Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול שוטף לסקודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטיפול 75k האחרון במאזדה 2 שלי התקשרתי למוסך מורשה יבואן ושאלתי כמה יעלה לי החלפת שמן מנוע, אמרו לי 600 ש"ח, אמרתי תודה אבל לא תודה. הלכתי למוסך כללי שאני סומך עליו שעשה לי אותה עבודה עם אותם חלקים מקוריים בהרבה פחות מחיר.

הרכב שלי כבר לא באחריות, 600 ש"ח על החלפת שמן זה גניבה לאור יום, שיחפשו פראיירים אחרים.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בשרשור למעלה כתב אחד מהחברים לבדוק את מוסך המספנות ברחוב יוליוס סימון.

אני אבדוק אותם.

תשקול גם אתה לעבור לשם.

אני מצאתי מוסך: מוסך רון בתל אביב. כן, "טיפה" רחוק, אבל בשביל פעם בשנה אפשר לנסוע רחוק לטיפול ולעשות יום כיף אח"כ ברחבי תל אביב. פשוט נמאס לי מכל הכיוונים מצ'מפיון.

עוד לא הייתי שם אף פעם, אבל ההמלצות בפורום הספיקו לי. אסע לשם בסוף חודש הבא/תחילת אוקטובר. בנוסף לטיפול של החלפת שמן ומסנן, אצטרך גם להחליף את כל המגבים, אולי יש לו גם את הכפתור של המשענת יד שנשבר ואח"כ אני אצטרך לנסוע להחליף 2 צמיגים שחוגגים מעל 5 שנים על הסרן האחורי, אולי זה יהיה גם בתל אביב.

בקיצור - אני ממליץ לך לבדוק את המוסך הנ"ל. תתחיל מלקרוא בפורום כמוני :)

פורסם
אני מצאתי מוסך: מוסך רון בתל אביב. כן, "טיפה" רחוק, אבל בשביל פעם בשנה אפשר לנסוע רחוק לטיפול ולעשות יום כיף אח"כ ברחבי תל אביב. פשוט נמאס לי מכל הכיוונים מצ'מפיון.

עוד לא הייתי שם אף פעם, אבל ההמלצות בפורום הספיקו לי. אסע לשם בסוף חודש הבא/תחילת אוקטובר. בנוסף לטיפול של החלפת שמן ומסנן, אצטרך גם להחליף את כל המגבים, אולי יש לו גם את הכפתור של המשענת יד שנשבר ואח"כ אני אצטרך לנסוע להחליף 2 צמיגים שחוגגים מעל 5 שנים על הסרן האחורי, אולי זה יהיה גם בתל אביב.

בקיצור - אני ממליץ לך לבדוק את המוסך הנ"ל. תתחיל מלקרוא בפורום כמוני :)

אולי תשתף את החברים בפורום מהחוויות והמסקנות שלך אחרי הטיפול.

פורסם

פרט מלכתוב על הפקעות המחירים של מוסכים בפורום, יש למשהו רעיון למי לפנות?

בכל מקרה, אני אפנה למחלקת פניות הציבור של איגוד המוסכים.

חיבים לעשות משהו אופרטיבי !!!!

פורסם
תשמע שמן 505.01 ומסנן של MANN לא עובר את ה 180 שקל

דיי כבר נמאס

מסנן שמן של MANN עולה בארה"ב $5.75. בוא נתפרע וניקח מסנן שמן מקורי של - VW ממש להתרגש = $9.00

עכשיו בוא ממש נגזים וניקח מסנן שמן "משופר" וממותג של K&N, ממש להתעלף = $12.95

הכל כאן וזה עוד אתר יקר: http://www.ecstuning.com/Volkswagen-Passat_B5-FWD-1.8T/Engine/Filter/

:twisted: צ'מפיון :snipersmi

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם
פרט מלכתוב על הפקעות המחירים של מוסכים בפורום, יש למשהו רעיון למי לפנות?

בכל מקרה, אני אפנה למחלקת פניות הציבור של איגוד המוסכים.

חיבים לעשות משהו אופרטיבי !!!!

כן, לפנות לטפל ברכב במוסך שאינו מורשה יבואן אלא מורשה מטעם משרד התחבורה, לטפל ע"פ הוראות היצרן ולא לאבד את האחריות (אם הרכב עדיין באחריות) - מוסך רון בת"א למשל, מתמחה ברכבי VAG.

כמו שכבר אמרתי זה לקחת סוג של סיכון מחושב אבל לחסוך לא מעט כסף + לשכוח מתיקונים של "רצון טוב" מטעם היבואן.

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם
כן, לפנות לטפל ברכב במוסך שאינו מורשה יבואן אלא מורשה מטעם משרד התחבורה, לטפל ע"פ הוראות היצרן ולא לאבד את האחריות (אם הרכב עדיין באחריות) - מוסך רון בת"א למשל, מתמחה ברכבי VAG.

כמו שכבר אמרתי זה לקחת סוג של סיכון מחושב אבל לחסוך לא מעט כסף + לשכוח מתיקונים של "רצון טוב" מטעם היבואן.

אני למוסך הזה כבר לא אלך. זה ברור לי.

