Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לחייל משוחרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני מחפש לקנות רכב ראשון שיעזור לי בעיקר בנסיעות קצרות מחוץ לעיר, בסביבות ה800 ק"מ בחודש.

התקציב שלי עומד על סביבות 20-25 אלף, כשהדגש הוא לטיפולים זולים יחסית ותחזוקה שוטפת פשוטה וצריכת דלק מינימלית.

אני מעוניין בתיבת הילוכים ידנית, כאשר לא חשוב לי ממש מראה חיצוני אלא יותר פרקטיות... עדיף מנוע קטן יחסית, אבל שיחזיק בעליות ולא יהיה סיכון בכביש.

חשבתי בהתחלה על כיוון יונדאי גטס או פיאט פונטו, הבעיה שאין לי מושג על אמינות, טיפולים וכו'. הבנתי שרכבים יותר אמינים כמו יאריס או מאזדה 2 יחרגו מהתקציב שלי...

אז השאלה איזה דגם עדיף, איזה שנים (שלא ייתפסו אותי על שנים בעיתיות או תקופה שמתחילים הבעיות) ואיזה ק"מ מומלץ... לא לחוץ בזמן כדי למצוא מציאות אבל לא מעל שבועיים...

תודה רבה!!

פורסם

התמקדת על דגמים טובים לתקציב,אם אתה קונה יונדאי כדאי לחפש רמות איבזור GLI/GLS ולא GLF,שם אין ABS וכרית אוויר אחת.

הפונטו תהיה יותר חסכונית אבל הגטס זריזה יותר,שתיהם אמינות ורמת תחזוקה זולה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...