Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן טידה - הצעת מחיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה דעתך על הונדה סיויק סדאן 06-07?

דעתי טובה לגבי הונדה סיויק 07. אבל אינני טועה בכך שהיא יקרה במוסך?

כמו שרשום כאן למעלה, נסאן יקרה בטיפולים. כנראה שאני לא ארצה לקנות רכב כזה.

אולי אתחיל לחשוב על לנסר 2008-2009.

פורסם
תמיד טענתי לניסן בעיה אחת והיא המוסכים שלהם...5 אלף טיפול, פשוט לא יאומן!

באוונסיס אני משלם 2000 עם ברקסים קדימה ואחורה. במורשה.700 טיפול בלי ברקסים, וזה נחשב יקר, (לעומת הקורולה).

quote]

למה להשתעבד למוסכי היבואן ? חסרים מוסכים כלליים/מתמחים בדגם שמומלצים בפורום שיעשו עבודה מקצועית לא פחות ממורשה ויגבו חצי מחיר ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני לא מחבב את הטידה במיוחד, הרכב הזה לא מרווח ביחס לשאר הקטגורייה, ונתון שהציגו כאן של 1:10.5 בנסיעה שרובה בינעירונית הוא פשוט גרוע ומבייש.

מעבר לכך, אני לא מבין איך בנאדם מגיע למצב שהוא מחליף בלמים קומפלט כל שנה. זה מעיד על סגנון נהיגה לקוי לטעמי, על בלימות חריפות ועל ריבוי נסיעות בתוך העיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני לא מחבב את הטידה במיוחד, הרכב הזה לא מרווח ביחס לשאר הקטגורייה, ונתון שהציגו כאן של 1:10.5 בנסיעה שרובה בינעירונית הוא פשוט גרוע ומבייש.

מעבר לכך, אני לא מבין איך בנאדם מגיע למצב שהוא מחליף בלמים קומפלט כל שנה. זה מעיד על סגנון נהיגה לקוי לטעמי, על בלימות חריפות ועל ריבוי נסיעות בתוך העיר.

נסענו בעבר באלמרה ולא החלפנו ברקסים.

הבנו שיש בעיה בשחיקת הברקסים של טידה .

נוסעים באופן רגיל

פורסם
תקנו אותי אם אני טועה ניסן ורנו זה אותה חברה.

יש מצב שהוכנסה לתוך הטידה טכנולגייה צרפתית מהרכבים של רנו באותה תקופה?

יפה לבוא ולהאשים את הצרפתים, כשהברקסים שלהם בסדר. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
קיבלתי הצעה בקרסו על ניסן טידה שנת 2009 (5 דלתות, דגם מאובזר), יד 1, 80000.

המחיר המבוקש 60K.

האם שווה להמשיך עם התהליך ולבדוק את הרכב?

לא ראיתי הרבה דגמים כאלה ביד-2 עם מחיר דומה.

בעיקרון מחפשים רכב משפחתי עם דגש על אמינות ולא יקרה באחזקה שתעשה כ-12000 ק"מ בשנה.

יש הצעות נוספות? מעדיפים רכב תוצרת יפן (לאו דווקא, אך לא קוריאני או צרפתי).

תודה

הכוונה הייתה לזה בפן חיובי לא שלילי,כלומר ניסן בדרך כלשהי גם צרפתייה.

• תוכן חדש...