Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנל רדיו דיסק ל206 GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזרתכם בנדון...

קניתי GTI ממש היום אבל הפנל שלה (builtin) הוא רדיוטייפ ואין לי כח לצ'יינג'ר - האם מישהו יודע באיזה פנל דיסק אפשר להשתמש כך שמוט השליטה שליד ההגה ימשיך לתפקד...

(חוץ מה JVC המצ'וקמק שמופיע באתר של לובינסקי).

בנוסף, האם יש צורך בהתקנת 9*6 כי כבר יש 2 מאחור מלפנים וטוויטרים.

תקנו אותי אם אני טועה אבל נראה שהכרחי מגבר...

לגבי טיפים למשתמש הטרי ברכב (כל תחום ברכב) אשמח אבל אשאל בפורומים אחרים.

תודה

פורסם

לדעתי האישית אין לך צורך ב2 רמקולים 6X9 מפני שיש לך כבר 2 מאחורה וגם מקדימה, מה שכן אתה יכול להוסיף סאב ולדעתי מגבר חובה בלי קשר לסאב, וגם מומלץ לך קומפוננטים טובים.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם
לדעתי האישית אין לך צורך ב2 רמקולים 6X9 מפני שיש לך כבר 2 מאחורה וגם מקדימה, מה שכן אתה יכול להוסיף סאב ולדעתי מגבר חובה בלי קשר לסאב, וגם מומלץ לך קומפוננטים טובים.

תודה, מאד חשוב לי לדעת אם קיים פנל רדיו דיסק מקורי שנשלט על ידי המוט מימין להגה בפג'ו.

לגבי הקומפוננטים, מגבר וסאב אודה על המלצות לחנות ו/או מתקין טוב בת"א.

פורסם

אחי תלוי כמה אתה רוצה להשקיעה אתה יכול להביא את שלושתם ב2000 שקל ואתה יכול גם ב10000 שקל

אני מציע לך ללכת על מגבר של רוקפורד קומפננט של לאנזר וסאב או של סרווין וואגה או רוקפורד

זה יעלה לך משהו כמו 3000-4000 שקל בערך אבל תיהיה לך מערכת סוף

עכשיו בקשר לרמקולים האחורים שלך צריך לראות כמה עוצמא יש להם כי אם הם פחות מ330W אז עדיף להחליף אותם אני ממליץ על פיוניר 400W לי יש כאלו באוטו ואני מאוד מרוצה הם עולים 500 שקל בערך היום.....

המיציבושי של ההורים טילללללללללללללל!!!!

אבל האריה שלי נשמה!!!

פורסם

לדעתי זה תלוי בסכום שאותו אתה מעוניין להשקיע, לגבי הרכיבים, שוב הכל תלוי בסכום, לדעתי לך על סאב של פיונייר או של מגנאט 440W, לי יש מגנאט ואני מאוד מבסוט ממנו.....

לגביי קומפוננט שוב תלוי בתקציב, לגביי חנות אני ממליץ לך לעשות סקר שוק והמקום הכי מומלץ הוא:

www.zap.co.il

לגביי מתקין אם תרצה יש לי מישהו ממש טוב ובמחירים ממש טובים, לי הוא לקח על התקנת 2 מגברים וסאב 250 ש"ח עם הכבלים (סט של חברת EXPLOSION).

אם תרצה פנה אליי בפרטי.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

האמת שקודם כל חשוב לי המקור (source) כלומר למצוא פנל רדיודיסק שנשלט ע"י המוט על ההגה, להחליף את הפנל המקורי ברכב (רדיוטייפ).

מבחינת הסאונד - תקציב נמוך (עד 3,000 ש"ח) ואני אישית מעדיף איכות על עוצמה.

תודה לעונים

• תוכן חדש...