Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה בלונה פארק ת''א

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת הקרובה אני נוסע עם חברים ללונה פארק ת''א רציתי לדעת אם יש שם חניה חינם או שכל החניות בתשלום ?

ידוע לי שיש את גני התערוכה אבל הוא בתשלום . האם אוכל למצוא שם חניה שלא בתשלום ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

עד כמה שידוע לי ואני מקוט שלא שינו את זה מאחורי הלונה פארק בדרייב אין יש חניון חינם. בנוסף באצטדיון רמת גן יש חנייה חינם ובשפע וגם בהדר יוסף ליד אצטדיון האתלטיקה בחינם.

פורסם

מאחורי הלונה פארק יש כביש העובר מסביב לכל הלונה פארק, כשאר תגיע לכביש תראה שלט איילון צפון, המשך בכיוון השלט ושם תמצא הרבה חנייה מצד ימין ( קצת רחוק אבל לא נורא).

פורסם

אמרו לי גם משהו על ביתן 8 שיש שם חנייה חינם יש לכם מושג על מה מדובר ואיפה זה ביחס ללונה פארק ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
פעם אחרונה שהייתי באיזור, השארתי את הרכב פה. היה חינם.

אני גר ברחוב הזה, האמת שיש יותר חנייה חינם מאשר בתשלום באיזור..

רק תעשה טובה ואל תהיה כמו כל האנשים שבאים וחונים על המדרכות/גינות/מעברים רק בשביל לחסוך 20 ש"ח של החניון.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

תודה רבה לכם אשכול באמת את החניון שהצעתם לי ברחוב רפידים , האם גם היום הוא באמת חינם או שזה בתשלום היום ?

פורסם

תעבור את החניון של גני התערוכה וברמזור של בכור שלום שטרית (הפניה למגרשי הטניס) יש חניון שלרוב הוא פתוח וחינמי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מאחורי הלונה פארק יש כביש העובר מסביב לכל הלונה פארק, כשאר תגיע לכביש תראה שלט איילון צפון, המשך בכיוון השלט ושם תמצא הרבה חנייה מצד ימין ( קצת רחוק אבל לא נורא).

כבר כמעט לא נשארו שם מקומות חנייה. די ביטלו את רובם עם הפיתוח האחרון שנעשה שם.

אם אתה מוכן ללכת כמה מאות מטרים, אפשר לחנות ליד מגרשי הטניס ברח' בכור שטרית.

• תוכן חדש...