Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי רכב יד שלישית, לבעלים הקודם של הרכב (זה שמכר לי) היה תו חניה בתל אביב - מצורפת תמונה.

על התו לא כתוב תאריך סוף תוקף, האם אני יכול להשתמש בו לחניה בתל אביב (אני לא גר בתל אביב)?

או הפקחים יקלטו את זה מייד ויגררו אותו?

על הדרך, אשמח אם מישהו יסביר לי מה המשמעות של התו חניה השני - אחוזת החוף.

תודה

פורסם

סבירות גדולה שלא יקלטו זאת, אלא אם מדובר בתו חניה ישן מאוד

לתושב תל אביב מגיע גם חניה בחניון ספציפי שליד כתובת המגורים שלו לשעות הלילה , ותראה שרשום בתווית שמו של החניון הזה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם בעל הרכב הקודם לא ביטל את התו זו לא בעיה.

גם אם ביטל - דרוש פקח משועמם וחרוץ שיקליד את המספר הסידורי של התו ויראה כי הוא מבוטל.

בקיצור - די הסתדרת.

אני לא מצליח לפתוח את התמונה, אבל שים לב שתוי חניה בתל אביב הם לפי איזור, כך שאתה לא יכול לחנות בכל העיר אלא רק באיזור הספציפי.

לגי אחוזת חוף - לתושבי תל אביב מגיעה הנחה בחניוני אחוזחת חוף שבאחריות העירייה. חניה חינם בחניון אני לא מכיר אבל ייתכן צריך לבדוק את זה.

פורסם

תודה רבה לכל העונים.

על התו שלי כתוב 2005 אבל לא רשום סוף תוקף, בגלל זה לא ברור לי, האם למישהו אחר יש תו חניה ישן כזה?

http://www.tel-aviv.gov.il/Tolive/Transportation/Pages/area1.aspx

יש פה הסבר על חניונים, אבל לא הבנתי איך אני מקבל חניה חינם בחניון?

אני מראה את המדבקה לשומר ביציאה ואז לא משלם?

לא ברור כל העניין, מעלה את התמונה לעוד מקום - למי שלא הצליח לראות.

7a95e6b7b6c3929798e8657344bac281.jpg

פורסם

פקח חרוץ בודק תו חניה כזה ומנפיק דוחות.

החניון שלך הוא ברחוב בזל ושם אתה רשאי להחנות בחינם בשעות הלילה.

גם שם עלולים לבדוק ולא לתת לך להיכנס

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

1. תווי חניה קבועים מ-2005 (כמו התו הנ"ל) עדיין בתוקף.

העירייה עשתה מבצע קצת לפני כן של החלפת תווים ישנים (בדיוק בגלל חבר'ה כמוך) ותווים של 2003 ומטה (ואולי גם 2004. לא זוכר) כבר בטלים. אבל 2005 בוודאות בתוקף, עד שהעירייה תואיל בטובה לעשות מבצע חדש.

2. לדעתי סיכוי טוב מאוד שהפקחים לא טורחים לבדוק תווים שנראים תקינים.

נסה ותראה, הקנס על חניה בכחול לבן ללא תשלום הוא בסך הכל 100 ש"ח.

הסיכון לגרירה הוא אך ורק בשעות הערב ברחובות המסומנים לבעלי תו בלבד. סתם באמצע היום אין גרירה מכחול לבן.

3. בחניונים עם בנאדם בכניסה דורשים לראות תעודת תושב (שאין לך).

4. בחניונים אוטומטיים (זיהוי לוחית רישוי ע"י מצלמה) המחשב אמור לתת את ההנחה אוטומטית לגמרי. אתה בא לשלם ומופיע לך 3 ש"ח במקום 12 למשל.

זו גם דרך טובה מאוד לבדוק אם מבחינת העירייה התו תקף.

5. תו חניה מקנה זכות לחנות באיזור הרלוונטי בחינם (איזור 1 = ממערב לאבן גבירול) בכל שעות היממה,

ובכל יתר העיר בחינם למעט בשעות הערב ברחובות שמסומנים לכך (למשל רחובות עם תמרור "החניה מ17:00 עד 09:00 למחרת רק לבעלי תו מס' 2")

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תוי-חניה קבועים משנת 2004 ועד היום הינם תווים תקפים.

