Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לרכב שלי ( סיריון 08) . רדיו דיסק סביר במחיר שנע בין 350-500 שקל .

יש לי מערכת של PILOT עכשיו ושומעים ממש רע . המלצתם לי לפני שאני מחליף את הרמקולים לנסות להחליך אתת הרדיו דיסק ..

תודה רבה :)

פורסם

למה טעות? הוא צודק, הרבה פעמים הבעיה היא ביחידת ראש לא איכותית.

ראה שרשור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=494643

או ציטוט:

ברכב הייתה מותקנת מערכת "מקורית" של FlyAudio. במקומה הותקנה מערכת אחרת של Pioneer דגם AVH-X8500BT.

הסאונד באוטו השתפר פלאים. בחיים לא ציפיתי לכזה הבדל רק מהחלפת HU.

ויש עוד המון דוגמאות חיות לעובדה.

רדיו דיסקים שלרוב מומלצים בתקציב הזה הם ר"ד של פיוניר, או קלריון. פיוניר נוחים ובאיכות מצויינת, קלריון איכותיים אך פחות נוחים לתפעול, עניין של הרגל, תוך מספר ימי שימוש זה יראה לך הדבר הכי פשוט בעולם.

אלו האופציות למי שלא מחפש יותר מדי (התקציב מצביע על כך??):

Pioneer DEH2450UB

Pioneer DEH2250UB

Clarion CZ202A

JL Audio

פורסם

הטעות היא שבהתחלה פרסמתי פה משהו שהיה אמור להיות בשרשור אחר, ולא שמה שהוא אומר זאת טעות...

אני יודע שליחידת ראש תפקיד חשוב מאוד ואם היא לא איכותית אז התוצאה גרועה.

פורסם

רק תיקון קל, אין לרדיו דיסק סתם תפקיד "חשוב", יש לו את התפקיד החשוב ביותר במערכת.

מהסיבה הפשוטה שרדיו דיסק הינו מקור האות הראשון (הוא זה שקורא ומעבד את האות מהדיסק\USB\וכו') כאשר מקור האות הראשון לא איכותי, כלום לא יהיה איכותי.

JL Audio

פורסם

יש מקום מומלץ באזור המרכז ראשון - תלאביב - בת ים - חולון - רג ? שאתם ממליצים להגיע לשמה ?

תודה לעונים עד עכשיו

פורסם

אסור להמליץ על מתקינים בפורום, אבל התקנה של רדיו דיסק היא התקנה פשוטה ביותר, גם לעשות את זה לבד זה לא בעיה בכלל, אך אם אין ידע עדיף לפנות למתקין כדי שלא תהרוס דבר... התקנה של ר"ד למיטב ידיעתי נעה בין 50-100 ש"ח.

JL Audio

פורסם

התקנה של הרדיו דיסק זה פשוט פאנל שמתחבר עם קליפסים כאלה ? לא ? תקנו אותי אם אני טועה ?

אם אפשר לקבל עוד הצעות על רדיו דיסק במחיר טוב של עד 450-500 ש"ח אני אשמח לשמוע ..

תודה לעוזרים :}

כרגע נמצאת ברכב מערכת של PILOT - האם כדאי גם להחליף רמקולים או לחכות ולשמוע את הסאונד אחרי ההחלפה של הרדיו דיסק ?

פורסם

Pioneer DEH2450UB פשוט מערכת מצוינת.

בעבר התייעצתי עם חברי הפורום לגבי דילמה כמו שלך והחלטתי קודם כל להחליף את הרדיו דיסק,השיפור היה מיידי והסאונד הפך להיות מעולה. כלומר אולי מערכת חדשה תעשה פלאים אצלך.

בסופו של דבר החלפתי אצלי גם את הרמקולים כי שתיים מתוך ארבע היו עושים רעשים כאילו הם מסרו את נשמתם.(אבל לא לפני שהחלפתי רדיו-דיסק).

נ.ב ממליץ לך להקשיב למה שהאנשים פה מציעים, הם יודעים מה הם אומרים:-D .

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

התקנה זה דבר די פשוט.

בסה''כ שולפים את המערכת הישנה ע''י מברג שטוח מהצד או ע''י כלי ייעודי. לאחר מכן מנתקים את הקונקטור של המערכת הישנה ומחברים את זה של החדשה צבע אל צבע (כלומר כבל שחור לשחור,אדום לאדום,צהוב לצהוב וכו'...) את החיבור ממולץ לבצע עם מלחם אבל אם אין את האפשרות גם ליפוף ואיזוליר בנד הולך :wink: .

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כפי שאתה רואה מאחורי הפאנל יש את ההמשך של הרדיו, את כל האלקטרוניקה (המעבדים וכו), המוח..

המוח שונה מרדיו לרדיו, ואין אפשרות לקחת פאנל חדש ולשים על אותו מוח ישן שכבר מותקן ברכבך, ככה שההתקנה היא הוצאת המוח, ניתוק החיווט, לוקחים את הרדיו החדש ומחברים לו את החוטים, הכנסת הרדיו לתושבת וקיבועה.

1F98CAF5-84BB-4C0C-8A32-5F648A9D1B74-3378-000000622481CD55.jpg

JL Audio

• תוכן חדש...