Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

היום התקשרו מהמשרד שלי להגיד שצולמתי נוסע במהירות מופרזת והדו"ח עומד על 3000 ש"ח, אם אני מסב אותו על שמי הסכום יורד ל 750 ש"ח ו 8 נקודות.

אני נהג ותיק וזהיר (24 שנים רשיון - דו"ח מהירות אחד בשנת 95) טפו טפו...קרוב לודאי שמי שנהג ברכב הייתה אשתי.

האם יש סיכוי שימירו לי את הדו"ח לאזהרה? מה הפרוצדורה?

תודה מראש

ערן

פורסם

למה לשלם? לא חבל על 3000 ש"ח?

אם וותק הנהיגה מעל 10 שנים, וב 5 השנים האחרונות לא היו עבירות תנועה (כולל דוחות חניה משטרתיים), אין סיבה שלא ימירו להזהרה.

תעביר את הדוח על שמך.

תכתוב בקשה למחלקת פניות הנהגים :

http://www.police.gov.il/contentpage.aspx?pid=112&mid=10

בבקשה תציין שאתה מודה בביצוע העבירה, שאתה נהג זהיר (תציין את הנתונים המרשימים שלך ללא רבב), שומר על החוקים, שקרה בטעות, לא יקרה שוב וכו..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
למה לשלם? לא חבל על 3000 ש"ח?

אם וותק הנהיגה מעל 10 שנים, וב 5 השנים האחרונות לא היו עבירות תנועה (כולל דוחות חניה משטרתיים), אין סיבה שלא ימירו להזהרה.

תעביר את הדוח על שמך.

תכתוב בקשה למחלקת פניות הנהגים :

http://www.police.gov.il/contentpage.aspx?pid=112&mid=10

בבקשה תציין שאתה מודה בביצוע העבירה, שאתה נהג זהיר (תציין את הנתונים המרשימים שלך ללא רבב), שומר על החוקים, שקרה בטעות, לא יקרה שוב וכו..

כסף בא כסף הולך ההרשעה היא לנצח

פורסם

איזו דרמה אתה מצייר כאן.

אחרי 18 שנים נקיות תירשם לו הזהרה.

גם אם לא היתה אפשרות להמיר דוח להזהרה שווה לשלם 750 ש"ח ולהזהר שנתיים עד לאפוס הנקודות.

אצלי אין עבירות מיום קבלת הרישיון (לפני 15 שנים).

בהחלט אני מתכוון, במידה ואקבל דוח, להמירו להזהרה, כי מכונת הדפסת כספים שלי התקלקלה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
כסף בא כסף הולך ההרשעה היא לנצח

תשלום הדו"ח כמוהו כהודאה בעבירה ולכן נרשם כהרשעה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא, אם הוא משלם 3000 ש"ח. במקרה הזה ההרשעה לא נרשמת על אף אחד. סידור כזה מתאים לנהגים אשר כבר צברו מספר נקודות נכבד, והוספת 8 נקודות נוספות בגין העבירה תסכן את רישיון הנהיגה שלהם.

זה מה ש igalr מציע לעשות.

רק שבמקרה הנ"ל מדובר בנהג סופר זהיר, ובאפשרותו לסיים את הסיפור בהזהרה בלבד.

פורסם
תשלום הדו"ח כמוהו כהודאה בעבירה ולכן נרשם כהרשעה.

בדובר בדוח תאגיד , כלומר לרכב הרשום על שם חברה שבו הנהג לא מזוהה כמו בצילום אוטו.

בעבר לא היה הבדל בין דוחות הנרשמים לרכב כשהבעלים הרשומים הוא אדם או תאגיד והיו פשוט "מורידים מהמשכורת" גם פעם "רכב חברה" היה פחות נפוץ.

היום דוחות תאגיד יקרים יותר במטרה לעודד הסגרה של נהגים כדי להשיט עליהם באופן ישיר קנס כספי,נקודות וכמובן ניהול נכון יותר של רישום עבירות.

• תוכן חדש...