Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה בגלל הקיץ הרכב צמא

וברצינות, אם אין נזילות יכולת להיות שיש חדירת נוזל קירור לתא שריפה מה שמחייב פתיחת מנוע ושיפוצו.

פורסם
אני מוסיף בקבוק ביום מה ההגיון ? גם הוונטה עובדת מדובר ב306 1600 ידני , תודה.

שלום רב !

בקבוק זה הרבה!

בסבירות גבוהה, שיש לך איבוד מים ממכסה רדיאטור פגום, משאבת מים נוזלת, צנרת מים ממתכת ומגומי נוזלת, או מרדיאטור סתום.(בחר את המיותר)

כנס למכון רדיאטורים, לשם איתור נזילות, בעזרת מכשיר לחץ יעודי, המתחבר למיכל העבוי.

וזאת במידה אם לא נפלט עשן לבן מצינור הפליטה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אבל השמן נקי , הרדיאטור נקי , אין תערובת של מים ושמן [גם לא נתתי לרכב להתחמם ישר עצרתי והוספתי עוד] וגם אין נזילות מהמשאבת מים , גם לא מהצנרת , וגם אין עשן לבן , מה הסימנים של רדיאטור סתום ? ואם הרדיאטור סתום זה לא שהמים בכלל לא נאכלים ? כי הם נאכלים הרבה

Tuning:lol:

פורסם
כנראה בגלל הקיץ הרכב צמא

וברצינות, אם אין נזילות יכולת להיות שיש חדירת נוזל קירור לתא שריפה מה שמחייב פתיחת מנוע ושיפוצו.

תא שריפה זה צילינדר לא ?

פורסם

תראה המים הולכים לאנשהו, עדיף לך לגשת למכון רדיאטורים כי רק שם יוכלו לתת לך תשובות מלאות.

אם המים לא נראים בשום מקום ואין לך סימן של נוזל קירור בפנים האיזור של המנוע סביר להניח שיש מעבר של נוזל למנוע, עדיף לך לבדוק את זה לפני שיהיה לך נזק

Opel Adam S 2017

פורסם

אם המים הולכים לתא שריפה אתה תיראה את זה - קיטור יצא מאגזוז בלחיצה על גז.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כנראה שלא ירדת לסוף דעתי !

אני לא ציינתי ולא רמזתי לרדיאטור סתום ולא למים בשמן, ולא למים בתא השריפה!

אני כיוונתי אותך לנזילות בלבד, שלא נראים בעין בלתי מזויינת, ורק בעת בדיקה במכשיר לחץ יעוד,י ניתן לגלות את הסיבות לאיבוד מי הקירור, אני מהמר על נזילה, ולא על רדיאטור סתום שגורם להתחממות, אך לא לאבוד מי קירור!

בברכה

צביקה

פורסם
תא שריפה זה צילינדר לא ?

תא שריפה זה החלל, הנמצא בין הבוכנה לראש המנוע, מים כשחודרים לצילנדר, ויש לך ארבעה כאלה, הופכים בצילנדר לקיטור, ונפלטים מצינור הפליטה, בצורת אדים, ועשן לבן וסמיך, מכיוון שלא צייינת עשן לבן וסמיך, הנפלט מצינור הפליטה, לכן,אני כוונתי אותך, לבדיקה בעזרת מכשיר לחץ יעודי.

בברכה

צביקה

***ערכתי ותקנתי לך את הכותרת, התייחס למה שערכתי בכותרת.

פורסם

בדוק שהשטיחים בתא הנוסעים (צד נוסע) לא רטובים + בדוק חיבור צנרת מים לרדיאטור חימום (מכיוון תא המנוע).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אני מוסיף בקבוק ביום מה ההגיון ? גם הוונטה עובדת מדובר ב306 1600 ידני , תודדה.

נזילה רצינית !

כנראה מתרחשת בזמן נסיעה.

תתחיל מבדיקת רצפת הרכב והשטיחים מתחת למושב הנהג והנוסע. אם עדיין אתה לא רואה רטיבות,

בדיקה פשוטה, וודא שיש נוזל קירור, שים קרטונים מתחת לאיזור המנוע, תניע את הרכב וכשהמנוע מגיע לטמפרטורת עבודה תתחיל להסתכל טוב טוב על כל צינורות מערכת הקירור. זו נזילה שצריכה להראות בעין.

פורסם

בדוק גם את החיבור של צנרת מערכת החימום לקיר האש בתא המנוע.

אצלי ב306 הייתה נזילה מסדק במחבר הזה. הוחלף בצינור מקורי בעלות של כמה מאת שקלים.

פורסם

אצלי היה משהו דומה,

הייתה נזילה רק בזמן נסיע בגלל זה לא ראיתי מאיפה הנזילה.

אתה בטח מוסיף מים רגילים ובגלל זה קשה לראות את הסימנים.

תנסה לשים מים של prestone מים ירוקים במאוחד אתה תראה בטוח ( סוג המים לא מומלץ לשימוש קבוע)

כמו שאמרו לך נזילה ממערכת חימום קשה לזהיוי זה יכול להיות מתחת לפנל או תא כפפות מה שבטוח השטיחים יהיו רטובים.

אחרי שאתה מוסיף את המים תלחץ על הגז ואז תסתכל.

כשיש נזילה זה מסקרן את כולנו מאיייפהה הנזילה אבל הדבר הטוב ביותר לעשות זה לקחת את האוטו למוסך.

בהצלחה.

קיה קארנס 2008 בנזין ופונטו ספייס 2005

פורסם

אנסה לבדוק את זה במוסך , לא שיש לי זמן ...אבל בינתיים נעמיד את הרכב או ניסע עם בקבוקים בבגאז'. תודה לכולם

פורסם

אגב אצלי זה היה קורה במהלך נסיעה שהתברר כנזילה מאחד צינורות הגומי שככל הנראה התרחב בחום בזמן העבודה של המנוע, כשהרכב היה קר לא היתה נזילה, תבדוק את זה אם זו נזילה חיצונית במוסך יראו סימנים של נוזל קירור (במידה ואתה משתמש בנוזל קירור ולא במי ברז).

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...