Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן שירוקו DSG7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים

אני גולש כבר מספר שנים כאן בפורום ,נעזר ולומד מכם המון ידע ,כרגע צריך את עזרתכם בדילמה קשה!

ברשותי מיצובישי פג'רו קינג קצר 06 סולר , מרוצה מאוד ממנו ,אך הצורך בנסיעות רבות גם עלי מחירי הדלק לא פסחו!

השירוקו משנתון 09 ומעלה קורצת לי ,אך הגיר מפחיד אותי מאוד ,לא בא לי לנפח את חשבון הבנק של צ'מפיון כמו שעשיתי בעבר עם פאסט 07 , השאלות שלי הם ,

איך אדע נניח שרכב בלוח מסוים יש לו הרחבה ל5 שנים נוספות בענין הגיר?

האם המוכר יסכים לומר בכלל שהיתה בעיה בעבר בגיר?

האם DSG7 כ''כ בעיתי שאני חושש ממנו בצדק?

איזה מנוע הכי מומלץ וכדאי בחיסכון בדלק בשירוקו

לא מעונין בידני

דעתכם חשובה לי מאוד והיא תקבע בסופו של דבר רכישה !

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

מאוד פשוט. תתקשר לשרות הלקוחות של צ'מפיון עם מספר הרכב ויגידו לך אם הוא נכלל בקמפיין. בכל מקרה, כל הגירים האלה קיבלו הארכת אחריות אוטומטית ואתה פשוט צריך לבקש מכתב אחריות מורחב. הם נותנים אותו בלי בעיה.

פורסם

כל רכבי הDSG7 קיבלו אחריות של 5 שנים, אם תקנה אותו יש לך כמה חודשים להחליף לקלאצ'ים המחוזקים את המכטרוניק אם עדיין לא נעשה והבעיה תיפטר.

אתה לא משלם דבר במוסך, עברתי את התהליך עם שירוקו DSG 09 יד שניה.

במחינת מנועים רק ה1.4 עם טורבו וסופרצ'ארג'ר מצוייד בDSG7

מנוע ה2 ליטר מצוייד בDSG6 ללא בעיות אך פחות חסכוני בדלק

מנוע 1.4 עם הטורבו בלבד מגיע רק כידני.

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

הרכב הוא הימור רציני!!

אם אתה לא רוצה ידני האופציה היחידה שאתה צריך לקחת בחשבון היא ה2.0TSI,המנוע אמין בהרבה והגיר גם כן.

בגרסאת ה1.4 160 כ"ס אתה מקבל את הרע מכל העולמות,מנוע לא אמין בעליל + גיר עם אמינות ירודה.

בהצלחה!

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

לאור התגובות האחרונות נראה לי שארד מהרכב הנ''ל

ואלך לאופציה השניה אקורד 2.0 שנה 2010

אמין ,נאה ,לא הכי חסכוני אבל זה המצב

בכל אופן תודה לכם

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

• תוכן חדש...