Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי רוצה 30% הנחה בקיה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא הייתי נכנס למוסך הזה עוד פעם. מה הכוונה בשמן כמות 1? האם הכוונה לליטר או לחבית?

גם בין מוסכים מורשי יבואן יש הבדלים במחירי שעות העבודה ולפעמים מדובר בהבדלים גדולים מאוד (גם בחלקים המקוריים יש הבדלים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני: לא ,30% הנחה זה אומר 434 סה"כ.

פקידה: טוב 500 זה מחיר סופי.

אני:מסכים ומשלם בלית ברירה.

למה התבוסתנות, למה?

משכנתא זה קל

פורסם

ממה שאני קורא פה גורם לי להרגיש ממש טוב בקשר למוסך שלי, טיפלתי גם באיביזה חדשה וגם בלאון חדשה במוסך מורשה ולקחו לי בערך 350 ש"ח על טיפול קטן כשאת השמן סיפקתי בנפרד, וכ 900 ש"ח על טיפול גדול שוב ללא השמן

פורסם

ואחרי סיפורים כאלה עוד אומרים שמחירי טיפול של מכוניות יקרות עולים הרבה כסף :D אם אני זוכר נכון, היה בחור ששילם 900 שקל על טיפול ל107

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בסיאט לאון טיפול ראשון עלה לי משהו כמו 330 ש"ח (50% הנחה)

לא ביקשתי שום הנחה , מנהל שרות אמר לי את זה לפני טיפול , שכיוון שבחרתי מוסך שלהם (ברשת צ'מפיון) אז מגיע לי הנחה (גם יש המלצות למוסך זה בפורום). מוזר שבקיה כזה מחיר , אולי התבלבלו עם רכב אחר של אותו יבואן :wink:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בסיאט לאון טיפול ראשון עלה לי משהו כמו 330 ש"ח (50% הנחה)

לא ביקשתי שום הנחה , מנהל שרות אמר לי את זה לפני טיפול , שכיוון שבחרתי מוסך שלהם (ברשת צ'מפיון) אז מגיע לי הנחה (גם יש המלצות למוסך זה בפורום). מוזר שבקיה כזה מחיר , אולי התבלבלו עם רכב אחר של אותו יבואן :wink:

שבוע הבא אני אמור להכניס את הסיאט שלי לטיפול ראשון אשמח אם תגיד לי באיזה מוסך טיפלת?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
למה התבוסתנות, למה?

בלית ברירה, לבזבז זמן עבודה ודלק פשוט לא שווה אתזה .

פורסם
מה לבזבז?

היית צריך פשוט לעמוד על שלך.

תראה מה הבחור מעליי רשם.

תלוי מאיזה משקפיים מסתכלים, לי עלה 500 והמחיר נראה לי הגיוני אז התפשרתי.

פורסם
1.4 שעות להחליף שמן?!

יכול להיות שהם שאבו לך אותו עם קשית של טרופית?

המחיר כולל הרפיה?

המוסך שלי לוקח לי 50 ש"ח עבודה של החלפת שמן+פילטר ומדובר על מוסך מורשה..

50 שקל? זה מורשה יבואן או רק מורשה?

הכי זול שאני הצלחתי על אותה עבודה זה 100 שקל במוסך מורשה יבואן

• תוכן חדש...