Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה

יש לי סיאט מי, ואני רוצה להעביר כבל USB בתוך קורה A, אבל אני לא מצליח להוציא את הריפוד שלה

ראיתי את הלינק הבא: http://volkswagen.workshop-manuals.com/up/index.php?id=638

אבל אני לא מצליח לפתוח... כשאני מנסה למשוך בכוח אז כבר רואים בצד החיצוני התעקמות איפה שיש קליפס בפנים וזה נראה כאילו זה עומד להשבר.

יש לכם טיפים איך לפתוח?

פורסם

על פניו זה נראה ממש דומה לקורות של הגולף, ואני משער שהפירוק זהה.

אני התחלתי ממשיכה עדינה מראש הקורה כלפי חוץ, הקליפס הראשון השתחרר, ואז עברתי למשוך מהאיזור בו נמצא הקצליפס השני וכן הלאה לשלישי.

מה שכן למה אתה רוצה למתוח כבל USB דרך הקורה?

SCANSPEAK

פורסם

אז זהו שאני מושך את הצד העליון של הקורה כלפי חוץ, והקליפס יושב ממש חזק בפנים, גם משיכה חזקה לא מוציאה.

אני רוצה להעביר כבל USB בשביל מצלמה על השמשה.

פורסם

זה אמור לצאת אבל חבל שיישבר אם לא הולך פשוט תוציא את הגומייה ותעביר משם

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

תנסה למשוך דווקא מלמטה את הפלסטיק. כשהסרתי את הקורה הזו אצלי במאזדה 2, גם כדי להעביר כבל, אומנם יש 2-3 קליפסים תחתונים שיוצאים החוצה במשיכה, הקליפס העליון תפוס עם חתיכת פלסטיק בצורה יותר קשה. אני מתאר לעצמי שזה בשביל שאם כרית האוויר נפתחת אז שקורת הפלסטיק לא תעוף על הנוסעים אלא תשאר תלויה בחלקה העליון.

בקיצור, נסה למשוך בעדינות מהחלק התחתון, ותשתדל לא לשבור את הקליפסים.

פורסם

לא עוזר להוציא את הגומיה, ככל שיורדים יותר למטה בקורה ככה היא יושבת יותר חזק.

לאדידס, בעיה למשוך מלמטה אין כלכך איפה לתפוס, לגבי הכרית אוויר אני לא חושב שזאת הסיבה, נדמה לי שאין שם כרית אוויר.

פורסם

לא מבין מה הבעיה להעביר מאחורי הגומייה, בכל מקרה רק למשוך בכוח מלמעלה..

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

תבדוק שוב כי יתכן שיש בעיה בטיחותית אם יש לך כריות אויר . הכבל חייב לעבור מאחורי כרית האוויר כדי שלא יפריע בפתיחה .(חשוב מאוד ) בהצלחה.

שבוע טוב .

• תוכן חדש...