Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרוזנת מחפשת פילטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מבקש את עזרתכם במציאת קרב לפילטר של הקונטסה 900 או תחליף שיתאים במקומו .

יש לי תמונה שלו מפורק שאני מצרף וגם את המידות:

גובה : 86 מ''מ, קוטר חיצוני 66 מ''מ , קוטר החור 12 מ''מ.

בינתיים טבלתי אותו בסולר וניערתי ידנית (בלי לשטוף חלילה). רק השריה , ניעור קל , השריה וושוב ניעור קל כדי להסיר בעדינות את השמן והלכלוך הישן כמה שאפשר מהפילטר עצמו. כמובן שייבשתי בשמש לפני ההחזרה למקום. אבל אני מאד אשמח אם מישהו יוכל לזרוק כיוון היכן אוכל למצוא משהו דומה או תחליף כלשהו חדש שייכנס למקום של הקרב פילטר הזה.

תודה מראש לכל העוזרים.

oil filter.jpg

פורסם

אולי כדאי לציין באיזה סוג פילטר מדובר...

שמן, דלק, אויר... :idea: מזגן....:roll::wink:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
סליחה , הייתי בטוח שמהמראה ותוכן ההודעה ברור שזה פילטר שמן.

קונטסה 900, פילטר מזגן ? :) הרגת אותי חחחח

כוונתי הייתה להצחיק, כמו גם להבהיר לאלו שלא מכירים על פי הצורה.

מקווה שתמצא תחליף הולם. גם אצלי בטריומף יש פילטר שמן טבול/פנימי. אבדוק את מידותיו...

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
דורון, תודה על הנכונות לעזור למצוא תחליף.

איפה אתה קונה את הפילטר הטבול שלך בדרך כלל?

של השועל, אצל ינוביץ בתחנה המרכזית הישנה בתל אביב. של הטריומף, בחברת מוס בארצות הברית.

פורסם
של השועל, אצל ינוביץ בתחנה המרכזית הישנה בתל אביב. של הטריומף, בחברת מוס בארצות הברית.

דורון,

יש לך כתובת ושם של המקום בתחנה המרכזית ? מדובר בקונטסה 900 כך שגם בחו''ל או על המאדים לא אמצא כלום...:( פשוט כי פרט למידות והתמונה ששלחתי אין שום מספר או דגם פילטר או דגם מנוע שאפשר להתיחס אליו כדי לחפש.

אם יש מקום שמחזיק דברים כאלה אני אולי אוכל לגשת ולבחור את הכי דומה.

שוב תודה מראש.

פורסם
זה פילטר שמן ,תוכל להשיג אחד ברח סלמה פינת קיבוץ גלויות יש חברה שמוכרת רק פילטרים לרכבים

ערן,

תודה אבל עברתי באזור ביום ו' ולא מצאתי משהו שקשור לפילטרים אתה יודע אולי שם או כתובת מדויקת?

ממה שראיתי אתה התכוונת לאזור המשטרה נכון ? זה מה שהיה בפינת קיבוץ גלויות וסלמה...

היו בסלמה קצת יותר לכיוון יפו גם שני עסקים לחלקי חילוף בכלל.. התכוונת אליהם או למישהו ספציפי?

תודה מראש על נ"צ מדויק יותר :)

פורסם
ערן,

תודה אבל עברתי באזור ביום ו' ולא מצאתי משהו שקשור לפילטרים אתה יודע אולי שם או כתובת מדויקת?

ממה שראיתי אתה התכוונת לאזור המשטרה נכון ? זה מה שהיה בפינת קיבוץ גלויות וסלמה...

היו בסלמה קצת יותר לכיוון יפו גם שני עסקים לחלקי חילוף בכלל.. התכוונת אליהם או למישהו ספציפי?

תודה מראש על נ"צ מדויק יותר :)

http://www.snirfilter.com/about.asp‏

שניר בע"מ הנה חברה פרטית המספקת שירותי חלפים לתחנות סיכה, חנויות לממכר חלפי רכב ומוסכים רבים ברחבי הארץ. החברה הוקמה ... פעילות החברה כוללת יבוא ושיווק של מגוון מוצרים נרחב לרכב קל \ כבד ותעשייה כגון: ... שניר בע"מ רחוב סלמה 26 ת"א-יפו טל: 03-6834770.

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

ב. ינוביץ, יבואן חלקי ג'יפים, נמצא ברחוב שיורד מדרך פתח תקווה לתחנה המרכזית הישנה, בין הדוכנים של ה"מבריחים" למיניהם...

פורסם
ב. ינוביץ, יבואן חלקי ג'יפים, נמצא ברחוב שיורד מדרך פתח תקווה לתחנה המרכזית הישנה, בין הדוכנים של ה"מבריחים" למיניהם...

מה קשור ינוביץ ??? זה חלפים רק לגיפים!

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם
מה קשור ינוביץ ??? זה חלפים רק לגיפים!

לפני שאתה צועק... :roll:

בפורד שלי מצוי פילטר טבול, מהסוג שאותו הבחור מחפש... :wink:

• תוכן חדש...