Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני אני חדש פה ואני בכלל נהג חדש קיבלתי רשיון לפני חודש

ואני רוצה קצת להשקיע במערכת שלי באוטו בעקרון קניתי מערכת של פיונר דגם

4650 ורמקולים של פיונר 350 ווט 4way וקניתי גם מגבר של אלפין 200 ווט והאיכות באוטו

ממש לא טובה יש לי שוורולט קווליר אני יודע שיש בה אקוסטיקה לא טובה אבל איזה רמקולים אתם מציעם לי לקנות קידמים ואיזה מגבר שיהיה לי רק איכות באותו לא סאונד!

אני פשוט מחליף את הרמקולים של הפיונר בפיונר 240 כי זה מספיק לי בעקרון והוא מביא לי עוד 200 ש"ח

ויהיה לי איזה 700 ש"ח איזה מגבר ורמקולים קידמים אתם מצעים לי לקנות?

אני ראיתי מגבר של mac audio 2 יציאות 400 ווט אינה הדגם:http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=RedAttack2400&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64&aff=zap

האם זה דגם טוב?

בקיצור אנשים תציעו לי בבקשה מה לעשות אני לא מבין בזה בכלל והאם שווה לי ההחלפה כי יש לי רק 500 ש"ח ואני לא צריך סאונד גדול!!

תודה לעוזרים!

פורסם

בקשר לקומפוננט הזה היה לי אותו כמה חודשים ממש אהבתי אות אבל הוא נשרף לי פעם אחד

( קיבל הרבה זמן הרבה יותר מהכוח שלו )

אני הייתי בתחלאס מרוצה ממנו אבל שמעתי שיש למגנאד קומפוננט נחמד מאוד ב 300 שקל תבדוק את זה

מה שכן תוכל לקחת זה

קומפוננט מגנט 300 שקל

מגבר קליפורניה בום 1000 ואט 499 שקל כולל רמקולים ( ורמקולים מאפנים שתוכל לתת לבר או משהו )

800 שקל ונראה לי שתיהיה מרוצה

• תוכן חדש...