמיג, הרכב במקור נעל קונטיננטל ספורט קונטקט יוקרתיים בהרבה, ולדעתי הפירלי לא נופלים מהקונטי.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

חבר (גם חבר פורום) שעבר מ-P7 ל-F1 אסימטריק מדווח על שינוי לא פחות ממדהים לטובה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תודה על התגובות חברים.

ביום שבת כבר הרכבתי רביעייה של הf1 . אחרי 200 ק"מ אני יכול להגיד שהצמיג אכן מעולה! נוחות הנסיעה השתפרה לטובה, הרכב סופג מהמורות ברכות שלא הכרתי מהברידגסטון המקורי. את עניין האחיזה לא בדקתי, אבל עושה רושם שגם ממנה לא חסר. גם ככה אני ממעט לנסוע על המגבלות או קרוב אליהן.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...