Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

היום באמצע נסיעה, מחוג המהירות פתאום נפל לאפס ומונה הק"מ הפסיק לספור. לאחר שהאוטו עמד שעה, בתחילת הנסיעה המחוג טיפס לרגע ל 15 ק"מ, ושוב ירד לאפס. מקריאה בפורום הבנתי שזה יכול להיות חיישן המהירות, כבל, ואולי לא זה ולא זה. ממה שרשמתי, האם סביר שזה החיישן? הכבל? משהו אחר? היכן ממוקם הכבל, כדי שאני אוכל לבדוק האם הוא נקרע?

תודה

פורסם

האמת שאני לא מתמצא ברכב המדובר. אבל אני יכול להגיד שאתה בכיוון.

כבל ספידומטר אפשר לזהות בתא המנוע- יוצא מ"הקיר אש" (כאילו מאחורי הלוח שעונים) לכיוון הגיר. זה כבל קשיח עם משקולות. השאלה אם את שומע גם רעשים? ציפצופים או חריקות? אני נוטה לשער שבשנתון שלך זה עדיין כבל ולא חיישן.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם
האמת שאני לא מתמצא ברכב המדובר. אבל אני יכול להגיד שאתה בכיוון.

כבל ספידומטר אפשר לזהות בתא המנוע- יוצא מ"הקיר אש" (כאילו מאחורי הלוח שעונים) לכיוון הגיר. זה כבל קשיח עם משקולות. השאלה אם את שומע גם רעשים? ציפצופים או חריקות? אני נוטה לשער שבשנתון שלך זה עדיין כבל ולא חיישן.

דווקא קראתי בפורום מחו"ל שאין ברכב המדובר כבל ספידומטר. ואם כן היה - האם יכול להיות שהספידומטר היה עובד לפעמים אם הכבל היה נקרא?

האם מישהו יכול לזהות את מיקום חיישן המהירות לפי התרשים:

http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID001138

תודה

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מאז קרה המקרה החלפתי חיישן מהירות לחדש, לא עזר. החלפתי גם את החלק שהחיישן נכנס אליו, אך גם לא עזר.

מכונאי שהחליף את החלקים אמר שכנראה הבעיה בחוטי החשמל, אולי אחד קרוע או לא תקין. לפי דבריו צריך לפרק את החוטים אחד אחד ולבדוק, עבודה שיכולה להגיע גם לאלף ש"ח ויותר. האם זה הגיוני? האם יש עוד משהו שיכול לגרום לבעיה הנ"ל?

תודה

פורסם

היה לי את אותה בעיה. זה בעיה בחוטים של הקונקטור שמתלבש על החיישן 3 חוטים עם אני זוכר נכון אחד היה אצלי רופף.

בכל מקרה עם אתה צריך חיישן VVS כזה מקורי יש לי למכור לך

פורסם
היה לי את אותה בעיה. זה בעיה בחוטים של הקונקטור שמתלבש על החיישן 3 חוטים עם אני זוכר נכון אחד היה אצלי רופף.

בכל מקרה עם אתה צריך חיישן VVS כזה מקורי יש לי למכור לך

אם אתה מתכוון לחיישן מהירות אז לא זו הבעיה. כבר החלפתי אותו, אבל לא עזר.

פורסם

אתה מאיזור חיפה? גש למוסך התלתן או לגל און אקספרס הם מטפלים וטיפלו גם בנבלה שלי (רובר 214), כשרובר מתחיל להתפרק זה אסון אמיתי, הרכב נותן לך איתותים, חבל להשקיע ברכב הזה, אם הוא מתחיל עם הצרות, תחפף אותו כמה שיותר מהר, הדגם הזה בור ללא תחתית.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

טוב לדעת, תנהג ככה עדיף מאשר להתחיל לחפש צרות והרפתקאות עם הרכב הזה, זה רכב שלא שווה את המחיר ברזל היום.

שתהיה נסיעה טובה

התענוג שמוביל אותך

פורסם
טוב לדעת, תנהג ככה עדיף מאשר להתחיל לחפש צרות והרפתקאות עם הרכב הזה, זה רכב שלא שווה את המחיר ברזל היום.

שתהיה נסיעה טובה

הגזמת... אני לא בטוח שתמצא רכב עדיף במחיר שהוא שווה.

• תוכן חדש...