משיחה עם נציג של צ'מפיון מוטורס על הנושא, התמונה מרגיזה לא פחות: מסתבר שהמדניות שלהם היא מכוונת להפקיע מחירים בטענות שונות ומשונות של מקצועיות רבה יותר במוסכים שלהם (להחליף שמן ממש צריך להיות מומחה על).

לדעתי, קודם כל צריך פשוט להצביע ברגליים.

שנית, צריך פשוט להעביר באינטרנט (פייסבוק וכו'), ברשת ובכל אמצעי אחר/נוסף את המדיניות של צ'מפיון מוטורס להפקעת מחירים.

אולי אנשים יפנימו את הסוגיה ויתחילו להצביע ברגליים. אולי אז מישהו בצ'מפיון מוטורס יקלוט את המסר.

פורסם

רוב מוסכי מורשי יבואן הם יקרים משמעותית ממוסכים לא מורשי יבואן.

הבעיה הזאת היא לא של צ'מפיון בלבד,לכל מוסך מורשה יבואן יש הוצאות אדירות שלמוסך "רגיל" פשוט אין.

- עדיין אני לא חושב שזה מצדיק את העלויות הבלתי הגיוניות שלהם :idea:

פורסם

הבעיה הזאת היא לא של צ'מפיון בלבד,לכל מוסך מורשה יבואן יש הוצאות אדירות שלמוסך "רגיל" פשוט אין.

הכל צריך להעשות בגדר הסביר.

עלות עבודה להחלפת שמן לא צריכה להיות 240 ש"ח + מע"מ.

המחיר שלוקחים על שמן ופילטר שמן לא צריך להיות בשמיים.

פורסם
זה פחות או יותר המחיר לטיפול קטן אצל כל המוסכים מורשי היבואן, לא רק בסקודה אלא אצל כל היבואנים. יכול להיות שבעבר שילמת פחות, אולי כי טיפלת במוסך שאינו מורשה יבואן.

למה להגיד את זה? אולי במוסכי צימפיון. הנה דוגמא לטיפול קטן במוסך מורשה יבואן, בבקשה:

16.jpg

פורסם

ואני ושמוליק השכן שלי צריכים לממן משכורות לצ'מפיון?

800 שקל זה שוד,זו גניבה ואני עדין.

שמן סנטטי מלא של קסטרול עולה 180 שקל לגלון. פילטר והתפרעתי נניח עוד 200.

אבל זה בסדר, כמו מחירי הדיור, תמיד יהיה פראייר שיקנה ויצדיק את המשך העושק הזה

ג'ובני

פורסם

המחירים ממש זולים אצל אופל. שימו לב איך נראים מחירי טיפול גדול אצל צ'מפיון (הטיפול האחרון ברכב). גם אחרי ויכוחים במשרד הוא הואל לתת לי רק 10 אחוז הנחה על העבודה, שזה 42 ש"ח הנחה בלבד! עוד הוא רשם בחשבונית 5 ליטר שמן, לשאלתי האם נכנסים 5 ליטרים של שמן ענה שכן! והציג לי מיכל שמן ריק...

אתם יודעים מה? אין לי בעיה גם לשלם מעט מעל הממוצע, אבל גם המקצועיות נמוכה. לא ידע לפרק את הג'אנטים כדי להגיע לרפידה, אז עזרתי לו לפרק את הגלגל (מה, אתה לא יודע שיש בורג נעילה ועליו מתלבש קישוט?) ועד שהגעתי לרכב שרט לי את הג'אנט כי ניסה לפרק אותו עם מברג שטוח.

לא מתקרב לשם יותר. חודש אחרי הטיפול קיבלתי הזמנה לטיפול חורף חינם, ההזמנה עפה לפח מיד. לא רוצה גם בחינם.

תמונה1.jpg

פורסם
למה להגיד את זה? אולי במוסכי צימפיון. הנה דוגמא לטיפול קטן במוסך מורשה יבואן, בבקשה:

16.jpg

צדיקים בסדום. וזה מוסך מורשה יבואן של אופל?

פורסם

STIO - אני רואה שהאלמנט במוסך שלך (שהיה שלך?) הוא באמת היישום של מערכון הגשש :?

ובכל זאת - המחירים של אופל (זה מורשה יבואן ?) נראים מפתיעים לטובה.

alfa 156 2.5.

פורסם
צדיקים בסדום. וזה מוסך מורשה יבואן של אופל?

STIO - אני רואה שהאלמנט במוסך שלך (שהיה שלך?) הוא באמת היישום של מערכון הגשש :?

ובכל זאת - המחירים של אופל (זה מורשה יבואן ?) נראים מפתיעים לטובה.

מורשה יבואן לחלוטין. הבחור שמנהל אותו הוא גם מומחה לאמריקאיות מבית GM, כי הוא בעברו עבד ב-UMI. כל פעם אפשר לראות אצלו "פרוייקטים" GMיים של לקוחות שנדדו איתו למוסך שלו, אחרי שעזב את UMI.

הנה לכם עוד סיבה לוותר על הVAGית שלכם... סתם, אני צוחק. זה שוב מקרה של יבואן שמחזיק את הלקוחות שלו בביצים.

• תוכן חדש...