Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאדיחות קולינריות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיסלתם בקבוק אלכוהול יקר שבמקרה מצאתם בארון וגיליתם לאחר מכן שמישהו שמר אותו שם לאירוע מיוחד?

חשבתם שאתם אוכלים משהו אחד ורק לאחר שבלעתם גיליתם שזה היה משהו אחר שלא ציפיתם לו?

הבטחתם לאורחים שהעוגה החדשה שהכנתם תעיף להם את הסכך, ורק כשהם עיקמו את הפרצוף וירקו אותה קלטתם שהתבלבלתם בין הסוכר למלח?

ספרו לנו על הפאדיחות הקולינריות שלכם!

יש לי כמה סיפורים משלי, הם יגיעו בהדרגה בהמשך. כרגע הבמה שלכם.

בתאבון :wink:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחד הקטעים והפאדיחות הקולינריות המצחיקות ביותר שאני מכיר מהטלוויזיה:

http://www.youtube.com/watch?v=aR59LqYfL_8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

כשהייתי ילד קטן (נראה לי גיל 3), אימא שלי (ז"ל) היתה מכינה יוגורט ביתי. החלק האחרון בתהליך היה לכסות את הסיר עם היוגורט בשמיכה למשך כמה שעות או יום (אין לי מושג מה המתכון המדוייק).

בתור חלק מההשתוללות הרגילה שלי, נכנסתי לחדר שינה של ההורים עליתי על המיטה והתחלתי לקפוץ עליה. בצד החדר ראיתי ערימת כביסה נקייה וזינקתי מהמיטה לערימת כביסה, איכשהו איבדתי שיווי משקל והתרסקתי לכיוון הרצפה. למזלי היו שם כמה שמיכות שריככו את המכה. איזה באסה שהשמיכות כיסו את הסיר שנפתח וכל היוגורט בפנים עף עליי, על ערימת הבגדים ועל הרצפה.

את הצעקות חטפתי אחר כך. :lol:

פורסם

ניסיתי להכין פעם פבלובה, יצא לי גוש לא ברור של מרנג, שבכלל לא היה טעים. לא פאדיחה, אבל בהחלט זוועה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כשהייתי קטן זיהיתי במקרר קופסא עם תוכן שזיהיתי כדובדבנים.

החלטתי לשתות את המיץ שלהם ישר מהקופסא.

מה רבה (וגועלית) היתה אכזבתי כשגיליתי ש"הדובדבנים" הם למעשה זיתים שחורים.

איכס...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הכנתי כריך נקניק לחבר רעב, אני לא יודע מה גרם לי למרוח גבינת סקי במקום מיונז.

אולי אם זה היה קורה לי עם מישהו אחר זה היה נגמר בצחוק משותף, כאן הייתה פדיחה

ובושה מכיוון שהבחור שומר כשרות.לא נעים בכלל.

Gn'f'R

פורסם
כשהייתי קטן זיהיתי במקרר קופסא עם תוכן שזיהיתי כדובדבנים.

החלטתי לשתות את המיץ שלהם ישר מהקופסא.

בלי "כשהייתי קטן" גם כמעת נפלתי בדבר הזה רק שבגלל שלא הייתי קטן הספקתי להריח שניה לפני כן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ישבתי בבית קפה עם חברה שלי דאז והזמנו סלט.

שנייה אחרי שטעמתי ממנו הסתבר שהיה בו גמבה והתחלתי בסבב הקאות בכל רחבי בית הקפה (אבל זו בעייה שלהם כי ציינו במפורש בלי פלפל או גמבה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כשעברתי לגור בספרד היה לי מנהג ללכת לסופר ולקנות כל דבר שבא באריזה יפה (את השפה עוד לא הבנתי אז). הרוב היה מוצלח, אבל באופן טבעי היו גם כמה נפילות. הטראומה הכי רצינית שזכורה לי היא משקה חלב כלשהו שנראה והריח מצויין אבל הטעם שלו הרגיש כאילו סוס גמר לי בפה.

