Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 10K לצעיר רצוי יפנית :]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחת רכב בן 16 למכון בדיקה זה לא בדיוק יהיה צעד חכם והגיוני

כמה שהרכב יהיה שמור הטופס יצא שחור משחור.

בד״כ בתקציב כזה מומלץ לקחת למוסך אמין שיבדוק את הרכב ויתן הצעת מחיר לתיקון הליקויים במידה וקיימים ברכב.

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ומה אתם אומרים על סיוויק סדאן והאצ'בק?

יש כמה שמורות עם 200K קילומטר ומטה שעברו מנוע,גיר ונראה שתוחזקו טוב.

לא רכב מומלץ?

פורסם

לדעתי לא.

השאיפה שלך בתקציב צריכה להיות לקחת רכב כמה שיותר מודרני. גם במחיר של "רכב שנראה פחות טוב".

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין לי בעיה עם רכב משנת 96-99 אם טופל כראוי ובכלל אם החליפו מנוע וגיר אזי יש עוד שנים ארוכות להנות מהרכב.

ההונדה גם יפה גם חזקה וגם מאוד אמינה.

אולי בכל זאת אפשר ללכת עליה? מעדיף אותה על פני קליאו\פונטו\מגאן מתקדמות.. :\

פורסם
אין לי בעיה עם רכב משנת 96-99 אם טופל כראוי ובכלל אם החליפו מנוע וגיר אזי יש עוד שנים ארוכות להנות מהרכב.

אני לא הייתי מסתכל בכלל לכיוון שהחליפו את כל "הסט"

פורסם

איזה אמינה ואיזה נעליים?

רכב שמתקרב לגיל 20. שום רכב לא מי יודע מה בגיל הזה, גם עם מוניטין אמינות טוב.

הגיל עושה את שלו ואי אפשר להתווכח על זה. ההזדקנות בגילאים האלו מורגשת יותר.

אין שום היגיון לשלם על אוטו ישן כפי שאתה יכול לשלם על רכב מודרני יותר.

קליאו, פונטו או מגאן הרבה יותר חסכוניות, מודרניות, נוחות ובטיחותיות מהסיביק שלך וגם יכנסו בתקציב בשנתון מתקדם יותר. מעבר לכך הן לא יקרות לתחזוקה ואפשר למצוא מכוניות במצב מעולה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

שרייד סדאן שנת 2000 - מנוע 1.5 עם 90 סוסים: אמין, חסכוני ומספיק חזק עם גיר ידני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מצאתי שרייד יד שלישית עם 93K קילומטר שנת 1997.

הקילומטר אמיתי ומאושר,שווה?

נשמע מצוויין ובכל זאת,עשה בדיקה אחת פשוטה:כאשר הרכב קר בלבד,פתח מכסה רדיאטור ובדוק האם יש שם נוזל קירור ירוק או מים.

אם יש נוזל קירור-מצויין,אחרת- ברח כמו מאש.המנועים האלו רגישים מאוד להזנחה והבלוק שלהם עשוי מאלומיניום.

אי שימוש בנוזל קירור ושימוש במים רגילים עלולים לעלות ביוקר בהמשך.

מעבר לכך- כמובן עדיף לקחת לבדיקה במוסך כללי,כדי שיבדקו את שאר הרכב האם הוא בכלל ראוי לקנייה או שאוטוטו הוא עומד להתפרק..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הק"מ נשמע מוזר בכל מקרה ליד ולשנתון.

זה גם יכול להעיד על זה שהאוטו נסע הרבה בעיר ולא מחוץ לעיר, מה שמגדיל את הבלאי שלו.

בנוסף לכך רכב בן 16 זקוק לאישור בלמים לפניי טסט, ועוד 4 שנים יזדקק לטסט פעמיים בשנה.

זאת הסיבה שאני ממליץ לחפש את הרכב המודרני ביותר שניתן לקבל בתקציב.

פורסם

מצאתי סיוויק שנת 94 מושקעת בעת abs ,חלונות חשמל,מערכת,מגנזיום,מנוע zc vtec וגיר שנעשו במורשה ועוד שלל תוספות שנעשו אצל אותו בחור שהרכב כמעט 10 שנים בבעלותו! מומלץ??

יש לציין שאני מאוד אוהב מכוניות יותר מרשימות וחזקות!

הסיויק נראית מושקעת מהלב.

אני לא מפחד מטסט פעמיים בשנה.

פורסם

סיויק היה רכב אמין מאוד וחזק יחסית - המשפחתית המהירה ביותר בזמנו. אבל היום אחרי 19 שנה זה רכב קשיש.

בתקציב שלך עדיף לקנות רכב כמה שיותר חדש.

הרכבים האלה היו עוד פופולאריים אצל צעירים מתלהבים מהסרט לפני 5 שנים בסטייל מהיר ועצבני. היום כימעט ולא שרדו רכבים כאלה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לבדוק או לא - השיקול שלך. אבל ברכב קשיש צריך לקחת בחשבון שהדברים עלולים להתקלקל גם אם הוא שמור.

רכב בן 19 זה רכב קשיש.

מצד השני, אולי אתה מאוד אוהב את הדגם הזה ומעוניין לשקםם ולשפץ אותו. במקרה כזה אקזמפלר שמור מציאה לפרוייקט כזה.

פורסם

זה טיפשי להכנס להרפתקה עם רכב בן 20 כמעט כשאתה יכול לקנות רכב הרבה יותר צעיר.

זה שהוא טופל במורשה וכו' זה לא אומר כלום. הגיל זה הגיל.

פורסם

אם כך מכוניות אספנות זוהי המצאה של חוסים?

אין אפשרות שרכב בן 20 ייתן עבודה ויהיה שמור כמו רכב בן 13? זה מה שרכב שווה? 13 שנים? לאחר מכן אפשר לזרוק אותו לפח?

אני לא מזלזל חלילה אבל הגחמה הזו שרכב לא יחזיק מעמד רק בגלל גילו שטותית לחלוטין בעיניי.

• תוכן חדש...