Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד שריטה ועוד כאב לב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני כותב את השרשור הזה וכואב לי - פשוט מרגיש כאב.

אני אבוד עצות, אף אחד לא מבין אותי , ואין מי שיעזור לי .

לפני כמה חודשים (4) נעשה לי ונדליזם והיום עוד פעם אני חוטף את המכה הזאת .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3819238#post3819238 ( השרשור הקודם והתמונות )

היום , אני יוצא ואני רואה שוב פעם שעשו לי זאת שוב .

שרטו ע"י מפתח/סכין את הדלת של הנוסע, לא הספיק להם להרוס לי צד אחד של הרכב אז גם את הצד הזה.

בדיוק כמה ימים לפני, שוב קיבלתי איומים ב - SMS הפעם ממספר לא מוכר של חברת HOT Mobile שתמיד מנותק .

תלונה על המקרה הקודם הוגשה, המשטרה לא עשתה כלום עד עכשיו ( בפעם הקודמת היה לי חשודים וגם הוחכות! ) .

אני גר בראשון לציון,בית פרטי ללא חניה פרטית, הרכב חונה בחניה בכביש מול הבית .

אני אבוד עצות, ובאמת כבר בדיכאון.

זהו הרכב הראשון שלי, קניתי אותו בכסף שעבדתי והזעתי בשביל הכסף הזה.

עוד תלונה במשטרה?, אני לא חושב שזה יעזור .

אגב ב - SMS האחרונים שקיבלתי גם איימו על החיים שלי " ישימו לי מטען חבלה ברכב " .

אין לי מושג מי כתב את ההודעות האלה, יכל להיות ששני המקרים הם אותו אדם .

אני לא בן אדם אלים, אני שקט וחי בפינה שלי, אבל הצרות תמיד מגיעות אלי, לפחות בתקופה האחרונה .

אני חייל, את הרכב עצמו קשה לי להחזיק אבל אני מצליח .

לתקן את הרכב, אין לי את הכסף וגם אני ממש פוחד שיעשו לי זאת שוב.

פרקתי את מה שיושב לי על הלב, הייתי חייב.

אשמח לשמוע את דעתכם .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גש למשטרה ותגיש תלונה על זה שאיימו על חייך, מה יותר מזה?

במידה והמשטרה לא תעשה את עבודתה, נסה לארגן איזה חבר מהוט מובייל שיוכל להגיד לך על שם מי המספר רשום.

אם אין חבר שכזה, שקול חוקר פרטי.

לאחר שתאתר את האדם תחשוב טוב טוב אם כדי לך לערב משטרה (שלא תעשה הרבה) או לטפל בזה באופן עצמאי (במידה ויש לך את האמצעים והכלים כמובן).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אתה מחסיר את הפרטים העיקריים ביותר.

מי עשה לך את זה בידיוק ולמה?

האם השריטות הקודמות תוקנו?

פעולות שכדאי ורצוי שתעשה :

א. תחנה את הרכב במקום שלא יראו אותו, שכונה ליד, רחוב ליד / תחנה מול חלון עם מצלמה.

ב. אתה חייל? תפנה למפקד שלך תגיד שמאיימים על חייך וגם מבצעים. המשטרה הצבאית אמורה לשתף פעולה עם המשטרה האזרחית. אתה חייל כמעט בלי משכורת, שבוי במדינה והם חייבים לתת לך הגנה בעת הצורך ולטפל במקרה הזה

ג. תפנה לפורמים של עורכי דין ותתייעץ איתם, אולי התערבות של עורך דין יכולה לעזור בתביעה כספית ולהוביל לכתב אישום של החשודים בגין השחטה ואיומים. אם צריך תיגש שוב למשטרה תגיד שהחשודים העלו דרגה ויש סכנה לחייך (אם צריך לנפח סיפור אז תנפח)

בנוגע למי שעשה לי את זה, יש לי חשדות שזה "חבר לשעבר" שהיה ריב טיפשי על נרגילה שנגרר לקללות ואיומים מצידו .

השריטות הקודמות לא תוקנו , אין לי אפשרות כספית לתקן זאת כרגע.

שריטה חדשה בצד השני של הרכב ( צד הנוסע ) נוספה לרשימה.

תודה על העצות, מחר אני אפנה למפקד שלי ואבדוק מה אפשר לעשות.

בנוגע לעורך דין, אין לי את הכסף לשים לו .

אפנה מחר שוב למשטרה, למרות שאני חושב שלא יצא מזה כלום .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

מציע לך לפנות מהר למשטרה הצבאית, מחוייבת לעזור לך בתור חייל. היא תשתף פעולה עם המשטרה האזרחית באופן רציני יותר מאשר אם היית פונה פשוט למשטרה.

תדגיש שיש איום ממשי על חייך. ממליץ לך לשים מצלמה נסתרת לכיוון הרכב כדי לתעד את העבריין כהוכחה למשטרה.

פורסם

אם אני זוכר נכון מדובר במאזדה 3 בצבע שמפניה ששמת תמונה שחבר שלך לטענתך שרט בצורה מזעזעת את צד הרכב , לדעתי לפחות הסבירות די גבוהה שזה יהיה אותו הבן אדם , אלא אם כן חניתה למישהו בחניה או איכשהו הרגזת מישהו .

