Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, סוף סוף, קניתי מכספי את הרכב הראשון שלי.

בתקציב שלי נכנס איבזה סטיילנס + 2009, אוטומאט 1.6 DSG.

האוטו עבר 50 אלף קילומטר ברמת גן\תל אביב, וזה ניכר בצבע שלו.

האוטו נקנה באוטודיל, תחילה שבאתי לראות אותו המצב לא היה מזהיר, לא פנימית ולא חיצונית.

אין תמונות אבל היו המון סימנים של חוסר הקפדה.

באוטו דיל עשו לי פוליש, ופנימי הוציאו את המושבים וניקו הכל בקיטור, האמת הופתעתי מאוד לטובה שבאתי לקחת את האוטו היום, האוטו ניראה מעולה לרכב מ2009.

ככה הרכב ניראה היום בצהריים באוטודיל

ozrwk5owwuuz.jpg

יצאתי איתו הבייתה נסיעה של 6 דקות, ושהגעתי חשכו עיניי, צד ימין של האוטו שלי מפוצץ בצבע שחור שניתז אלוהים יודע רק מאיפה...

dowlgmdntukx.jpg

md2ym1nq2mui.jpg

כמובן שאוטו דיל לא שמו לי מנזרה אחרי הפוליש אז גם ככה החלטתי לשטוף את האוטו..

התחלתי בשטיפה עם ONR ושני הדלאים.

אחרי שיבשתי עשיתי פלסטלינה, שקיוותי שתוריד לי את הסימנים, אבל לא, לא עזר.

עברתי לאולטיימט קומפאוד ופד כתום שך HEX

timomhmwwnmy.jpg

זה מה שיצא

1ygzkzanlwjz.jpg

הייתי מבסוט עד הגג, אז עברתי לשלב הבא- בלאק לייט לכל האוטו, וG6 לכל הפלסטיקה צמיגים וד''ש בורד.

yet5xzjmzjib.jpg

נתתי לבלאק לשבת על האוטו 20 דקות הורדתי, חיכיתי שעה ועברתי למנזרה:

jzftgmfi4inl.jpg

זה אחרי הבלאק לייט:

mxjtozej3lgy.jpg

מחר עוד תמונות באור יום.

פורסם

החניון הזה נראה לי סטרילי מדי ומאורגן מכדי שתוכל להוריד צינור למטה ולשטוף בחניון.

אבל מעבר לזה, מושלם לדעתי למי שרוצה ליישם גלייז, אוטם, ווקס.

הרכב נראה יפה, אני מתערב שהסימנים השחורים היו שם עוד קודם רק שלא שמת לב במעמד הרכישה.

האולטימייט קומפאונד והפד הכתום עשו עבודה טובה, הבנתי שאחריו מומלץ לפיניש לעבור עם פד לבן ידני של HEX.

למה בחרת שלא לעשות את זה? היה לך מספיק עם הפד הכתום? והאם דרוש חומר אחר כמו פוליש פיניש של מגווירס כדי לבצע את השלב הזה עם הפד הלבן?

תודה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
החניון הזה נראה לי סטרילי מדי ומאורגן מכדי שתוכל להוריד צינור למטה ולשטוף בחניון.

אבל מעבר לזה, מושלם לדעתי למי שרוצה ליישם גלייז, אוטם, ווקס.

הרכב נראה יפה, אני מתערב שהסימנים השחורים היו שם עוד קודם רק שלא שמת לב במעמד הרכישה.

האולטימייט קומפאונד והפד הכתום עשו עבודה טובה, הבנתי שאחריו מומלץ לפיניש לעבור עם פד לבן ידני של HEX.

למה בחרת שלא לעשות את זה? היה לך מספיק עם הפד הכתום? והאם דרוש חומר אחר כמו פוליש פיניש של מגווירס כדי לבצע את השלב הזה עם הפד הלבן?

תודה.

יש לי פד לבן של אקס ןגם פוליש עדין, אבל התוצאה הייתה לא פחות ממושלמת, לא הפעלתי לחץ על הפד נתתי לפוליש לעשות את העבודה...

אני שוטף מחוץ לחניון יש לי מפרץ מתחת לבית אני מוריד את המכשיר הנייד שלי לשטיפה עם מלא ב17 ליטר מים.

צדקת בחניון אני רק עובד בשקט במינוס 2, הרחק מכולם מיישם את הפוליש[אוטם\גלייז\ווקס וכו.

• תוכן חדש...