לא שניסיתי את הדבר האמיתי להשוואה, אבל זו האסוציאציה הכי קרובה שהצלחתי להגיע אליה אחרי שסיימתי להקיא ולהדחיק את הזוועה הזאת.

פורסם

יפה :)

הראשון שלי טרי מאתמול:

הסתובבתי בסופר כדי לרכוש מספר מצרכים ובמקרה נפלו עיני על קרטון קטן, דומה לקרטון של שוקו, שמכיל מיץ קוקוס. בתאילנד שתיתי די הרבה מיץ קוקוס וזה היה מרענן בטירוף, אלא שבארץ לא נתקלתי בו. כמובן שכעבור רגע קט הקרטון מצא את עצמו בעגלה שלי.

הגעתי הביתה, פתחתי את הקרטון ומזגתי את תוכנו לכוס. הנוזל היה בצבע לבן כמו חלב. בהתחשב בעובדה שהמשקה ששתיתי בתאילנד היה שקוף, כאן הייתי אמור להתחיל לחשוד, אבל זה לא קרה.

זרקתי לכוס שתי קוביות קרח, נתתי להן לנוח בה במשך כמה דקות, ערבבתי ושתיתי כמעט הכל בלגימה.

מה רבה היתה הפתעתי כשהבנתי שבטמטומי כי רב, הנוזל הוא אינו המיץ ששתיתי בתאילנד, אלא רוטב סמיך על בסיס קוקוס שנועד להעשיר את טעמם של מאכלים שונים. בעעעע... :mm_eek:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כשעברתי לגור בספרד היה לי מנהג ללכת לסופר ולקנות כל דבר שבא באריזה יפה (את השפה עוד לא הבנתי אז). הרוב היה מוצלח, אבל באופן טבעי היו גם כמה נפילות. הטראומה הכי רצינית שזכורה לי היא משקה חלב כלשהו שנראה והריח מצויין אבל הטעם שלו הרגיש כאילו סוס גמר לי בפה.

לא שניסיתי את הדבר האמיתי להשוואה, אבל זו האסוציאציה הכי קרובה שהצלחתי להגיע אליה אחרי שסיימתי להקיא ולהדחיק את הזוועה הזאת.

הזכיר לי

כשטיילנו בצרפת, נכנסתי לסופר, ומה לעשות שמה הכל כתוב בצרפתית (עם משונה כזה שלא מתחשב בדוברי עברית/אנגלית) ואני לא מבין מילה בצרפתית, בחרנו קופסה לפי המראה... יש לציין שמרק צדפות לא טעים מתי שהוא קר:lol:

פורסם

אין על טיוואן בדברים האלה. אי הבנה מוחלטת הדדית בשפה, אני מסתובב בשוק הלילה שילין בדוכני האוכל ולוקח קרואסון חום ויפה עם זיגוג סוכר - נותן ביס ובפנים הוא מלא במעין נקניקייה חריפה בטירוף.

קונה מרק נודלס בכוס - מגלה שהמשולשים הפריכים בו הם אוזני חזיר מטוגנות עמוק.

מזמין במסעדה מנה שנראית בתמונה כמו איטריות שקופות - מקבל מדוזה (טעם של בצל מטוגן, למתעניינים).

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בגיל 17 היינו שותים מדי פעם אלכוהול בישיבות עם חברים.

באחת הפעמים ישבנו אצל חבר שלי בסלון, והחלטנו להוציא את אחד הבקבוקים מהארונית בסלון. ראינו בקבוק עגול ויפה של 1 ליטר, ואמרנו "זה יספיק ל-7 אנשים".

ירדנו כמעט על כל הבקבוק.

מאוחר יותר ההורים של החבר חזרו הביתה, אבא שלו רואה את הבקבוק ואומר לנו "שיהיה לבריאות, אבל רק תדעו שזה רמי מרטין XO והרגע חיסלתם יותר מ-1000 שקל".

לא ידענו אם לצחוק או לבכות. העיקר שהאבא לקח את זה בחיוך.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...