Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נתקלתי במטלית מייקרופייבר ב-ALIEXPRESS שטענו שיש לה יכולת ספיגה טובה, ועלותה 2.5$, אז הזמנתי:

http://www.aliexpress.com/item/420gsm-16-Plush-Microfiber-Two-Different-Sides-Car-Care-Towel-Auto-Cleaning-Detailing-Waxing-Polishing-Cloths/489660049.html

היום נסיתי אותה למטרת ייבוש הרכב ממים, והאמת די הופתעתי לטובה, המטלית פשוט סופגת את המים דיי טוב! עברתי על כל הבגאז' וצד שלם של הרכב עד שהיה ניתן לחוש שהיא נרטבה קצת. ולצורך שיפור התהליך, נראה לי שאני אזמין עוד אחת, שתשאר יבשה שתשומש לפיניש אחרי שאשתמש בראשונה (הראשונה תספוג את רוב המים, והשניה את השאריות).

לסיכום, אני אישית דיי מרוצה ממנה, שווה את האפקטיביות ביחס למחיר, עשתה את העבודה מעל ומעבר למה שציפיתי, וכנראה תחליף את הג'ילדה לתמיד :wink:

נ.ב. לאלה שהיה להם בעיה עם האתר הזה כי לא מקבלים פייפאל (כמוני), מצאתי דרך בטוחה, והיא קנייה ע"י כרטיס ויזה נטען שניתן לקבל מהדואר (ואז הסיכון הוא על סכום נמוך שנמצא בכרטיס)

פורסם

אני גם חשבתי להזמין מהאתר הזה אבל הוא לא ניראה לי בטוח.

תתחדש על המגבת, ואגב כמה עלה לך לעשות את הויזה הנטענת ?

פורסם
אני גם חשבתי להזמין מהאתר הזה אבל הוא לא ניראה לי בטוח.

תתחדש על המגבת, ואגב כמה עלה לך לעשות את הויזה הנטענת ?

הויזה עצמה עולה 40 ש"ח לפתוח אותה, ל3 שנים, ואין לאריך את התוקף שלה, היא פשוט נגמרת וזהו, וכל פעם שאתה צריך ללכת למלא את הכרטיס, אתה מגיע לדואר וממלא והם לא לוקחים על זה כסף, בוא נגיד ככה ש40 ש"ח ל3 שנים.

וגם עדיף שתדע רוב הסיכויים תרצה לפתוח ויזה של דולרים, אז אל תלח לEXCHANGE ותבוא לדואר עם הדולרים, הם יחזירו אותך בחזרה וסתם ככה אתה תאבד סכום מסויים, אתה הולך לדואר עם השקלים והם עושים את כל העברות מש"ח ל-$ לבד.

פורסם
היא עולה 20 ש"ח ואתה מטעין אותה בין 250 ל- 1,000

לא יודע עד כמה זה מעודכן אצלך, ליפני חודשיים זה היה ש"ח40...

פורסם

ויזה נטען רב פעמי -40 ש"ח

יש כרטיס חד-פעמי.. כלומר מטעינים פעם אחת וזהו-20ש"ח.

טעינה ראשונה חינם, לאחר מכן 0.8% עמלה. כלומר על 1000 ש"ח 8 ש"ח עמלה.

פורסם

MaDxXx , לא ידעתי על הויזה חד פעמית, אבל בכל זאת עדיף ניראלי לשלם כבר 40 ש"ח להיות בראש שקת וכל פעם שצריך למלא אותה מאשר פעם אחת ב20 ש"ח

+1

• תוכן חדש...