Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2 - דיזל ידנית -שנת 2007 .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב כיום אני נוהג בשרייד שנת 93 - מנוע 1,000 סמ"ק , גיר ידני - מזה כ-8 שנים .

קראתי בפורום שמישהו רכש - רנו מגאן 2 - ידנית בעל מנוע דיזל , ראיתי שניתן למצוא רכבים כאלה משנת 2007 - בסכום של לערך 20,000 ₪ .

האם הם מגיעים לתצרוכת של 1 ל - 18 וצפונה מכך ? .

לגבי הבעיות /מחלות של מגאן 2 - האם יש דברים ידועים , לדוגמא כמו בפולו : בית מצערת , משאבת ABS , חלונות חשמל , פלסטיק בדש בורד .שמוסר את נשמתו לבורא בטרם עת .

רכבים כמו מגאן 2 - דיזל , שנת 2007 , הם עם 250,000 ק"מ , כמה מנוע כזה יכול להחזיק ? .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

שלום,

הרכב אכן חסכוני כמו שאת המצפה ממנו, נוח ביותר, בטיחותי, מרווח, מרגיש חזק.

הבעיה הכי גדולה - 250 אלף ק"מ ברוב הרכבים (זאת הסיבה למחיר הנמוך).

המנוע יכול להחזיק הרבה (גם חצי מיליון, בתנאי שלא עבר התחממום\נסיעה ללא שמן\שימוש בשמן לא מתאים וכו..), אבל כל מה שמסביב, משאבת הזרקה, גיר, מזגן, אלטרנטור ובראשם הטורבו - את זה אף אחד לא יכול לספר לך, מתי תצטרך להחליף\לשפץ.

250 אלף זאת הנקודה ממנה מתחילים להשקיע ברכב דיזל הרבה פעמים (לא במנוע, בכל מה שכתבתי).

אתה גם לא יכול לדעת עד הסוף, מה הסיבה או התקלה שבגללה מוכרים את הרכב (כי סתם ככה למכור רכב טוב במחיר מגוחך לרוב לא כדאי).

לכן, בגלל כל מה שכתבתי, רק אם תמצא רכב שמור, עם קילומטראז' עד 200 אלף- רק אז תחשוב ברצינות על הרכישה.

ועדיף לשלם משמעותית יותר בקניה על רכב בעל נתונים טובים ושמור מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני חושב שבשירשור שפתח חבר הפורום lesles לפני שבוע - שבועיים ענינו על רוב השאלות.

זה שידרוג משמעותי לעומת שרייד 93.

בהכל. תיקונים מסויימים גם כם יכולים לעלות כמו שרייד 93.

הכוונה לא כמו תיקון דומה בשרייד 93, אלא כמו השרייד כולה.

פורסם

כמה עולה שיפוץ טורבו ברכב כזה ? .

מהי העלות של שיפוץ משאבת הזרקה - והאם יש מי שיודע לשפץ בארץ ? .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

עניתי בשירשור הקודם, רצוי שתקרא את ההתייחסות שם

אני ממלץ על הרכב, מניסיון רב

לעניין עלויות משאבה/טורבו, לא חסרים חלקים מיבוא, הרכב נפוץ מאודדדדד באירופה (כמו בנסין בארץ)

אכן חסכוני מאוד

לא חושש מהק"מ כול עוד טופל היטב.

מחלות-נגד מהירויות במזגן, שגורם לעצירת המזגן (חובה לתקן), ידית האמברקס ה"יחודית" נותה להישבר, עדינות חובה, המפתח/כרטיס ההתנעה אוהב להישבר כשהוא בכיס וחדש עולה כ 600 ש"ח קצת מעצבן

תהנה מהרכב

פורסם

אני הוא זה שרכש את ה2007 :wink:

לאחר שתדלקתי פול טנק (60 ליטר) לפני כמה ימים ואיפסתי את המד, כרגע אני נמצא כמעט בחצי, מהצד העליון, ועברתי יותר מ450 ק"מ.

הרכב נוח מאוד בשיוט 100-120, שקט ומאוד נוח.

בעיר על פי המחשב הצריכה הגבוהה ביותר שהגעתי אליה הייתה 7.5 ל100. במהירות ממוצעת של 30 קמ"ש. :lol:

תחפש דגם שמור ומטופל, ואני מבטיח לך שלא תתבאס.

בנוסף לזה בסכומים שניתן להשיג את הרכבים הללו, אפשר לשמור כמה אלפים בצד ליום שחור.

פורסם
אני הוא זה שרכש את ה2007 :wink:

לאחר שתדלקתי פול טנק (60 ליטר) לפני כמה ימים ואיפסתי את המד, כרגע אני נמצא כמעט בחצי, מהצד העליון, ועברתי יותר מ450 ק"מ.

הרכב נוח מאוד בשיוט 100-120, שקט ומאוד נוח.

בעיר על פי המחשב הצריכה הגבוהה ביותר שהגעתי אליה הייתה 7.5 ל100. במהירות ממוצעת של 30 קמ"ש. :lol:

תחפש דגם שמור ומטופל, ואני מבטיח לך שלא תתבאס.

בנוסף לזה בסכומים שניתן להשיג את הרכבים הללו, אפשר לשמור כמה אלפים בצד ליום שחור.

ברכבים עם נסועה כזו המחירון לא אומר הרבה.

תוריד במחיר בלי בושה(תשתמש בסטיגמות שאתה מכיר) כי לשלם הרבה עלול לעלות לך ביוקר

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אם המטרה שלך היא לחסוך בדלק, ואתה מסתדר עם שרייד מנוע 1000, תקנה לך רכב מיני ידני וסע לשלום. חבל לחפש הרפתקאות.

מוכרים כיום סוזוקי אלטו 2010 במחירים של 35K בערך, לא רואה סיבה לקנות רכב משפחתי עם 200 אלף ק"מ וצפונה אם כל מה שמעניין זה חיסכון בדלק ואתה מסתדר כיום עם הממדים של השרייד.

פורסם
אם המטרה שלך היא לחסוך בדלק, ואתה מסתדר עם שרייד מנוע 1000, תקנה לך רכב מיני ידני וסע לשלום. חבל לחפש הרפתקאות.

מוכרים כיום סוזוקי אלטו 2010 במחירים של 35K בערך, לא רואה סיבה לקנות רכב משפחתי עם 200 אלף ק"מ וצפונה אם כל מה שמעניין זה חיסכון בדלק ואתה מסתדר כיום עם הממדים של השרייד.

יש הבדל בין 1/11 ו-1/21.

אם זה 1000 שקל בחודש זו חופשה שנתית-אתה מסתדר אבל תמיד אפשר לשים כסף בצד או לבזבז אותו יותר טוב מאשר לשרוף על דלק.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
יש הבדל בין 1/11 ו-1/21.

אם זה 1000 שקל בחודש זו חופשה שנתית-אתה מסתדר אבל תמיד אפשר לשים כסף בצד או לבזבז אותו יותר טוב מאשר לשרוף על דלק.

מבטיח לך בוודאות שסוזוקי אלטו לא מוציאה 1:11 בכביש המהיר. יותר קרוב ל-1:17. אז עם כל הכבוד ל-1:21 של המגאן (נגיד), אין פה איזה הפרש אדיר שמצדיק רכישה של רכב עם 250 אלף ק"מ.

כמו כן, פותח השרשור נוסע עם הרכב שלו 8 שנים. לא עדיף לו לרכוש משהו עם 50 אלף ק"מ ולנסוע עליו עוד כמה שנים טובות?

• תוכן חדש...