תושבי ת"א בעלי זכאות לתוי-חניה, מקבלים 75% הנחה בחניונים עירוניים.

לפני שאתה שמח כל כך על המציאה שנפלה בחלקך - היא ככל הנראה נפלה בחלקך לתקופה קצרה מאוד אם בכלל.

ע"מ שתושב ת"א יקבל תו, הוא צריך למסור את פרטי הרכב (בנוסף למסמכים אחרים המעידים על זכאות לתו). בעיריה מזינים את מס' הרכב למערכת ממוחשבת.

רוב החניונים של עיריית ת"א /אחוזות החוף, הם חניונים ממוחשבים - משמע אין קופאי והזיהוי נעשה באופן ממוחשב בלבד.

משמעות הדבר שמערכת זיהוי קוראת את מס' הרישוי של הרכב בכניסה לחניון ובודקת אותו מול מאגר מס' הרישוי של תושבי ת"א, כפי שהוזן בעת בקשת התושב. רק אם יהיה זיהוי, התושב יקבל הנחה בתשלום.

סביר להניח שתושב שמכר את ריכבו, יפנה לעיריה לקבל תו לרכב אחר שרכש. סביר שהעיריה תישאל לגבי ריכבו הקודם. סביר שגם ידווח שריכבו נמכר והתוצאה היא מחיקת הרכב מהמאגר. כך שלמרות שיש מדבקה, אין זכאות להנחה.

מצד שני, אם הרכב הנ"ל, יחנה באזור המותר (במקרה הזה - אזור 1), סביר שאף פקח לא יתחיל לדגום כל רכב ע"מ לודא אם הוא חונה כחוק או מתחכם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
תושבי ת"א בעלי זכאות לתוי-חניה, מקבלים 75% הנחה בחניונים עירוניים.

בחניונים של "אחוזת חוף" בלבד, שרובם ככולם עמוסים לעייפה בשעות הקריטיות.

פורסם

זה מה שקרה לי עם הרכב שהיה לי קניתי אותו מנכה שיש לו אישור כניסה חינם לבי"ח תל השומר ובחודשיים הראשונים שהרכב היה אצלי הייתי נכנס חינם עד שעדכנו את המחשב לרכב החדש שלו.

פורסם
1.

2. לדעתי סיכוי טוב מאוד שהפקחים לא טורחים לבדוק תווים שנראים תקינים.

נסה ותראה, הקנס על חניה בכחול לבן ללא תשלום הוא בסך הכל 100 ש"ח.

הסיכון לגרירה הוא אך ורק בשעות הערב ברחובות המסומנים לבעלי תו בלבד. סתם באמצע היום אין גרירה מכחול לבן.

בכחול לבן אין גרירה בכל מקרה, עם תו או בלי תו או תו שלא בתוקף.

הקנס על חנייה בכחול לבן ללא תו מתאים או תו שלא בתוקף הוא 100ש"ח.

פורסם

היום הפקחים הולכים עם מסופים ממוחשבים.

ברגע שהרכב עובר בעלות (אפילו בין שנת תושבים של תלאביב) תו החיה מבוטל אוטומטית והודעה על כך נשלחת לתושב.

בוקר אחד הופיע בתיבת הדאר של דודתי מכתב כזה.

אלא שדודתי לא מכרה את הרכב!

לפיכך היא התקשרה לעיריה להעמיד אותם על טעותם, ואלה התעקשו שהרכב נמכר לתושבת אחרת של תל אביב שבועיים קודם.

דודתי לא התעצלה ונסעה לביתה של הגברת וגילתה שאכן חונה ליד הבית רכב זהה לשלה עם מס' רישוי זהה.

מסתבר שגנבים גנבו את זהות הרכב שלה ושכפלו אותו :shock:

הרכב המשוכפל הוחרם ע"י המשטרה, ודותי נאלצה לנהל הליך משפטי מייגע כדי לשוב ולהיות בעלת הרכב הרשומה של עצמה ללא ידיים קודמות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...