Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול שוטף לסקודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל אחד מאיתנו מעלה את ה"חוויות" שלו עם המוסך. כל אחד מחליט לעצמו שהוא לא ניגש לאותו מוסך בטיפול הבא.

צריך למצוא את הדרך להזהיר אנשים מלגיע למוסכים הללו מכלתחילה.

צריך להעביר את המידע כמו אש בשדה קוצים.

מבחינתי אגיש תלונה רשמית לאיגוד המוסכים. צריך רגולטור כמו כחלון במשרד התקשורת כדי שיכניס קצת הגינות בכל התחום הזה.

היבואנים מצאו את הפרה החולבת שלהם והם חולבים את האנשים בלי לחשוש משום דבר.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המחירים ממש זולים אצל אופל. שימו לב איך נראים מחירי טיפול גדול אצל צ'מפיון (הטיפול האחרון ברכב). גם אחרי ויכוחים במשרד הוא הואל לתת לי רק 10 אחוז הנחה על העבודה, שזה 42 ש"ח הנחה בלבד! עוד הוא רשם בחשבונית 5 ליטר שמן, לשאלתי האם נכנסים 5 ליטרים של שמן ענה שכן! והציג לי מיכל שמן ריק...

אתם יודעים מה? אין לי בעיה גם לשלם מעט מעל הממוצע, אבל גם המקצועיות נמוכה. לא ידע לפרק את הג'אנטים כדי להגיע לרפידה, אז עזרתי לו לפרק את הגלגל (מה, אתה לא יודע שיש בורג נעילה ועליו מתלבש קישוט?) ועד שהגעתי לרכב שרט לי את הג'אנט כי ניסה לפרק אותו עם מברג שטוח.

לא מתקרב לשם יותר. חודש אחרי הטיפול קיבלתי הזמנה לטיפול חורף חינם, ההזמנה עפה לפח מיד. לא רוצה גם בחינם.

והמסנן מזגן והרפידות עוד לא מקוריות

how it's like to drive :twisted:

פורסם
כל אחד מאיתנו מעלה את ה"חוויות" שלו עם המוסך. כל אחד מחליט לעצמו שהוא לא ניגש לאותו מוסך בטיפול הבא.

צריך למצוא את הדרך להזהיר אנשים מלגיע למוסכים הללו מכלתחילה.

צריך להעביר את המידע כמו אש בשדה קוצים.

מבחינתי אגיש תלונה רשמית לאיגוד המוסכים. צריך רגולטור כמו כחלון במשרד התקשורת כדי שיכניס קצת הגינות בכל התחום הזה.

היבואנים מצאו את הפרה החולבת שלהם והם חולבים את האנשים בלי לחשוש משום דבר.

נכון.

או שאנשים ילמדו קצת על הכלי שלהם ויתחילו לעבוד עליו בעצמם. חיסכון אדיר בכסף וסיפוק שאין לו תחליף.

ג'ובני

פורסם
נכון.

או שאנשים ילמדו קצת על הכלי שלהם ויתחילו לעבוד עליו בעצמם. חיסכון אדיר בכסף וסיפוק שאין לו תחליף.

זו אפשרות.

אבל צריך לזכור:

1. ברכב חדש יש את עניין אחריות היבואן

2. לא כולם בעלי יכולות טכניות וידע לבצע זאת

3. אמצעים - לפעמים צריך כלים מיוחדים כדי לבצע את העבודה ולא לכולם יש אותם (כמו ליפט וכו')

פורסם

זה אולי נכון חלקית לגבי האחריות. אני לא יודע בדיוק.

לגבי החלפת שמן אתה לא זקוק ליותר מראצ'ט,בוקסה 17 מילימטר, ג'ק הרמה וזוג בוקים בעלי תו תקן שעלים 200 שקל.

ג'ובני

• תוכן חדש...