Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקינו לי חיישני רוורס במקום לא טוב, כיוון שיש ממש מאחורה חלק מתכתי שמפריע. במהלך התקנה אחרת הם יצאו ועכשיו אין לי ממש איך להחזיר אותם.

תהייתי אם יש דרך לסתום את החור ולהחליק את זה ושזה יראה אחיד ולשים אותם בחלק שלא מפריע .

אשמח לרעיונות ותשובות,

עומרי.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

תשים מדבקות של שמור מרחק על החורים :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
תשים מדבקות של שמור מרחק על החורים :lol:

ותגובה קצת יותר רצינית?

פורסם

מה אתה מצפה שאנשים יכתבו לך? הרי כולם פה ישלחו אותך לפחח שיסתום את החורים ויצבע את כל הפגוש שזה הרבה כסף.

אומר לך ברצינות פשוט תדביק שתי מדבקות מחזירות אור של פסים בסגנון שמור מרחק וזהו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יש לך רכב יפה, חבל לחפש פתרונות שרק יכערו אותו, תתקן את הטמבון ותצלם את הרכב שיהיה לך תיעוד, אני לא חושב שיש פתרון אחר!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
מה אתה מצפה שאנשים יכתבו לך? הרי כולם פה ישלחו אותך לפחח שיסתום את החורים ויצבע את כל הפגוש שזה הרבה כסף.

אומר לך ברצינות פשוט תדביק שתי מדבקות מחזירות אור של פסים בסגנון שמור מרחק וזהו.

זאת תשובה יותר הולמת.

אני לא מצפה שזה יעלה גרוש וחצי, כי אחרת זה גם יראה ככה.

אני מצפה שאנשים יגיבו קצת יותר ברצינות, כי כששואלים אותי אני גם מגיב ברצינות כלפי אנשים שאין להם מושג בתחום, לי אין מושג בתחום של קוסמטיקה, אם אתה יוצא מתוך נקודת הנחה שיש לי ניסיון? שיבושם לך, אבל אני פה בין היתר כדי לרכוש ניסיון, ועם תגובות כמו הקודמת שלך, לא רוכשים אותו.

אני מצפה שתעשה עבודה טובה.

לגבי המתקין של החיישנים אני לא יודע כבר מה לעשות איתו, אני אסתפק בלא להתקין אצלו וזהו.

את הכוויה שלי כבר קיבלתי, מספיק פעם אחת.

אני לא רוצה שייקח איתי מההוצאות אני לא רוצה שיתקין שוב, מספיק לי שיתוקן הנזק.

פורסם

לדעתי לא ניתן יהיה לסתום את החורים בדרך כזו שלא יראו את התיקון בעתיד.

הפגוש עשוי PP, חומר אשר שום דבר לא נדבק אליו ולכן קשה מאוד לתקן.

אם יעשה תיקון זה יהיה בצורה של מילוי החורים בהמון שפכטל וצביעת הפגוש.

יכול להיות שזה יראה סביר, אבל רק עד הפעם הראשונה שמישהו ייתן לך נגיעה קלה בפגוש ואז כל התיקון יתפרק.

אני מציע לך לנסות כן להשתמש בחורים אשר נקדחו כבר ולהתקין בהם שוב את חיישן הרברס.

אם הוא לא מתפקד כראוי הייתי פשוט מנתק אותו ומשאיר את החיישן פיזית רק בכדי לסתום את החור באופן אסתטי.

פורסם
לדעתי לא ניתן יהיה לסתום את החורים בדרך כזו שלא יראו את התיקון בעתיד.

הפגוש עשוי PP, חומר אשר שום דבר לא נדבק אליו ולכן קשה מאוד לתקן.

אם יעשה תיקון זה יהיה בצורה של מילוי החורים בהמון שפכטל וצביעת הפגוש.

יכול להיות שזה יראה סביר, אבל רק עד הפעם הראשונה שמישהו ייתן לך נגיעה קלה בפגוש ואז כל התיקון יתפרק.

אני מציע לך לנסות כן להשתמש בחורים אשר נקדחו כבר ולהתקין בהם שוב את חיישן הרברס.

אם הוא לא מתפקד כראוי הייתי פשוט מנתק אותו ומשאיר את החיישן פיזית רק בכדי לסתום את החור באופן אסתטי.

הבעיה היא שהוא מצפצף בלי שום קשר, מספיק שהרכב טיפה בזוית לעומת הכביש והוא כבר מתחיל לצפצף.

הבעיה היותר גדולה היא שעכשיו הוא ממש יוצא החוצה עם החוט והכל.

קיבלתי כבר הצעה ורעיון לגבי הסתימה מקלאס A וגם הצעה לגבי ההתקנה.

הרעיון היה להשתמש באותו חומר של הטמבון שיש ברשותו בשביל האטימה ואז לשלוח את זה לפחח לקצת פוליש וצבע.

ולאחר מכן כמובן להתקינם כראוי.

איך זה נשמע לכם?

תמונה של המצב הנוכחי העגום בקרוב.

פורסם

תשאל אותו מאיזה חומר לדעתו עשויי הפגוש ועם איזה דבק הוא מתכוון להדביק אותו.

לדעתי זה יהיה פתרון לא מוצלח.

אני במקומך הייתי מנתק את החיישן ומשאיר את המערכת לא פעילה [אם הרכב שלך זהה לזה בסמלון אני לא מבין למה זה נחוץ בכלל].

את החיישן [המנותק] תקבע שוב בחור האמור בתור גולם.

פורסם

לא עושים מילוי במקרה כזה.

למעשה עושים הלחמת פלסטיקים ורק מעט מילוי כדי לסגור רווחים קטנים שנשארו.

תתייעץ עם פחח מקצועי.

פורסם

דבר עם החבר'ה ביו-פלסט.

http://www.u-plast.co.il/%D7%90%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A2%D7%A1%D7%A7

הם כבר ראו פדיחות כמו שלך באלפים.

מה שעושים בד"כ זה הלחמה של תותב קטן מבפנים, וליטוש טוב של כל העסק+צביעה (כמובן).

צריך ציוד מיוחד וידע בפלסטיקה בשביל זה. זו בהחלט לא עבודה לפחח רגיל.

*להשלמת המראה אפשר להוסיף קיצוץ ידיים למתקין הרשלן.:lol:

(נאמר בבדיחות הדעת. אין הכותב מעודד אלימות נגד בעלי מקצוע או בכלל)

דא"ג- פגושים (למזלנו) לא עשויים מPP אלא מABS.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

א. אני אישית עבדתי בחברת lyondellbasell (תעשה חיפוש) שם פיתחנו PP לחיפויי פגושים. ישנם יצרנים אשר משתמשים ב PP וישנם ב ABS, אין חוקיות.

אגב, הפגושים השחורים (כלומר לא צבועים) תמיד עשויים PP.

ב. למה למזלנו?

ג. הלחמה זאת אכן אפשרות, אך בטח שלא אצל פחח.

• תוכן חדש...