Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איסוזו טרופר קצר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם,

אני מתעניין ברכישת איסוזו טרופר הקצר. שנתון 2000.

יש בחור שמוכר את הרכב והוא מגיע עם מערכת גז (שזה על הדרך תופס חצי בגאז׳).

אז אם אפשר חוות דעת על הרכב, מבחינת ביצועים, טיפולים (אוהב לראות מוסך? והאם הטיפולים יקרים?) , שמעתי ששימוש בגז שוחק יותר מהר את הראש מנוע, האם זה נכון ואם אפשר לדעת גם מה הקשר?

פורסם

ביצועים טובים, יכולת שטח טובה למדי, מרווח פנימי מצומצם, צריכת דלק גבוהה, עלויות תיקונים וטיפולים בגדר הסביר.

בדוק שמערכת הגז הותקנה בצורה מקצועית וקיימת מערכת שימון נפרדת, אחרת, אם לא זהו פתח לצרות אין סופיות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

איסוזו נחשב לרכב יחסית אמין אבל מאוד קשה למצוא משהו שמור היום , הרכבים באלה כבר עברו שחיטה למהדרין בשטח אז תבדוק טוב טוב לאן אתה נכנס .

לגביי המערכת גז אני לא כל כך יודע וזה גם תלוי אם הרכב בנזין או סולר (אני אישית הייתי מעדיף את הסולר)

תפרט על נתוני הרכב .. יד ? ק"מ ?

פורסם

הנזק מנסיעה על גז הוא שחיקה של השסתומים מכיוון שהם עובדים בטמפרטורה גבוהה יותר על גז, כי לא עובר במערכת בנזין שמסייע לקרר אותם. בסופו של דבר, השסתומים שוקעים עוד ועוד בראש המנוע, עד להתנגשות בבוכנה. אז אפשר לזרוק את המנוע לפח (שיפוץ בדרך כלל יותר יקר מיבוא).

יש דעות לכאן ולכאן בנוגע לנזק בפועל. מכיוון שהנעה בגז לא נפוצה מספיק אין מספיק נתונים בשביל להכריע חד משמעית. יש כאלה שנסעו כבר מאות אלפי ק"מ על גז ללא נזק, ויש כאלו ששפכו מנוע אחרי 50,000 ק"מ.

גם המשמנת לא בהכרח פותרת את הבעיה, יש שטוענים שזה סתם כסת"ח.

לי יש גרנד צ'ירוקי V8 מונע בגז עם משמנת, בינתיים ללא תקלות.

שורה תחתונה, שווה לקחת את הרכב לבדיקה אצל מתקין מערכות גז שאתה סומך עליו ומכיר את היצרן של מערכת הגז שמותקנת ברכב.

פורסם

אני הבנתי ששימוש בגז מונע הרבה בעיות במנוע מהסיבה שהוא לא מפיק פיח, ורמת הזיהום נמוכה וזה נותן הנחה בביטוח משהו על המיסוי הירוק (?). חוץ מהקטע שהשסתומים מתחממים והלך ראש מנוע. השאלה אם יש איזה סימנים לפני שראש מנוע הולך? אם מרגישים משהו שונה שיכול להעיד ולדעת שצריך להחליף שסתומים?

ועוד דבר הבנתי שמערכת גז אפשר לשים רק במנוע בנזין. האם זה נכון?

ובדקתי ביד 2 על הרכב הזה מצאתי אחוז מאוד גבוה מתוכם שהתקינו מערכת גז, ככה שזה די מעיד על משהו...לפי דעתי.

וחוץ מהביצועים שלו בשטח, איך הוא על הכביש? האם הוא יציב (יחסית)? נוח?

• תוכן חדש...