Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 10K לצעיר רצוי יפנית :]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי! חסכתי כמה שקלים במשך כמה חודשים והגעתי לסכום כולל של 10K.

אני מעוניין ברכישת רכב לנהג חדש שתכף הופך לנהג צעיר.

רצוי שהרכב יהיה חזק ולא 60 כוחות סוס או משהו כזה.

התקציב כולל רק את הרכב ואולי איזה יישור קו קטן,לא כולל ביטוח.

רצוי אמינות,כוח כמו שכתבתי,חסכוני אבל מוכן להתפשר ולא מכוער :\.

תודה רבה ושבת שלום!

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר לחפש ולמצוא מאזדה לנטיס משנים 95-98 או דייהטסו אפלאוז משנים 97-200/הונדה סיוויק עד 97.

להגיד שהרכבים יפים ? יופי זה בעיני המתבונן.

בסכומים האלו קונים רכב לפי הצרכים והדרישות,לפעמים עושים פשרות (אבל בשום אופן לא על המצב המכאני של הרכב).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מצאתי שרייד יד שלישית עם 93K קילומטר שנת 1997.

הקילומטר אמיתי ומאושר,שווה?

אמרת שאתה רוצה משהו יפה, או שאני טועה?

בכ"מ אחלה רכב אמין, אם זה באמת הק"מ תחטוף אותו...

Honda Civic 93' Manual Transmission

פורסם

אמרתי לא מכוער. :]

השרייד בכלל לא מכוערת,פיאסטה למשל כן!

לבדוק רכב עם כזה קילומטראז נמוך או לקנות במהירות?

פורסם

תלוי בך, אם בא לך לגלות אחרי זה שהרכב כולו מולחם מ3 רכבים שונים והמנוע והגיר גמורים אז אל תיקח לבדיקה בכלל, אפילו לא במוסך.

אם בא לך לפחות לדעת שאתה לא זורק כסף סתם, קח לבדיקה במוסך/מכון בדיקה, או לפחות מישהו שמבין משהו (דוד של אמא שנוסע 40 שנה על קורולה ובודק רכב על ידי בעיטה בצמיג לא נחשב)

תתפלא שיש רכבים חדשים שהתעללו בהם והגיר/מנוע גמורים עם חצי מהקילומטרים שציינת, כמו כן ראיתי רכב שב20 אלף קילומטרים הספיק לעשות מספיק תאונות לכלל חברי הפורום.

פורסם

מה עדיף בשביל לקבל אינדיקציה,מכון או מוסך?

עדיף שיהיו אמיתיים ריתי ולא ינסו לעשות כסתח ואז אני אחשוב שהרכב על הפנים.

פורסם

אם אתה חושב על יפנית יחסית אמינה וחזקה עד 10K אתה יכול לחשוב אולי על הונדה סיוויק האצ'בק שנים 96-99 זה אחלה של רכב :wink:

פורסם
אם אתה חושב על יפנית יחסית אמינה וחזקה עד 10K אתה יכול לחשוב אולי על הונדה סיוויק האצ'בק שנים 96-99 זה אחלה של רכב :wink:

והסיכוי שהוא ימצא אחת נורמלית, לא שחוטה ולא "משוברת" שווה לסיכוי שמחר אני אזכה בלוטו.

זה רכב שברובו מגיע לצעירים שקורעים אותו והורסים אותו. זה לא רכב שצעירים כמוני קונים.

אני לא מבין מה ההתעקשות על יפנית.

אם רוצים רכב אמין גם יש יונדאי אלנטרה, אקסנט וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אשמח אם תענו לי על השאלה:

מה ייתן לי יותר מידע מדויק לגבי הרכב,מכון בדיקה או מוסך?

לא מעניינת אותי אחריות על הבדיקה רק שיגידו לי את האמת ולא יעשו כסתחים ויבלבלו אותי.

ואם אפשר לדעת מה זה שרייד עם פגושים בצבע הרכב כי זאת הראשונה שאני רואה?

• תוכן חדש...