Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקסר (מתנה לאישתי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המיקסר שצירפת בלינק פשוט מעולה.

אבא שלי קנה אותו לאמא שלי לפני שנתיים בערך והוא עלה 2,000 ש"ח אז אני מאמינה שאתה יכול למצוא היום את אותו אחד ואפילו יותר משוכלל ב2,000 ש"ח ואולי אפילו פחות.

המיקסר הזה מעולה גם ללחמים, לעוגות ולכל בלילה כלשהיא שצריכה להיכנס לתנור.

חוסך המון זמן, עושה את העבודה שלו ושווה כל שקל.

אני נהנית ממנו ובטוחה שגם אשתך תהנה.

נ.ב כל הכבוד לך על היוזמה ועל הרעיון :wink:

פורסם

כיום יש לנו את הקיצ'נאייד KSM150 (כ7 שנים).

לפני כן היה לנו את הקנווד הישנים והטובים כ30 שנה.

סה"כ שניהם היו מעולים וענו על כל הציפיות ובכל סוגי העבודות. הקיצ'נאייד יותר מתאים לעוגות וקצפות, והקנווד (דגם תעשייתי של 6.7 ליטר) היה יותר מתאים לצורך בצקים של לחמים. אבל שניהם עושים את כל סוגי העבודות כראוי.

כיום, הבנתי שלקנווד בדגמים היקרים והחצי תעשייתיים שבעלי קערות גדולות של כ7 ליטר יותר מוצלחים בלישת בצקים. אם כי מחירם גבוה יותר (2500 ומעלה).

אבל בסה"כ שניהם טובים וחזקים. במיוחד כשמשווים דגמים מאותה רמת המחירים.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
המיקסר שצירפת בלינק פשוט מעולה.

אבא שלי קנה אותו לאמא שלי לפני שנתיים בערך והוא עלה 2,000 ש"ח אז אני מאמינה שאתה יכול למצוא היום את אותו אחד ואפילו יותר משוכלל ב2,000 ש"ח ואולי אפילו פחות.

המיקסר הזה מעולה גם ללחמים, לעוגות ולכל בלילה כלשהיא שצריכה להיכנס לתנור.

חוסך המון זמן, עושה את העבודה שלו ושווה כל שקל.

אני נהנית ממנו ובטוחה שגם אשתך תהנה.

נ.ב כל הכבוד לך על היוזמה ועל הרעיון :wink:

קניתי אותו :)

וקניתי עוד מלא דברים לאפיה...

תודה לכולם

• תוכן חדש...