בכל מקרה כדאי מאוד לשים לזה סוף ,הייתי חושב אפילו על מצלמה שתתעד את הרכב שלך מהבניין או שתנסה לחנות במקום אחר .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

חברים הבחור חייל שאומר לכם שאין לו כסף ואתם מציעים לו לשים מצלמות ? זאת הוצאה לא קטנה.

אני לא רוצה לבעס אבל לא חושב שהמשטרה צבאית או אזרחית תעזור לך במשהו. יש 2 פתרונות . או לחנות רחוק טיפה וללכת ברגל או להפגש עם אותו בחור ולנסות להוציא ממנו הודאה שהוא שרט את הרכב שוב.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

ליבי איתך, ממש מעצבן לקום בבוקר ולראות שפגעו לך ברכב, מעצבן יותר שעשו את זה בכוונה תחילה.

תקשיב לעצות של חברי הפורום, נתנו לך כאן אפשרויות טובות:

-שים מצלמה ברכב ו/או מחוץ לרכב שתשקיף לכיוונו. לא חייב משהו יקר. תנסה להשאיל אולי ממישהו שאתה מכיר לתקופה מסויימת.

-גש למשטרה דחוף, תבוא לחוץ. תראה את ההודעות שקיבלת ותבקש שיעזרו לך ושאתה פוחד. אל תבוא רגוע, הם לא יקחו אותך ברצינות.

-כמו שאמרו, לך תגיד למפקד שלך בצבא. הצבא אמור לעזור לך במקרים כאלה, והוא יעזור. דבר עם המפקד שלך נורמלי ותבקש הגנה ועזרה.

-דבר עם השכנים שלך, אם ראו משהו/מישהו חשוד והם מוכנים לתת עדות.

-אל תחנה ברחוב. את האמת ראיתי כבר כמה פוסטים שלך שפגעו לך ברכב בכוונה, כמו השריטות וכמו השכן הנצמד. גם ככה אתה מחזיק רק ממשכורת של חייל ואין לך עודף כסף לתיקונים ובינתיים האוטו שלך הופך לשק חבטות. הכי חכם יהיה להרחיק את האוטו למקום לא בולט (רצוי לחנות בין 2 רכבים, ככה האוטו לא יבלוט ויבלע בין העדר {מן בדיחת מאזדות שכזאת :wink: } ועדיף שיהיה קצת רחוק מהבית שלך)

הכי חשוב - אל תלך ותנסה לפתור את הבעיה בעצמך, גם אם אתה יודע מול מי אתה עומד. אני גם לא אוהב לשתוק במקרים כאלה, אבל אין מה לעשות. צריך להיות חכם. זה מסוכן וגם חבל סתם שגם אתה תסתבך עם משטרה. זו עבודה של המשטרה בלבד ואל תנסה לקחת את החוק לידיים.

שיהיה בהצלחה במציאת הזבל הזה.

פורסם

לרוב מי שאתה חושד בו הוא זה שביצע.

אני אומר שתלך לבן אדם הזה ותתעמת איתו. תיהיה חכם, תבוא אליו ותודיע חגיגית שיש לך צילום שלו שורט לך את האוטו ואתה הולך עם זה לבית משפט אלא אם כן הוא מוכן לשלם לך על הנזק. אחרי זה תראה את התגובה שלו. אם יתברר שזה באמת הוא אני חושב שתדע כבר מה לעשות וזה תלוי בך.

לגבי השריטות, אל תתקן אותם עד שתמצא את מי שעשה לך את זה.

Renault clio RT 1994

פורסם

בהרבה בתים פרטיים יש מצלמות אבטחה מכוונות לרחוב, אתה יכול לנסות לחנות באיזור קליטה שלהם ואם מישהו שורט לך את הרכב להסביר את המצב לבעל הבית ולבקש לראות אם אתה מזהה את המנוול. אופציה שנייה - לקנות מצלמת DVR פושטית (יש אפילו ב150 ש"ח בארץ) להסתיר אותה ברכב לכוון אותה לכיוון המדרכה או מאיפה שהוא בא.

פורסם

טוב אז דיווחתי למפקדת שלי, היא שולחת אותי בהמשך היום למצ״ח.

אני יגיש תלונה כמו שאמרת לי , ושאני חושב על זה באמת אני חושש לחיים שלי.

בהודעות שהוא שולח לי במפורש יש איומים על החיים שלי וגם על הרכב.

נקווה לטוב, אגב אמרתם לי לחנות את הרכב במקום אחר ..

אני חונה במקום אחר , אתמול רציתי לעשות שטיפה לרכב וחניתי קרוב לבית ואז זה קרה..

אני גם חונה מול הבית של השכן שיש לו מצלמות , אומנם לא בדיוק על הרכב אבל הוא אמר שהוא יבדוק בשבילי.

כל כך מפריע לי לראות את הרכב במצב הזה, אני משקיע הכל ברכב.

דואג לטיפולים, קונה תכשירים ואז זה קורה..

כל החשק לטפל ברכב ולהמשיך להנות ממנו ירד.

אתם בטוח מבינים אותי, כי בבית המשפחה לא מבינה.

אני כרגע בבסיס, שהיה לכולם המשך יום נהדר.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

ממש מרתיח!

ואתה אומר שחבר שלך לשעבר עשה את זה???

אם כן, אתה מכיר אותו ואת הטיפוס, למה אתה לא מנסה לדבר איתו וליישב את זה?

• תוכן חדש...